Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

duygu
uzulme nan 30 tl satılanlardan al
benımkı öle cok dayanıklı masallah:roflol:

ben geldimm
ama sanırım memleletten hasta olarak geldim
boğazım çok kötü
gece pastil almadan uyuyamadım
şimdi de hep yatmak istiyorum
kafamı kaldıracak halim yok sanki
ev işi de yapmadım
valizi de tattım yatak odasına öyle duruyor
hepinizi uazktan öpüyorum
daha iyi hissettiğim de gaçmişi de okyup gelirim
:1hug:

selaaaaammm.
duygum kaza işte sen düşer diye önlem aldın sansanda,olacak oluyor .
ah hakan ahhhh.çocuğum senin için neler düşünüyo ..senin için neler yapıyooo.
ahanda şimdi hepden kaldın duygunun sesine hasret..
duygum ceza olarak :jeyyar:
en iyisi sen ona en güzelinden telofon aldır kaydirigubbakcemile3..

sarissa hoş geldin.ve çok gecmiş olsun tatlım..opuyorumnanaktan

uğur çiçaaamm,kısss iki aya kadar düğün olcak haa.kışada geliyor ama hadi hayırlısı olsun artık...ev içinde inşallah hem bütceye,hem zevke göresini bulursunuz canım yaa.kolay gelsin fıstığım..

duygusal,sınavında başarılar tatlım rast gitsin inşallah.opuyorumnanaktan
bizimkide leptop ama gayet güzel gidiyor..çokda memnunuz.sadece resim,tarayamıyor işte.ama ben çok seviyorum yaa.ne kasası nede başka külfeti var,.neyse aman nazar değmesin.seviyorum leptobumu..

fıshlayd dinlendinmi .nasılsın şimdi..

lereenim,yeşilim.sizleride çoookk öpüyorum.
yeşilim acılarının arasında bile yine gelip birkaç satırda olsun yazdı.hiiiç yanlız bırakmadı bizleri opuyorumnanaktan

Duygusalcım güzel haberlerini bekliyoruz.:1hug:

Duygu kızçem üzülme canım:teselli: tamiri mümkün merak etme. Telefonuna kavuşursun.

Sarissacığım hoş geldin. :1hug: Geçmiş olsun kıyamam göya tatile dinlenmeye gittin.

Böcüğüm iyiki sizlerde varsınız.Şeniz Birçok kızımız oldu sayenizde.

Yeşilim hoş geldin.:1hug:

İrnam bende öpüyorum çiçaaaaaamŞeniz

Firstladyim, Lady34, Heram, Terliğim, PasaklımŞeniz

Şapka satarak geçinen bir adamın yolu bir gün bir ormana düşmüş. Adam biraz yürüdükten sonra sıcaktan ve yorgunluktan bunalmış, bir ağacın altına oturmuş. Şapkalarla dolu sepetini de yere koymuş ve uykuya dalmış.

Birkaç saat sonra adam tuhaf sesler duyarak uyanmış. Bir de bakmış ki yanındaki sepet bomboş...Şapkalar gitmiş.Kafasını kaldırıp ağaca bakmış, ağacın dallarında bir sürü maymun, her birinin kafasında adamın şapkaları...
Adam başlamış düşünmeye; "Ben şimdi ne yapacağım, şapkaları bu maymunlardan nasıl geri alacağım" diye.

Düşünceli bir şekilde kafasını kaşırken bakmış ki, maymunlar da adamın taklidini yapıyor, kafalarını kaşıyorlar. Adam ellerini havaya kaldırmış, maymunlar da...Derken adam ne yapacağını bulmuş, kendi kafasındaki şapkayı çıkarıp yere atmış, maymunlar da şapkaları çıkartıp aşağı atmışlar... Adam böylece bütün şapkaları geri almış, sepetine koyup yoluna devam etmiş.

