Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

sanalı da insanın başına bela oluyor sanki destinam.
bağımlılık yapıyor resmen.
ablam eniştemle dalga geçiyordu. arkadaşıyla tlf.da uzun uzun çitflikleri hakkında konuşuyorlarmış gerçek gibi kaydirigubbakcemile3

uyudum valla ablam öyle de iyi oldu ki...
ama eşimden 3,5 saat fazla uyumuşum
onun hesabını yaptı konuşurken
akşam ben daha geç yatacakmışım kaydirigubbakcemile3
tamam dedim ben de, biliyorum bensiz yatamaz ki... kaydirigubbakcemile

ayy ablacığım çok üzüldüm.
inşallah alırsınız hakkınızı.
malın mı var derdin var dedikleri bu olsa gerek.
ne vicdansız insanlar var ya...
iyi yolculuklar şimdiden.

teşekkür ederim ablacığım opuyorumnanaktan
o senin güzelliğin.

bilgiler için teşekkürler hepsi de birbirinden değerli ve önemli.

yaa annemin durmadan burnu kanıyormuş mafoldumben
çok yoğun ve uzun süren bir kanama. akşam acile gitmişler.
sabah tekrar hastaneye gitmiş. sıra beklerken yine kanama başlamış.
şimdi tampon koymuşlar. yarına kadar öyle kalacakmış.
yarın da egk ye girecekmiş.
önemli bir şey değildir inşallah... :Saruboceq:

sarissa bir şey çıkmaz inşallah canım üzülme. yarını bekle bakalım. rutin kontroller onlar bakamaları iyi olacak... bize de haber ver lütfen

lereenim, bu kötü dünya da, bu kadar güzel paylaşımlar teşekkürler

Allah hayıra çıkarsın destuş..bilmem üstün mü açık kaldı acaba :):)

songülüm sen yine de kendine iyi bak canımcım

ben geldımm

herkese cok tşk ederım
bgunde annemle evıme gıttım yerlestrdık ama varya amma cok ceyısım varmışkı özellıkle mutfakta cok zorlandım
elıme bısey alıyom anam dıom bunu nereye koysam dolaplar yetmedı ustune kolılerle koydum bılmem nolcak
sanırım yerlesınce daha bı rahatlarım
yarın k valıdem k babam gorumcem halam enıstem falan gelıyo bohca yaptımonlarada
nışanlımada

sarıssam cok geçmış olsun cnm

leerenım ben bazılarını yapıyom
cok uzn süre telde konusmuyom özellıkle sarjım az ıse sarjım az dıyıp kapatıyorum
su cok tuketıyorum
kırmızı et katı yağ kullanmıyorm
yağlı yıyeceler yemıyorum ve kulaklık hıc kullanmadım dıyebılırm
duzenlı utyku uyuyorum bugun harıc bu aralar heycandan uykumda gelmıyoo

ırnam gıttı mı acep
destış hayrdır ınş rüyan
yeşılım ablam enıştemız nasıl
herkesı cok öptum yarın gelmeye calıscam
yarın k valıdemler bu tarafa gelmez ama carsamba gnu gelırler ceyıs bakmaya evı görmeye
yarında ben davetıyelerımı dağıtcam
patronum babası hastanedeymış gıttım zıyaret ettım ınsanlık bende kalsın dedım kötü olamıyorum zaten dede derdımcok sevdığım dedem benım
benı görunce ağladı
ınş gelcek nıkahıma ama
sevgıyle kalın:ecrin_bebek:

CADIARZUay irnam hiçsorma benim eşim iş veren ama hep kandırılan o biz işi yaparız teslim ederizadam parayı odemez biz safız ya o kalır orda bu kalır şurda kafayi yedim yaaa
kötükedihüso
inş sağ selim alır parayı eşin bize yaz ne olur sizinkiside çok kalmişşş yaaaayerimseniben

sarissa çok gecmiş olsun canım inş. kötü bişey cıkmaz.

bende birazdan cıkacam.saat 21.30 da binmem lazım.tek gidiyorum.
kocayı bırakıyorum delirmese barii.annesi kardeşleri felanda buralarda ama dolanmazlarki hiiçç.soğuklar hepside birbirine.offf moral sıfır bi şekilde yola cıkıyorum allah hayırlara cıkarsın.
neyse sizinde moralinizi bozmayım.allaha emanet olun hepinizde.
hakkınızı helal edin.yollar çok kötüymüş.sizleri çok sevdim...hepiniz ablam,kardeşim,kızım,arkadaşım oldunuz.dertlendik,neşelendik.
bir bir hepinizi çoookkk öpüyorum.
:a015: :a015:

hayırlı yolculuklar irnacım

böcük seviniyorum haberlerini alınca ne güzel yazıyosun herşeyi ...
aslında hepimiz birbirimizle paylaşıyoruz. iyi ki varsınız, varız. birbirimizin acılarını aldık sevinçlere ortak olduk...ağlayacağım şimdi boğazım düğümlendi ...

