ben geldimm :lepi:
hepinizi çok özledim :kedi:
işyerimizde yeni sisteme geçtik daha kolay iş olsun diye , zamanı yok yavaş yavaş yaparsın dediler ama bitirdim sositososito
artık geyiğin dibine vuracam kaydirigubbakcemile3
hımmm anladım canım o benimde aklıma geldidesdinam iyi hadi atlatmış çok şükür.
ben o jeli ağzına sürüyordun demedim tatlışım,eline sürdüğün vakit ellerini ağzına götürdüğünde cocuk jelli jelli,sakıncası olmazmı o,zaman demek istemiştim..
dediğin gibi,türlü türlü virüslerde cıktı valla ne desen haklısın canım yaa.
duyguuuuuuummm.maşalllaaahhhh.kıss büyütmüşsünüz.nasılda güzeeeelll.ooyy kurban olurum ona ben yaa.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.
laydim hoş geldin cıtırım.ohhh bizede sık sık gelirsin demii kıııssss..yerimseniben
lereeniim ağlamamı diyosuuuuunnnnnn...:sinifsinif:tamam:1closedeyes:
cok saol destım ellerıne saglık guzel herseyı........
tabı amam yıgenım herkesten guzellllllll yesın halsı bana bana
desdinam iyi hadi atlatmış çok şükür.
ben o jeli ağzına sürüyordun demedim tatlışım,eline sürdüğün vakit ellerini ağzına götürdüğünde cocuk jelli jelli,sakıncası olmazmı o,zaman demek istemiştim..
dediğin gibi,türlü türlü virüslerde cıktı valla ne desen haklısın canım yaa.
duyguuuuuuummm.maşalllaaahhhh.kıss büyütmüşsünüz.nasılda güzeeeelll.ooyy kurban olurum ona ben yaa.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.
laydim hoş geldin cıtırım.ohhh bizede sık sık gelirsin demii kıııssss..yerimseniben
lereeniim ağlamamı diyosuuuuunnnnnn...:sinifsinif:tamam:1closedeyes:
ne boyutu hani resim ya mafoldumbenbir tanami canım ayarladım sen esisini silebilirsin
boyutu iyimi istersen değiştirebilirim
bu arada maşşallah çok tatlı yeri onu bennnnn
mafoldumben
ooo ne güzel desene yetişemiyeceğiz artık sohbette sana...klavye tuşları...hızlanacak diyorsun yanizemuszemus
okudum balım okudum......
ama o ara destı resmı duzeltıp kucultup atınca......
benım ayar yapmama gerek kalmadı güzelim.......
destım dıger topıge laydı lınk vermıs..........o topıge tekrar at ama oncekını sıl emı kuzum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?