Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Geçmişi okuyamadım. Herkes iyidir umarım... Nişan telaşı işler de yoğunlaştı şu sıralar... Pek vakit ayıramıyorum...
Kendinize çok iyi bakın... Öpüyorum hepinizi....opuyorumnanaktan

duygum h geldın cnm
güle güle mı desem hemen gıdıyon mu

fıstlady cok tşkler ablam
kendıne cok dıkkat et üşütme emı

Geçmişi okuyamadım. Herkes iyidir umarım... Nişan telaşı işler de yoğunlaştı şu sıralar... Pek vakit ayıramıyorum...
Kendinize çok iyi bakın... Öpüyorum hepinizi....opuyorumnanaktan

ben de seni öpüyorum kolay gelsin .herşey gönlünce olsun duygusal:Saruboceq::nazar:

hayırlı akşamlar. ben bugün keyifsizim nedense. sabahta kalkamadım bir türlü. öğleye kadar uyumuşum. hala bitkin vaziyetteyim. yemeğimi yer yemez tekrar yatarım.
böcüküm hayırlı olsun yeni evine baktım canım. allah içine sindirsin bebeğim. gayet iyi.
irnam, lereenim, yeşilim, güneşcim, terlikçim hepinizi öptüm.
diğer arkadaşlarımızıda öptüm tabii.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1hug:

canım, topiklerin hatırşinası, gif kraliçesi...kıyamam sana noldun...geçmiş olsun...aman dikkat

duygum h geldın cnm
güle güle mı desem hemen gıdıyon mu

fıstlady cok tşkler ablam
kendıne cok dıkkat et üşütme emı

Topiğimizin daimi temsilcisi...sen de kendine iyi bak canım. az kaldı daa.s.:nazar:

bakarım ablacım
dıkkat edıyorum kendıme etmek zorundayım
ayy evıme ınş hemen net bağlatırız sızı özlerım yoksa:sinifsinif:

bizden de sana kocaman öpücükler sarissa

böcüğüm herşeyin pek hoş iyi günlerde kullan ..yatak odanı daha farklı yerleştirirsen, odan daha geniş daha rahat olur...dolabın girişte olması odayı sıkmış... bol yerin var görünüyor...gerçi yerleştikçe hepsi yerini bulur

evet ya çiçaam gardrobu,aynalının yerine,aynalıyıda gardrobun yerine yani yer değiştirseniz belki rahat olur.
ev iyi hasda benim bura gibi pek darmış sanırım.aman boş ver yaaa yeterki dünyan dar olmasın böçüm.,durumunuz elverince geniş bi evede cıkarsınız ilerde sıkma canınıııııı..

bizden de sana kocaman öpücükler sarissa

böcüğüm herşeyin pek hoş iyi günlerde kullan ..yatak odanı daha farklı yerleştirirsen, odan daha geniş daha rahat olur...dolabın girişte olması odayı sıkmış... bol yerin var görünüyor...gerçi yerleştikçe hepsi yerini bulur

evet ya çiçaam gardrobu,aynalının yerine,aynalıyıda gardrobun yerine yani yer değiştirseniz belki rahat olur.
ev iyi hasda benim bura gibi pek darmış sanırım.aman boş ver yaaa yeterki dünyan dar olmasın böçüm.,durumunuz elverince geniş bi evede cıkarsınız ilerde sıkma canınıııııı..

tşkler teyzoşlarım benım:hulya:aynı anda cvp verıyomkı yaklaşık cvplar aynı cunku
şimdık yatak odamda sızın görmedığınız tavanda bı kırış var hanı yatak varya yatağın tam ustunde yanı sankı yatak başka bı odada gıbı düşünün
gardırop daha ılerı gıdemıyor
ama ben ogun adamların acelesı olduğu ıcın fazla ıtmeden gttı uyuzlar:mymeka: ıtersem yatağa bıraz daha kapım tam acılır sanırım
komıdın ıle gardırop değişemez cunku orası bı grış nasıl desem ya gardırop o kısma 3 cm buyuk geldı arkada boşluk kalıyordu
en ıyı böle oldu başka yolu yok:sinifsinif:

ben geldim canlarım........Şeniz... özledim sizleri.....

merak ettinizmi....den bakıyım..geçmişi okumadım......ben meraktan öldüm..öldüm...akannehir

herkesler iyidir işallah......irna ablaıgım oglun asker olmuş.....hayırlı teskereler hem mutlu hem hüzünlüsündür....ablacıgım ama eminim daha bir gurulusundur.....asker annesi olarak.....allaha emanet olsun......:Saruboceq:

lereenim...fırstlaydım.....yeşilim....ablacıklarım.....sizler nasılsınız........

destim....sarrissam.....herkesler iyidir işallah......

duygusalım.......hayırlı nişanların olsun tatlım kolay gelsin......opuyorumnanaktan

böcüküm senin telaş ne alemde pisim......eşyalarını gördüm.....allahım yuvana mutluluk versin..güle güle kullan hepsini.....