Aradan 50 yıl geçmiş... Artık adamın bir torunu varmış, o da dedesi gibi şapka satıcısı olmuş. günlerden bir gün onun da yolu aynı ormana düşmüş. Hava yine çok sıcakmış ve genç adam bir ağacın altına oturmuş, şapkalarla dolu sepetini yanına koymuş ve uykuya dalmış... Bir saat sonra uyanmış, birde bakmış ki sepetin içinde şapkalar yok... Derken tuhaf sesler duymuş, bir de kafasını kaldırmış ki ağacın üstünde bir sürü maymun, hepsinin kafasında birer şapka.
Düşünmüş... "Dedem yıllar once bana bir hikaye anlatmıştı... ne yapacağımı çok iyi biliyorum..." demiş. Adam kafasını kaşımaya başlamış, maymunlar da aynısını yapmışlar... Adam ellerini havaya kaldırmış,maymunlar da.. Ve adam gülümseyerek kendi başındaki şapkayı çıkarmış yere atmış... O anda ağaçtaki maymunlardan biri yere inmiş, adamın yere attığı şapkayı kapmış, adama da bir tokat atmış ve şöyle demiş:
-"Sadece senin mi deden var şerefsiz !

Merheba herkese
laptop için sağolun güle güle kullanırım inşallah....
Bende memnunum şu an birşey yok sadece şarjı çabuk bitiyor
fişe takılı duruyor çoğunlukla...Usulümü bu bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

Ben bugün fazla giremiyeceğim....Oğlum hastalandı gece acile
götürdük.....

ilaç içiriyorum az önce ölçtüm ateşi 38.4 olmuş
şimdi ilaç içereceğim tekrar...boğazı iltihaplanmış dedi dr.

destım.....gecmış olsun........

lereenımablacıgım...guzeldı ........işallah düzelir.....telim........

irna ablacıgım.......bk bu aklıma gelmedi.......alsın en pahalısından....bir tel.......dimi...

elimede zaten klozete daldırdım aldım bir can havliyle.........

cezasını ceksın dimi....bide dedıgın gıbı sakınan göze cop batar dıye dogru ban duser dıye dolaptan aldım......yıne dustu yıne dustu...........

Destinacığım geçmiş olsun.:1hug: Aman dikkat edin lütfen. Ne oluyor böyle . herkes hasta nerdeyse.

sağol lerenim...şimdi uyudu...ateşini
ölçtüm düşmüş bakalım....öyle valla herkes hasta
bir de çumartesi pazar hariç dışarı çıkarmıyorum hasta olmasın diye
hafta sonu çıktıkmıda...el için hijyen jeli sürüyorum ..
bir bu hafta sonu almamıltım el jelini...oda hasta oldu...
elini sürekli ağzına götürüyor..ne kadar desemde çocuk olunca anlamıyro

dinlemiyor..ben üstüne düştükce de iandına yapıyor..olmazsa çıkmayacağım
haftasonlarıda ne yapayım...

destım.......sanırım artık beni görmüyorsun......mafoldumben

görmez olurmuyum hemşomŞeniz

oğlum şimdi uyudu....cevap yazcaktım sana ara telf.geldi

ubuttum demek yazmayı.....
tlf. düşürmüsün wc ye okudum biraz tebessüm ettim aynı şeyi benim
teyzemin kızıda yapmıştı aynı şeyi..onu diyecektim...ama unuttum bugün mazur
gör beni
:1hug:

yeni tlf.alacan artık mecbur ama hakana aldır bence ....

allaaaam alllaaam ne yoğun bi gündü
telefonlarım çalıyor hala çalıyor bütün gün susmadılar zati laelaelaelaelae
neyseki bi saat kaldı çıkmama zemuszemus

iyi geceler kızlaarr.

sabahtan beridir giremedim.biraz işlerim vardı.