irnam çiftliğine bakarız arada merat etme az. önce tarlanda böcüler vardı temizledim onları

iyi geceler şugırlarım

Uzun zamandır uğrayamadım... Bende de böcüğün gibi telaş var. Biliyorsunuz nişana çok az zaman kaldı. İnanın hafta sonları da dahil hiç birgün evde kalamıyorum. Sürekli yapmamız gereken birşeyer oluyor...
Böcüğüm şansın bol olsun... Umarım herşey yolunda gider...
İrna ablama da iyi yolculuklar diliyorum...
Leren ablam çok güzel bir yazı paylaşmışsın... Fakat benim durum vahim bu noktada... Ben bunların hiç birine dikkat etmiyorum maalesef... Özellikle çok fazla kahve tüketiyorum... Dikkat etmem gerek. Teşekkürler bundan kendime pay çıkartacağım...:)
Geçmişi fazla okuyamadım. Herkes iyidir inşallah...
Yeşilim ablam o çiftlik beni resmen duman etti.. Facebook kullanmıyorum ama sitenin reklamlarında Bahçivanlar Diyarı oyununu görmüştüm. O gün bu gündür bağımlılık oldu. Mutlaka ekip biçiyorum. Herşeyi unutuyorum ama onu asla unutmuyorum kaydirigubbakcemile3
Lerenim ablam, Yeşilim ablam, Sarissacığım, İrnam, Destiş ablam, Songül ablacım da uğramış, Adaşım, Güneş ablacım, Firstlady(harika bir bayan geçen buluşma topiğinde gördüm kendisini çok zarif hayran kaldım şahsen:), Ladym, Pasaklım, Böcüğüm ve sayamadıklarım...Hepinizi çok çok öpüyorum...
Şu soğuk günlerde bol bol şifa diliyorum sizlere... Malumunuz ben hala iyi olamadım...
Soğuk algınlığı gitmek bilmiyor... Kendinize çok iyi bakın... İyi geceler....

bir günde neler yazmışsınız. ay oku oku bitiremedim. kaydirigubbakcemile3
böcüğüm zamanla evin tam düzene girer güzelim.
lereenim yazın iyide tam uygulayabilsek.:hulya:
yeşilim özüne dönecek. yeteneğini ben çok küçükken fark etmiş ve yönlendirmiştim. konservetuarda öğretmenleri bile çok iyi diyorlardı. benim üzüldüğüm bu. mastır yapmasını hayal ediyordum. inşallah toparlanırda kendini geliştirir.
irnacım bu erkeklerin hepsi saf. benim eşimde kaç defa dolandırıldı. akıllanmazlar bunlar. elinizde senette olması sorunu çözmüyor. biz bütün mahkemeleri kazandık. hala paramızı alamadık. adamlar hapise girip çıktılar. evlerine haciz yolladık. neler yaptık. minareyi çalan kılıfını hazırlar. moralini bozmak istemem. biz yıllardır bunlarla boğuştuk. sana hayırlı yolculuklar diliyorum. güzel haberlerini bekliyoruz canım.
destinacım rüyanı hayra yor canım. ama açık kalmış galiba.kaydirigubbakcemile3
sarissacım anneciğine geçmiş olsun güzelim. inşallah bişey çıkmaz.
duygusalcım teşekkür ederim canım.
duygum yok yine. o da düğün hazırlıklarına mı başladı yoksa.
esmerim canım sizinde başınız yanmış bizim gibi. allah iyilerle karşılaştırsın bizleri.
güneşim kızın çok tatlı maşallah. allah gönlüne göre vermiş. hayırlı olsun.
bu çiftlik işi epey vaktinizi almış anlaşılan. iyiki ben meraklanıp bakmıyorum. kızımda hem kendininkini hemde benimkini oynuyor. hırs yapmış resmen. arada bana bak çiftliğin ne güzel oldu diye gösteriyor. sanalda olsa bence vakit alıyor.
bugünde bayağı yazmışım. hepinizi tek tek öpüyorum. sağlıcakla kalın.opuyorumnanaktan

[Belki bir günaydınla aydınlanır günün
Belki bir kelimeyle çoğalır gülüşün
Bir parça mutluluk takılır belki gözlerine
Belki bir başka açarsın defterini bugün

Başka türlü bakarsın yaşamın tadına
Bir başka gülücük yansır dudaklarına
Umuda hoş geldin derken
Umutsuzluğa yasak koyarsın belki

Belki bir barış şarkısı takılır aklına
Belki bir bebeğin ellerine tutunup
Pembe bir bulutla oynarsın bu gün
Belkide hiç bilmedigin o duyguyu yaşarken

Yaşamın reset düğmesine basıp

Yeniden başladığın o gün olur bugün...
/B]