ben nerlerdeydim......ankaradaydım....kayınvalidemler ankara gitceklerdi...orda eşyaları vardı....evi boşaltmak için...önceden ankarada oturuyorlardı.konyadan ev alınca herşeylerini konyadan sıfır eşyalar alarak döşemişler....
ankaradaki evde eski eşyaları vardı.....ankarada hakanla kız kardeşi kalıyorlar arada kayınvalıdemlerde gitip kalıyorlardı.....o yüzden eşyaları duruyordu...kurulu düzenlerini bozmamışlar.....özel bir kaç eşyayı konyaya getirmişler...o kadar.....işte bu eşyaların boşaltıp.....verecekleri yerler vardı....onları ayarlıyalım diye ankara gitceklerdi....
bide ev tadilat gerektiriyor....boyadı pencereler degişeek mutfak dolapları diger tüm dolaplar degişecek baya eskimişlerdi..
bahara dogru yapalım demişlerdi......ani bir kararla hepsi üst üste gelmesin en azından evin tadilatı tamiri bitsin demişler...
hatta ne tesadüf ki destimle telefonda konuşmuştuk bir gün öncesi..:lepi:
hakan sende annemlerle gel....dolapları begenelim......boyanın rengine bakalım......
bide ben bazı eşyalar kalsın demiştim....onları ayarlıyalım demiştim......onun için ankaray gittim........
kayınvalidem....konyaya getirecegi eşyaları ayarladı....bi oturma grubu vardı bende o kalsın dedim......tekrar yenisini alıp masraf olucagına kalsın işime yara dedim.....
ben ankarada olcam hem benım ailem hem hakanın ailesi yatılı geldiklerinde yer sorunu olmasın diye....ufak tefek bir kaç şey vardı onlarda kalsın dedim......
mutfak dolaplarını begendık.......boya rengini begendik......laminat rengi derken gezdik eglendik eşyalara baktık...ankara sitelerde o kadar büyük ki ve o kadar güzel şeyler varki.......insan hangisini begenip hangisini alıcagını şaşırıyor....
begendiklerimiz oldu.oturma odasını begendik onu aldık....evin tamir işi bitene kadar depoda kalcak.....
karar veremedigimiz tek şey yatak odası oldu......ben acık renk olsun aydın ferah ferak olsun dedin hakan koyu olsun dedi.....benin begendigim parcaları çoktu..oda geniş....hakan koyu olsun oda geniş olsun dedi....
kararsız kaldık....çok güzel salon takımları vardı...ev içiin aksesuarlar aldık...ufak tefek...ben şok kalabalıgı sevmiyorum evde biblolar hoşuma gidiyor.......fazlada evi doldurup bogmak istemiyorum....aşkımın evleri geniş......o yüzden doldurup herşeyı daraltmak istemiyorum......
ay evleri geniş dedim......yani evimiz diyecektim.....delikafadulden
biraz yorulduk.....eglenceliydi...
hihoyyythihoyyyt
akşam geldik......bundan sonrada sık sık gitcem galiba evime....insan bir garıp oluyor...
evim demesi.....alışıcam artık.......kaydirigubbakcemile3

bide ben aşkımı seviyorum......utangac

uzun yazdım paylaşmak istedim canımcıklar........

Son düzenleme:
good-morning-224.gif

duygu okudum bıttı cok şükürakannehir
tşkler cnm

ayrıca sende masallah benımle aynı telaşları yaşamışsın
yenı ev duzenını oluşturuyon yavaş yavaş
cok sevıdnım
senı cok özledık h geldın

tünaydın kıslaarr.
anam anam duygu gelmiiiişş ayy hem özledik hemde bayaa merak ettik duygum .çok şükürkü ters bişi olmamış.
ev telaşı,evlilik hazırlıkları sendede başlamış güzel heyacan bunlar.allah kolaylık versin duygum.ne güzel kendinize ait eviniz var .allah güle güle huzur içinde oturmak nasip etsin
bu arada güzel dileklerin için çok sağol bebeğim.amin canım amiin.

büyük layd,m nasıl oldun bugün.gectimi üzerinine çöken ağırlık.isteksizlik.

böçüm.kıs rüyamda bile senin yatak odanı yerleştirdim..rüyamda boşluk yoktu kitap gibim oturmuştu dediğim yere kaydirigubbakcemile3.ama güzel olmuştu biliyonmu.

hepiçinizi öpüyoooommmmmmmm..muckkkk

duygum bende okudum. evet ankara siteler çok büyüktür. bir günde gezmeyle bitmez. bende evlenirken bütün eşyalarımı oradan almıştım. çokta sağlam oluyor. hala yatak odam sapasağlam.eşim koyu diye sevmiyor. evet çok çabuk tozuda gösteriyor. bu yüzden sinir oluyorum. galiba bizde yine ankaraya gidip açık renk beğeneceğiz. salon takımımı yenilediğim zaman bile ankaraya gidip almıştık. kaliteli, ucuz ve sağlam olması önemli tabii. her zaman alınmıyor.
sende de telaşlar başlamış. hayırlısıyla canım. allah yüzünüze bakar inşallah. sevenler mutlu olsun, yeter ki. gerisi hiç önemli değil. herşey zamanla oluyor nasılsa.opuyorumnanaktan

irnamm bana yardım eden yok senden başka rüyanda bıle etsen yeterdı benım ıcın
ayy daraldım:ecrin_bebek:

irnacım canım bugün iyiyim. benim belim ağrıyınca böyle oluyorum. sinir sistemimi etkiliyor. aslında yatmam iyi geldi. çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

tünaydın şugırlar
ay dugumuz da gelmiş hoş geldin ne güzel haberler bunlar güle güle oturun ...iyi düşünmüşsünüz...yayıntıyı ben de sevmem

böcüğüm, sen bu kadar sıkılma valla her şey güzel ve daha güzel olacak.

laydimiz daha iyisin umarım kekik yagı sür terlet o bel bölgeni bak nasıl iyileşeceksin inşallah

burası fırtına, yağmur iç sıkıcı ama olsun sağlık, huzur önemli kızlar herşeyi dert etmeyelim ...

diğer kızlar ve sizleri çok öpüyorum gelirim yine

Back
X