Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

1 gıbı cıkcm işten ınş para alırken sorun yaşamam ınş verırler:delphin.
gelınlığımı ancak persembe eklerım bındallım ıle ogun teslım alıyom
gelınlık provalarım süper:lepi:
ayakkabımı eklemedım daha sıze onu eklerım bı ara zaten ısım yazcam arkadaslarım olcak burdan

işten cıkınca kına malzemelrı alcam kıına kesesı cerez kesesı sepet kuşak tulbentı falan
onları görumceme bırakcam tulbenk kalcak bendede neyse
sonra davetıye dağıtcam yerlr var
5te evde olursam ıyı
sonra eksıklerımı alıp kolılıycez :gitme:artık mısafırım evde
yarın ceyısım gdıo gelemem
ptesı resımlerı eklerım
salı gelemem belkı memleketten aılesı gelcek
sonra iş güç
sızlerı cok özluycemmm kendınıze cok ıyı bakın :gitme:

kolay gelsin sana böcüğüm
tam bir koşturmaca içindesin.
kendine iyi bak.
şimdiden mutluluklar diliyorum sana.
her şey gönlünce olsun inşallah...

kolay gelsin sana böcüğüm
tam bir koşturmaca içindesin.
kendine iyi bak.
şimdiden mutluluklar diliyorum sana.
her şey gönlünce olsun inşallah...

tşk ederımŞenizcnm
ınş

leerenım yesılım ırnam betul ablamı gormedım destışımıde bıde
cok slm edın olur mu
ayy ısmını unuttum varsa kusura bakmasın:gitme:bıraz stres oldum sankı

ben de albümümme foto koydum.
daha önce de vardı ama kaldırmıştım muhtemelen sizinle tanışmamıştık o dönemlerde.
bir tane nişan, bir tane düğün iki tane de tatil fotoğrafı var.
bazıları fotoğrafın fotoğrafı olduğu için .çok net değil idare edin artık..
suyunun suyu gibi oldu kaydirigubbakcemile3

Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile

kolay gelsin böcük, paylaşım için teşekkürler duygu, lady dinlen kendini yorma sakın
sarissa selam canım
lereenim ve eşi adanada oğlunun yaynına gezmeğe gitmişler. iyilermiş

diğer canlarada, şugırlara da selâm ve sevgi yolluyorum

selaaamm herkeze,güzel hafta sonları olsun inş.
böçüm telaş baya baya kendini göstermiş.allah kolaylık versin canım.
gelinliğin bize gösterdiğin modeldemi olcak.merakda ediyorum.ay bende büyük ihtimal pazartesi yolcuyum.inş.ordan görebilirim girersem.

duygum şiirin harika canım.helede son sözleri,

yeşilim.lerenim adanaya gitmiş.oh ohh inş. iyi vakit gecirirler.
sen nasılsın.aman migren olayım deme,salamur peynirden,fazla portakal,çikolata bu gıdalardan uzak dur emi balıım..

sarissa baktım fotolara.net olmasa bile harika olduğunuz belli..allah bir yastıkda kocatsın.

hepinizi öpüyooooooooooommmmmmm

ay bugün biraz dışarı çıktım. eve geldim ki o ne. bütün yolluklar destelenmiş. kedim sağolsun benim yerime toplayıvermiş. galiba bana kolaylık sağladı aklınca.:roflol:
böcüğüm canım artık en stresli anlar başlamış. bu ara sakinleştirici çaylar iç canımın içi. seni şimdiden kutlarım. allah kolaylık versin.
irnam güzelim sen nasılsın. kızından ve oğluşundan haber var mı.
yeşilim sanada geçmiş olsun. migren ağrısını kızımdan çekiyorum. çok perişan oluyor. daha çok üzüldüğü zaman yaşıyor bunu. sıkıntılı ortamlardan uzak durmaya bak canım.
duygum şiirini okudum güzel bir paylaşım.
sarissam net olmazsada resimlerde güzelsin. ömür boyu mutluluklar dilerim.
destina, duygusal, lereenim sizleride öpüyorum. unuttuğm varsa onlarıda öperim.opuyorumnanaktan

yerimsenibenbizde burda sana kına gecesi düzenlesek
geline bak geline kına yakmış elineee:1rolleyes: mutlu mesut ol Şeniz
----------------------------:enbuyukkk:---iyi hafta sonlarııııı:1hug:

aaa kimse uğramamış. dükanı ben açtım bugün sanırım.

dediğim gibi foroğraflar fotoğraftan çekilerek eklendiği için net değil maalesef.
güzel dilekleriniz ve beğenileriniz için teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

Tünaydın... ay o çiftlik sizi çok oyalıyor, uğramıyorsunuz buralara...ama bu gün pazar kimse yoktur
dışarıda fırtına çıktı eve kapandık..çok ürkütücü bir durum