desdişim çocuk hastaymış nasıl oldu şimdi..gecmiş olsun canım yaa.
peki o,hijyen jeli dediğin şeyi ağzına götürdüğünde zararı olmuyormu canım.nede olsa ağzında ıslanınca vucuduna gidiyo,kimyasal şey,
.ne bilim yaa.bizim zamanımızda hiç öyle şeyler yoktu,korudukca daha çok hasta oluyo çocuklar sanki.
buluttan nem kapar oldular vallahi.
azıcık mikroplara karşı bağışıklık kazansın, benimkiler çocuk parkından, yakındı yani,işte ordan gelirlerdi.üstü başı çamur toz içinde.her akşam banyoları vardı tabii ama gün boyu esirgemezdim .doyasıya yaşadılar çocukluklarını.

lereenim.
sorma ,herkezin dedesi var demii..
ama ben dedemii hiç görmedim,acaba oda akıllımıydı..:roflol:

pasaklım.yarına hafifler inşallah işlerin.opuyorumnanaktan

akşam oldu yine hasretlik çöktü içime.
ben kızımı çoookk özledim yaaa.görmeyeli üç ay olmuş. offff ooffffff senağlama
bi görüp sarılaydım doya doya...ahhh sarılamamda ölee,aramızda torun var artık..
aman olsuun.şölee öpsem öpsem öpsem yeter bana..Şeniz Şeniz

selam arkadaşlar. bugün kk.ya hiç giremedim. nedendir bilemiyorum. hep eror verdi durdu.
evet duygum üzülme yapılır. ama sık sıkta arıza verir. en iyisi sen onu elden çıkarmaya bak. eşimde yolda yürürken yere düşürmüştü. üstelikte yağmur yağıyormuş. yağmur suyunda ıslanmıştı. yapıldı, ama sık sık arıza çıkardı. en sonra tamamen karardı. şimdi dolabın bir köşesinde duruyor. böcüğün dediği gibi bir tane aldı. hala onu kullanıyor. birtek bataryasını değiştirdi.
destinacım laptop iyide eski klasikler kadar rahat değil bence. benim çocuklarada aldık. onlar yinede benim pc me saldırıyorlar. bu daha rahat diye. onlarınkide devamlı şarjda. ancak kullanmadıkları zaman şarjdan çıkarıyorlar. oğluşunada geçmiş olsun.
lereenim paylaşımın çok hoştu.
irnacım bugün tekrar doktora gittim. o doktorun verdiği ilaçları değiştirdi. bu ilaçlar daha iyi geldi. bir günde ayaklandım diyebilirim. 2 haftadır resmen süründüm. en azından öksürüğüm geçti. gece bir öksürük krizi geliyorduki sormayın. aynı veremliler gibiydim. çok şükür geçti. halsizliğim bile bir anda yok oldu.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

zamanında ben senin gibiydim. şimdi kızikom yanımda. fakat oğluşum uzakta. bayramda gelecekmiş. bende oğluşumu çok özledim. maviş maviş sevgiyle bakan gözlerini özledim.

gunaydın
tükkanı actım gelın gayrı:ecrin_bebek:
leerenım hıkaye cok guzel cok güldum yaa kaydirigubbakcemile3
ayrıca sızlerde ıyıkı varsınız

ırnam ev baktıkk beğendık ama sımdılık vazgectık adamda kımseye vermıycem sız ne zmn ıstersenız tutun dedı
cok kiracı seçermış kendısı
bızde nisan gıbı dedık bakalım kısmet
bölesı cok süper oldu
eksıklerım kalmadan olcak hersey ınş
duygu noldu nan calısmadı mı tel
hakana de alıversın yada sen al olm 30 tl bı tel
destış cok gecmıs olsun cnm
fırstday anacım sen hıc uymuyon mu
destış laptopun hayrlı olsunn
yeşılımden haber var mı :sinifsinif:

Günaydın herkeseee opuyorumnanaktan

firstlady çok geçmiş olsun toparlanmışsın çok şükür :1hug:

irnam teşekkür ederim inşallah bugün yoğunluk azalır

ikinizinde evlatları uzakta demek, Allah kavuştursun zor anne babadan uzak yaşamakta zor
ben üniversiteyi başka şehirde okudum, çok özlemiştim evimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…