Günaydın arkadaşlar.
bugün KK daşıma yeni yıl hediyemi yollamış olmanın rahatlığı içindeyim.
çokta meraktayım acaba bana kim yolladı hediye diye.
çok heyecanlı bi işmiş bu.
hayatımda hiç heyecan yoktu ne zamandır, oldu çok şükür !!!

herkese günaydın.....

hafta sonu işlerim vardı giremedim......dün işte yogunluk vardı malum pazartesi girremedim .......dün konya yagışlıydı çok güzel yagmur yagdı..yagmurlu havaları hem çok severim hemde hüzün veriri bana nedense.......yagmurda yürümekte bambaşka tadı oluyor.......bende bıraz yürüyeyim dedim.......
çok ıslandım dondum........eve gelir gelmez ısınayım diye yattım uyuya kalmışım......
biraz aptallık yaptım sanırım......
olsun güzeldi allahım rahmetini esirgemesin......
sabah konya sallandı......depram oldu........şiddeti azdı .........yine korkularım çogaldı bir dahada olmaz işallah.......

irnam....gitmiş.........yalları açık olsun .......saglıcaklada dönsün.......biraz üzgün gitmiş........
ablacıgım ne insanlar var........
hak hakikat bilmeyen.......allaha merhamet insaf vicdan versin.....
üzülme tatlı ablacıgım......

böcük.....deli gibi ceyiz alırsan sıgamazsın tabi.....ceyiz delisi........rabbim güle güle kullandırsın......
yerleşir gidersin zamanla.....

lereenim.....ah dikkat etsek herşeye ama nerde.......yazdıkların hoş okudum......ama yapmıyorum.....malesef....

yeşilim ablacıgım....güneş ablacıgım....anuşkam.....destim.....fırstlaydım...sizlerde iyisiniz aman iyi olun süper olun....mutlu olun mutlu kalın......
adaşım allahım sanada kolaylıklar versin.........geçmiş olsun......

Son düzenleme:
Geçmiş olsun duygucuğum.
bu aralar denizlide devamlı sallanıyor.
sabah ta akdenizde olmuş 5.4 şiddetinde.
tüm sahil sallanmış.
bilmem yeşilim ve destina duydular mı...
benim çok içim sıkılıyo bu depremlerle...
acaip korkuyorum da belli etmemeye çalışıyorum.
Allah tekrar yaşatmasın inşallah.

Gününüz aydın olsun.

bu gün hepinizden gelen iyi haberlerinize sevindim

tek tek okudum duygusal hazırlıklarında kolay gelsin tatlım...duygu sana da canım..deprem olmuş hafifde olsa insan ürküyor tabi Allah korusun

ladym umuyorum kızın en iyi şeyleri yapacak seni sevindirecek. şimdi sıkıntıları var hele atlatsın inşallah...erkeklerin paraları kaptırmaları çok çok iyi niyetlerinden kaynaklanıyor...herkesi aileleri gibi temiz zannediyorlar maalesef.

anuşkacım, böyle sevinçler hayatımıza tatlar katıyor....mutlu oluyoruz işte
burada hissetmedim depremi...geçmiş olsun umarım bu kadarla kalır

güneş, hoşgeldin canım

irnamız yolda.....hayırlı haberlerle gelsin

Size lereenim, esmerim, destuş, sarissa, lady 34 vs....unuttuklarım af ola...hepinize sıcacık bahar gibi Antalyadan sevgilerimi yolluyorum

anuşka ablacıgım yeşilim ablacıgım saolun işallah bir daha olmaz......
ben daha yeni yeni bu korkumu atlatıyordum....sabah olunca korktum insan tedirgin oluyor......hafifte olsa öncğmğ yoksa öyle sallandı bilemiyor......
ramazan ayı içerisinde şiddetli yaşadık......
o zaman gerçekten psikolojin çok kötü oldu ve büyük korkular yaşadım.....
allah felekatlerden korusun.......sel dolu çıg deprem yangın.....allah esirgesin......ne bize ne dünyanın başka bir yerinde yaşatmasın.....:Saruboceq::Saruboceq:

bir fıkra anlatayım size.......bırazcık gülümserseniz sevinirim....

fadımeyi......muhtar sürekli rahatsız ediyormuş.......
fadimede temele söylemeye cesaret edememiş.........
derken dayanamamış demiş.....
temel muhtar beni rahatsız ediyor senin yoklugunda geliyor bana saldırıyor taciz ediyor demiş.......
temelde fadime benim istanbula gittigimi söyle herkese .......
bakalım muhtar gelip rahatsız edicekmi demiş.........
fadımede herkese temel istanbula gitti diye yaymış.......
muhtar duyunca fadimenin evine gelmiş.......hemen muhtar saldırmaya çalışmış.......
fadimede muhtarla mucadele ediyormuş........
temel kapı aralıgından bakarak ......
ah ah demiş........şimdi istanbulda olmayacaktım.......
canına okumuştum muhtar demiş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…