Tünaydın... ay o çiftlik sizi çok oyalıyor, uğramıyorsunuz buralara...ama bu gün pazar kimse yoktur

burda fırtına var yeşilimmmmkafamçokkarıştı
ne haberrrr kıslar nasılsınızzz pazarınız nasıl geciyorrr dikkat edin kendinizeeeyerimseniben

ayy ayyy nasıl bilirmişş..ama fena sarmaya başladı beni,oğlana kızarken bütün zamanını çiflikte harcıyon,bari ingilizceye olsun çalışsan derken.şimdi ben yapıyorum aynısını.kaydirigubbakcemile3..

biraz işlerim vardı çarşıda.evde yarın gidebilrim birşey olmassa.toparlanıyorum yavaştan.
sorma yeşilim haberlerde gördüm seller gelmiş antalyaya.bizim buralar güzel ama,biraz çise atıyor sonra güneş cıkıyo.
amaaaaaaaaa...yarından sonra karla ,soğukla boğuşacam eminim.kars sarıkamış nede olsa.
belki leptobu götürebilirim kızda istiyor.napcaksa bebek olunca kaydirigubbakcemile3
vakti olacakmı bakalım fisfisfis

şimdilik hıoşcakalın .opuyorumnanaktan

iyi yolculuklar irnam, gülegüle git gel inşallah hepsine selam yolluyorum bizi habersiz bırakma..laptopu götür tabi çiftliğin mahvolur hahaahah

kızım arıyor bazen "annnnne ben çarşıdayım çabuk sebzelerini topla"

"tolamazsam nolur kızım işlerim var

" mahvolur anne noluuur"

eşime "bi dakka bi çiftliğe bakayım dönerim işlere " dediğim anda eşimin bir bakışı var herkesin görmesi gerek, ben o bakışları çözemedim....

delirdi mi diye bakıyor, ne saçma şeylerle uğraşıyor mu diye bakıyor....daha fazlası da olabilir.....ay hiç gülesim yoktu kendi kendime...

kafamçokkarıştı
ya ben o kadar cevap yazdım sayfa düştü yaaaaa:gitme:

:kedi::kedi::kedi:haklısın yeşilim abla yakalandık valla hep çiftlikteyiz acayip sardı ya
ayrılamıyoruz ama burayı da ihmaletmemeye çalışıyorum:1hug:
irna anneanne napıyorsun anneanne oluyorsun demek kaydirigubbakcemile5
ne güzel yarın karsa gidiyorsun demek....kızının doğuma az mı kaldı ne kadar var..

ya çabuk mu geçti sen mi geç dedin anlamadımkafamçokkarıştı
laptopu götür tabi ya kızında internet hattı varsa görüşürüz...

sarissacığım ben fotolarını göremedim canım.arkadaş listemde yokmuşsun yeni fark ettim dün yani
istek yollamıştımkabul ettiysen bakarım canım benim

firstlady ablacığım farm da çiftlite sana komşuluk yollamıştın almadınmı
almadıysan sen bana yollasana :kedi:
bu arada ananasların olmuş toplamazsan bozulacak
şimdik bak yeşilim ablam kızacak gene

first ablacığım senin kedini eşimle oğluma gösterdim çileği kedi alalım bizde diye tutturmaya başladılarkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ay ne yapacam bilmiyorum çilekte çilek hani nazar değmesin ya asil baya prenses gibi
ay onun sorumluluğu çok biliyorum ondan evet demiyorum bizim çünkü liseye kadar vardı kedimiz...

ben bu aralar pc.ye fazla oturamıyorum. şöyle bir uğrayıp gideceğim.
yeşilim benim çiftliği kız hallediyor. ben pek sevemedim.
zaten benim pc.de the sims2 nin bütün oyunları yüklü. onunla oynamak daha zevkli.
yakında 3 de yüklenecek. allahtan pc. bu oyunları kaldırıyor. biraz ağırlaşacak ama olsun.
ben faceye video izlemek için giriyorum. birde kaliteli müzik var mı ona bakıyorum.
benim ek branşım müzikti. bunuda ilk defa buradan açıklıyorum. kızımada bunun tahsilini yaptırdım.
ama maalesef kızım piyano çalmaktan uzaklaştı. birgün yine piyanonun başına geçer inşallah.
aslında bu yetenek aileden geliyor. rahmetli babacım piyano çalmayı severdi. anacımda resimle uğraşırdı. hala fırsat buldukça yapar. tek dileğim kızımın tekrar kendi branşıyla uğraşması.
böcüğüm bu ara çok yoğun. onuda öpüyorum.
irnam, sarissam, esmer güzelim, duygu çıkmazı, duygusalcım, destinacım, lereenim. daha ismini sayamadığım tüm arkadaşlarımı öpüyorum. sağlıcakla kalın.opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynı durumdayız desene
annem biz gelelimde beraber dönelim diyor bende internet hattı alın yoksa çiftliğime giremem diyorum annem orda dumur oluyor gel sen ben sana kablo çekerim diyor ama nereme diyo siz tahmin edin:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…