- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kolay gelsin sana böcüğüm
tam bir koşturmaca içindesin.
kendine iyi bak.
şimdiden mutluluklar diliyorum sana.
her şey gönlünce olsun inşallah...
Sarissa çok güzelsiniz Maşallah ...Allaha emanet olun ...Hepiniz
ama ama benım şiirimi okumamışın........:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
1 gıbı cıkcm işten ınş para alırken sorun yaşamam ınş verırler:delphin.
gelınlığımı ancak persembe eklerım bındallım ıle ogun teslım alıyom
gelınlık provalarım süper:lepi:
ayakkabımı eklemedım daha sıze onu eklerım bı ara zaten ısım yazcam arkadaslarım olcak burdan
işten cıkınca kına malzemelrı alcam kıına kesesı cerez kesesı sepet kuşak tulbentı falan
onları görumceme bırakcam tulbenk kalcak bendede neyse
sonra davetıye dağıtcam yerlr var
5te evde olursam ıyı
sonra eksıklerımı alıp kolılıycez :gitme:artık mısafırım evde
yarın ceyısım gdıo gelemem
ptesı resımlerı eklerım
salı gelemem belkı memleketten aılesı gelcek
sonra iş güç
sızlerı cok özluycemmm kendınıze cok ıyı bakın :gitme:
Tünaydın... ay o çiftlik sizi çok oyalıyor, uğramıyorsunuz buralara...ama bu gün pazar kimse yoktur
dışarıda fırtına çıktı eve kapandık..çok ürkütücü bir durum
Tünaydın... ay o çiftlik sizi çok oyalıyor, uğramıyorsunuz buralara...ama bu gün pazar kimse yoktur
ya ben o kadar cevap yazdım sayfa düştü yaaaaa:gitme:Tünaydın... ay o çiftlik sizi çok oyalıyor, uğramıyorsunuz buralara...ama bu gün pazar kimse yoktur
irna anneanne napıyorsun anneanne oluyorsun demek kaydirigubbakcemile5ayy ayyy nasıl bilirmişş..ama fena sarmaya başladı beni,oğlana kızarken bütün zamanını çiflikte harcıyon,bari ingilizceye olsun çalışsan derken.şimdi ben yapıyorum aynısını.kaydirigubbakcemile3..
biraz işlerim vardı çarşıda.evde yarın gidebilrim birşey olmassa.toparlanıyorum yavaştan.
sorma yeşilim haberlerde gördüm seller gelmiş antalyaya.bizim buralar güzel ama,biraz çise atıyor sonra güneş cıkıyo.
amaaaaaaaaa...yarından sonra karla ,soğukla boğuşacam eminim.kars sarıkamış nede olsa.
belki leptobu götürebilirim kızda istiyor.napcaksa bebek olunca kaydirigubbakcemile3
vakti olacakmı bakalım fisfisfis
şimdilik hıoşcakalın .opuyorumnanaktan
iyi yolculuklar irnam, gülegüle git gel inşallah hepsine selam yolluyorum bizi habersiz bırakma..laptopu götür tabi çiftliğin mahvolur hahaahah
kızım arıyor bazen "annnnne ben çarşıdayım çabuk sebzelerini topla"
"tolamazsam nolur kızım işlerim var
" mahvolur anne noluuur"
eşime "bi dakka bi çiftliğe bakayım dönerim işlere " dediğim anda eşimin bir bakışı var herkesin görmesi gerek, ben o bakışları çözemedim....
delirdi mi diye bakıyor, ne saçma şeylerle uğraşıyor mu diye bakıyor....daha fazlası da olabilir.....ay hiç gülesim yoktu kendi kendime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?