Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

duygum üzülme be güzelim. boşver acıma erkek milletine gelmek istiyorsa bırak gelsin. o senin ince düşüncenden anlamaz. ama mesajında bunu imala. seninde kırıldığını söyle. kıyamam ben sana.opuyorumnanaktan
yeşilimin dönmesine sevindim. kızının yanında şimdi.
destina senide tebrik ederim. kuzenin adına.
böcük ananı al kaçın evden. gelenler evde olmadığınızı görünce giderler. ben ankaraya anamı görmeye gittiğimde gelenden gidenden anacığımla koklaşamıyoruz. sağolsun gelenden gidenden ama acık evdekileri başbaşa bıraksınlar. değil mi yani.
hasta olanlara acil şifalar diliyorum. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

selam herkese
oh herkes burdaydım
yoğun bir gün geçmiş bugün topkte
ben de yoğundun haftanın yorgunluğu var
sonra eve gel, yemek, etrafı topla derken zaman geçti
yarın sabah memlekete gidiyoruz
kayınvalidemler hacca gidiyorlar
onları uğurlayacağız
pazartesiye kadar yokum
öpüyorum opuyorumnanaktan

Destinacığım teyzenler çok şeker insanlar, yeğeninde yakışıklı maşallah sen ve oğluşun ayrı bir şekersiniz. Tekrar tebrikler.

saolun bı tanelerım.........Şeniz

yorumlarınızı okudum........ben gayaet ıyı nıyetlı demıstım ama.....

bayımız yanlış anladı........neyse aradı ..........arabayı almış.......kayserıye gıtmısler......

yanı konustuk barıştık........:kedi::kedi:

ama bır daha geldıyecem......acımıyacam..........:mymeka:

Firstladyim, Sarissacığım hoş geldiniz.:1hug:

opuyorumnanaktan

ay ben olsam hiç gelme demezdim valla
zaen bir gü görmesem özlüyordum :asigim:

sarıssa Rabbım kabul etsın benım annemle babama 3 yıldır cıkmıyo cok üzülüyorlar ama hayrlısı bu demekkı

fırstlady ya evt öle ama mısafr 1 yer 3 bırakırmış neysekı annem yaza kadar benımle daha cok zamanımız var

Günaydın. ışyerindeyim ve bilgisayarımda problem var. Ekran dalga dalga titriyor zar zor yazabiliyorum maalasef Başım ağrıyor böyle bakınca. Öğleden sonra eve gidince devam ederim artık. Şimdi çıkmam lazım. Umarım herkes çok iyidir. Kendinize çok iyi bakına.s.

Günaydın kıslar.
akşam yeşilimle konuştum
dönmüş,kızının yanındaymış
sesi iyi geliyordu ama ne kadar iyi olabilirki................

anuskam sen nasıl oldun cnm ablam
ayy yesılım yaa
zaman herseyın ılacı ama annesızlık cok kötu ya:sinifsinif:rabbım sabır versın

Kızçelerim günaydın. Özlemişim bir öpeyim siziŞeniz.

Anuşkacığım hoş geldin nasılsın bugün canım.:1hug:

Böcüğüm nneciğin nasıl aman bol bol sarıl ona:1hug:

Böcük gözün aydın bacım. Ne güzel bir duygudur. Ben annemden bir gün ayrı kalınca kötü oluyorum insan uzak olunca kıymetini çok iyi biliyor...

Duygusalım hoş geldin. Senin adına sevindim.:1hug:

Böcüğüm iyi yaparsın. Ah ah aileler hep bir arada olsalar ne iyi olurdu:çok üzgünüm:
:

Leren ablam hoşbuldum. Dünden beri böyleydi gözlerim ağrıdı şimdi düzeldi de rahat ettim. Bugün bayram alışverişine gideceğim. Son güne bırakınca çok kalabalık oluyor. Bu hafta sonu halledeyim dedim. Benim sevgilimde rahatsız eşlik edemeyecek dünden beri ateşler içinde :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…