- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın pasaklım:asigim:lereenim ablacım günaydın, çok iyiymiş yaa davetiyeyi kaynana hazırlamamalıymış demek :roflol:
terlik, böcük ve duyguşum günaydın sizlere de opuyorumnanaktan
Aynen böçüüm. Arkada en dipteki dişim. aslında dolgu yaptırmıştım 3 yıl önce o düştü yeri açık ne yesem gidiyor değiyor canım acıyor.:sinifsinif:duygu gecmıs olsun cnm hangı dişin CADIARZU
aman ne takcan yaa salla dertlerı dökulsun:lepi:
pasaklımm Şeniz
Sağol pasaklım bidenemm:asigim: a.s.duygucum geçmiş olsun canım ya diş ağrısı fena oluyo :sinifsinif:
gunaydınn
leerenımm:roflol: aman yada dırek okuma yazması hatta dili olmayan bı k. valıde mı olsaymış ne:roflol:
Günaydın canlarım... Bugün dişim çok ağrıyor:sinifsinif: Çürümüş biran önce gitmem lazım hep erteliyorum:gitme: Ama yine de çok iyiyimzemuszemus Dünden beri bozmadım moralimi hiç birşeye...
Hayat su gibi akıp gidiyor...
Yaşadığımız her anın kıymetini bilmemiz gerek aslında...
Her durumda daha kötüsü olabilirdi diye düşünüp moralimizi yüksek tutmalıyız...
Sorunları kendimize sıkıntı yapmaktansa çözüm yolu aramalıyız...
Ben son günlerde bunu daha iyi anladım...
Neyse derin konulara daldım yine:hulya:
Yeşilim ablam yazmış inşallah kısa zamanda evine ulaşır güzel haberler alırız senden:1hug:
Topikte balık sevmeyen yokmuş ne güzelcokacimcoook
Keşke mümkün olsa da hep bir araya gelsek güzel bir balık ziyafeti çeksek:gitme:
günaydıın
duygusal gecmiş olsun .ayy diş ağrısı deme nolar..çok kötüdür.iltihap felan olmadan git canım bir an önce hallet vall.
lereenim kaynana ne çok seviyormuşş öleeeee....:roflol: :roflol:
ayy başlarda ben bile kartı öyle bastırırdım heralde bıraksalardı bana. kaydirigubbakcemile3,ama şimdi damadı seviyorrumm. :kedi:
pasaklı,büyük leydi,küçük leyd,duygu böçüğüm,sarissa,desdiş,yeşilim,terlik,
hepinize güzel bir gün diliyorum şekerler..
opuyorumnanaktan