Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

teşşekkurler ederım herkese iyi dileklerinizden dolayı.....
bizim daha çok mayıs gibi yada daha ileri yaz olacak sanırım.....
o zaman asıl telaş...şimdiki ufacıktı diyelim.....ama yorucuydu....

allah herkesin ogluna kzına hayırlısını versın mutluluklar versinn.....

kekik yağını bende duymuştum. galiba bu gidişle deneyeceğim. ameliyata hiç iyi gözle bakamıyorum. tekrar oluşuyor. olanları gördüm. zaten bu yüzden emekli olmuştum. 10 senedir bununla yaşamayı öğrendim. ama ağrı başladığında çok fena oluyor. opuyorumnanaktan

kahvemi şimdi içebildim ..hadi hep beraber höpürdetelim...

dec954bc1c575d578248d33f47f12961.jpg

3.jpg

oturma grubum buna tıpkı benzıyor ıkı tanede teklı var böcükün ben köşe almadım....
benim yatılı gelenım cok olucagı ıcın kullanışlı yatak olacak seklınde aldın........rengı beyaz degıl sutlu kahve rengı olcak......

Son düzenleyen: Moderatör:
amin duygucum. inşallah bende tekrardan görürüm o günleri. çünkü benim kızım 3 sene evli kalmıştı. :sinifsinif: allah kimseye yaşatmasın böyle olayları.
ne umutlarla bir yuva kuruluyor bunu tatmıştık. sonu hüsran oldu. ama olsun. hayat devam ediyor. mühim olan evlatlarımızın mutluluğu. biz onlar için varız.opuyorumnanaktan

ama benım oturma grubum gorunmuyo.......sınır oldum.....
yaşilim ablacıgım......bu sınıre kahveler ıyı geldı......

fırstlaydım....işallah çok daha mutlu olucagı sevecegı bırıyle yenıden evlenır yuva kurar ablacıgım olmasa ıyı olur ama oluyor.....ablam.....
sız annelerde ıyıkı varsınız.....ınsanın aılesı hep yanında oluyor her ne olursa olsun
ayrıca kekık yagı ne ııçındı......ben kacırdım galıba

Canlarım merhabalar hepinizi kucaklayıp öpüyorum.opuyorumnanaktan

Firsladyim iyi olduğuna sevindim.:1hug: Aman lütfen dikkat edin sağlığınıza geri gelmiyor çünkü.

Böcüğüm eşyalı olarak daha güzel göründü evin. Zamanla dahada düzene girer. Güle güle sağlık ve mutlulukla otur canım benim.:1hug:

İrnam işte böyle askerlik adam ve yaşam okulu. Merak etme döndüğünde çok değişik göreceksin oğluşunu. Mecburen herşeye alışacaklar.turkbayragi

Aaaaaa duygu kızçem gelmiş. Ne güzel haberler getirmiş. Canım sende böcüğüm gibi güle güle ve mutlulukla otur inşallah. Ne güzel düşünmüşsün oturma odasının kalması konusunda. İlerde yenilersiniz . Yeterki ağız tadıyla kullanın .:1hug:

Yeşilim, Duygusalım, Lady34, Pasaklım, Terliğim, Güneşim,Şeniz

lereenim selam canikom...sen de görünmüyorsun, irna da yok, destuş, kızlar
anne gibi, abla gibi hepsini merak ediyorum valla

böcüğüm, sen bu kadar sıkılma valla her şey güzel ve daha güzel olacak.
ŞenizŞeniz

bizim evde de öyle bir takım var. hiç memnun değilim bende. nereye koyacağımı şaşırmıştım bir ara. ilerde geniş bir eve çıkarsan şık durur ama.opuyorumnanaktan

ınş ablacım
genış bı evım olsa süper durur

kahvemi şimdi içebildim ..hadi hep beraber höpürdetelim...

dec954bc1c575d578248d33f47f12961.jpg

zemuszemuszemuszemus

leerenım cok tşk ederım ablacımmŞeniz

duygu resm görunmedı cnm
benım odadakı koltuklarım yatak oluyor cnm

böcüküm tekrar tekrar baktım evine canım. ben köşe takımının bazı parçalarını mecburen salona koydum. şu anda evim tıkış tıkış tabii. ama mühim olan huzur. şimdilik böyle idare edeceksin. zaten kiracısın. ilerde gönlüne göre daha iyi bir eve taşınırsınız. opuyorumnanaktan

Oooooooh kahveler ,çaylar nefis görünüyor.

Firsladym umarım en kısa zamanda sende evlatlarının mürüvetini görürsün. Hayırlı eşler kısmet etsin Allah.
:teselli:

Buranın meşhur yarıkkaya fırtınası başladı artık bir iki gün elektrikler gider şimdi bile her an gidebilir:Giremezsem merak etmeyin olurmu.:çok üzgünüm:Şimdiden öptüm hepinizi.Şeniz

Selamlar :kedi:

yoğun bi hafta sonundan sonra pazartesi de yoğun başladım işe
dün doğru düzgün girebildim işyerinden biri KK lı onunla pişti olmak istemiyorum
sürekli ekranı kapatıp açıyorum tadı kaçtı ya kafamçokkarıştı
herkes iyi inşallah
duygu çıkmazını merak etmiştim kaç gündür yok diye gelmiş meğer akannehir

Back
X