Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

lereenim ablacım :1hug:
irnam sen ne cadı kaynanaymışsın yaa akannehir kaydirigubbakcemile3
bizimkiler eşimle çok iyi anlaştılar hatta o kadar iyi anlaştılar ki
babişkom bizi bi arkadaşına tanıtırken bu oğlum bu da gelinim diye tanıştırdı akannehir
ben şok tabi baba o damat ben kızınım dedim :dilcikar:
adamın oğlu olmayınca damadı oğlu sandı :dilcikar: :roflol:

böcük benim bugün meyvede yok yanımda :sinifsinif:

Son düzenleme:
esramutfakta61_gulayin_sofrasi.jpg

Böcüğüm , Pasaklım şimdilik bunlarla idare edin olurmu:1hug:

resim ekledin sanırım ablacım ama ben göremiyorum şirketten yasaklı :1no2:
göremesem de çok teşekkür ederim ablacım çok naziksin :asigim:

evet babam damadını öyle benimsemiş ki oğlu diye tanıtıyo fisfisfis kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben yanında yatmam dırek yerım valla süpermış ellerıne sağlık ablam

pasaklım babanda aılem hee:roflol:

hee pasaklım damatda bana der saten cadı kaynana diyee.kaydirigubbakcemile3
ay ilk başlarda kızımı aldı bizden diye gıcık olmuştum işte birde bazı baskıları vardı kızın üzerinde kabul edemedim bitürlü başında.
ama baktım şimdi kız hala deli oluyor,demekki hoş tutuyor .esprili,şakacıda uyuz şey .yavaştan seveyim dedim artık,kaydirigubbakcemile3 üstüne birde torun olacak.
elim mahkum yanii :roflol: :roflol: :roflol:

lereenim acıktım zatenn.dalacam şimdi yaaa.ahanda camı böleee sıvazlayıp dururum zemuszemus

lereen ablacıgım.........bu olsa olsa işkence olur herhalde......akannehirakannehirakannehir

allah allah allah......saldırın masayaaaaaaaaaaaaaa.........kaydirigubbakcemile4

ne kaaaaaaaaaa guzel mamalarrrrrrrrrrrrrrakannehir

lereenim bana garezin var galiba. yemek resimlerini gördükçe yemek yapasım geliyor. hiç üşenmeyip kalkıp yapıyorumda. ama gelde yeme. yiyincede kollestrol tavan yapıyor. hele şu son günlerde sıkı bir perhize girmişken.:roflol:
doktorum bu resimlere ağzımın suyu akarak baktığımı görmez inşallah.

terlıkcım bılıyoruz cnm bende dıycektımkı konu acmayın demıstı dıe sılınmış zaten
:gitme:

terlıkcım bılıyoruz cnm bende dıycektımkı konu acmayın demıstı dıe sılınmış zaten
:gitme:

Ayyy sorma böcüğüm yaaa... yeni gördüm yeşilimin anneciğinin vefat ettiğini ayyy nasıl üzüldüm haberim yok ya bu üzüntüyle de hemen herkes duysun diye panikledim... iki gözüm iki çeşme bende anneme çok düşkünümdür onu kaybedersem ne yaparım diye hep hayıflanırım o sebeple nasıl üzüldüm. Hiç kendisinden de haber olmadığı için ayyy ayyy inanın çok kötüyüm... Ara ara KK ya girip bir günaydın bir iyi geceler deyip çıkıyorum bu aralar... kısa kısa bi haberim herşeyden... yeşilim ferzanın yazdığı yazıyı beğenmiştim senin bloğuna yazdığı onu okudum tekrar tekrar... :Saruboceq:senağlama

lereenim bana garezin var galiba. yemek resimlerini gördükçe yemek yapasım geliyor. hiç üşenmeyip kalkıp yapıyorumda. ama gelde yeme. yiyincede kollestrol tavan yapıyor. hele şu son günlerde sıkı bir perhize girmişken.:roflol:
doktorum bu resimlere ağzımın suyu akarak baktığımı görmez inşallah.

Firstladyim aynı dertten muzdaribiz. Bende ağzımın suyu akarak bakıyorum sadece:roflol:Merak etme bakmakla kollesteroller tavan yapmaz:1no2:

Telikciğim hepimiz çok üzgünüz hele annesini kaybetmiş biri olarak ben ve tüm annelerini kaybedenler için dahada üzücü .:çok üzgünüm:

Telikciğim hepimiz çok üzgünüz hele annesini kaybetmiş biri olarak ben ve tüm annelerini kaybedenler için dahada üzücü .:çok üzgünüm:

Allah sabır versin cümlesine haklısın. Bu konuda birşey yazamayacağım , annem , babam benim için çok önemliler Allah başımdan eksik etmesin benim için bu büyük bir korku teşkil ediyor. Onları kaybetme korkusu... :çok üzgünüm:

Back
X