Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

kızlar maşallah sohbetler iyi..herkes burdaymış yetişemedim.
abiniz biraz kapris yapıyor:( şu aralar..kızım "anne facede sana not gelmiş bi bakar mısın " diyor "sen yaz cevabı şöyle şöyle annem diyorum" arada da girip çıkıyorum

o şeker bebekler sevilmez mi hiç...ay...gençler doğursun biz sevelim. irnacım sizin zor günleriniz tabi ki. Dr ne derse onu yapın. kızını bebişi seni öpüyorum
böcükten haber yok bi girse ce e dese :):)
lady 34 kolay gelsin...Anuşka selam canım...diğer şekerlerime de selam olsun

canlarımm merhaba
ohh kalabalıkmış bugün burası
ben giremedim bu saate kadar
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

Nazar Duası:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Teyze oldum sonundaaaaa Allahım analı babalı büyütsünnnnnnnnnn yerim ben bunu maşallahh tütütütütütütütütütü :teytey::teytey::teytey:

sany1332.jpg

bebişimizin resmi, cicianneleri teyzeleri nasıl güzel demiii,
dünden beridir.dr. götürüdük.güzelce muayyene etti,karstaki tartı yanlışmış.2,5 kilo geldi çok zayıf olduğu için ek gıda verdi.enne sütü tam gelmedi şimdilik.yeni yeni.
ayy yazamıyorum fazla göz aydınlığına gelen oluyor.ve bebişimiz bayaa zamanımızı alıyo.
ay çook sevdim ben bunu yaa. nasıl ayrılcam ondaannnn.:asigim:

desdişim çok gecmiş olsun canım .şimdi nasıl benim annemde oldu biliyorsun hemde iki gözünden,varya keşke daha önceden olsaydım diyor.benden iyi görüyor inana.açil şifalar.

gözaydınlık dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim allah sizleride sevindirsin,

böçüm naptı acaba,üşütmese barii :jeyyar: :jeyyar:

ay herkeze tek tek yazamıyorum kusura bakmayın ay inş resim cıkar becere bilmişimdir ynii

Nazar Duası:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Teyze oldum sonundaaaaa Allahım analı babalı büyütsünnnnnnnnnn yerim ben bunu maşallahh tütütütütütütütütütü :teytey::teytey::teytey:

oyy fatoşuumm canım beniiimm.çok sağol bitaneeeeemmm.amiiinn amiiinnn.allahım korusun her türlü,herkezin bebişini içindede bizimkini :Saruboceq:
canıım çok sağol opuyorumnanaktan teyzesiii...

Uzun zamandır uğrayamadım nişan telaşı dolayısıyla. Bu hafta sonu pazar günü nişanım var kısmetse:)

İrna ablam torunun harika gerçekten. Allah nazarlardan saklasın. Analı babalı büyütsün Maaşallah diyelim :nazar:

Geçmişi çok fazla okuyamadığım için kusura bakmayın. Herkesi çok çok öpüyorum...Kendinize iyi bakın..

topikimiz pek şenlendi bu aralar Allah bozmasın.:nazar:
düğün bebek nişan...
en kötü günümüz böyle olsun inşallah...:hooray:

hheeeeyyyyyyyyyytttt çekilin ben geldimkaydirigubbakcemile3
bugün kimsecikler pek uğramamış,hiç yazan olmamış yılbaşı telaşı demi

her topiğin hızı yavaşlamış valla........ben evde yoktum öğlen,ikindin geç geldim

ürün topladım yemek yaptım şimdi bir bakem dedim....

duygucuğum pazar günü az kalmış,herşey gönlünce olsun hadi bakalım

böcük kayboldu balayı yapıyordur bizim şuger,bakalım aklına geliyoz mu?

öptüm sizleri:lepi:

iyi akşamlar canlarım gününüz iyi gecmiştir umarım.
incitanemtuana torunum için topik acmış ayy çok şaşırdım sevindim.
bizim bızırık hala çok uyuyor.beslemekte çok zorlanıyoz yaa.buda bir rahatsızlıkmış.ayy nolur dua edin beslenememesi yüzünden sarılık felan olmasın.korkuyoz da biyandan.
ayın altısında memlekete gitcem ertesi günüde oğlanın yemin töreni için adapazarına yola cıkcaz.
ben nasıl bırakcam bu tatlımı tatlı cıtır fıstığımı.oyyy kurban olurum ona ben.
allahım benim ömrümden alsın ona versin inanın çok güzel bişey.acını büzmesi,içli içli ağlaması,esnemesi,genleşmesi ayyy hepsi çok tatlı hepsiiiiiii :1hug::asigim:opuyorumnanaktan

duygusal teşekkürler tatlım senin de işlerin kolay gelsin.allah tamamına erdirsin inş.

hepinizi çoookk öptüümmm

çookk güzel,sağlıklı,mutlu ,bereketli,şanslı yeniyıllar dilerim
herşey gönlünüzce gecsin inşallah opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar

telaş var herkeste destuşum

irnam, ne hoş anlatıyorsun bebişi valla nazar değmesin diye topik açmamıştım ama inci açmış yine de sevindim şimdi senden duydum o bölüme gideyim

ben geldım.......

herkesin yeni yılını kutluyorum....kimin ne gibi dilegi istegi varsa bu yıl olsun inşallah.......
hem mutlu huzurlu olun evlilere huzurlu yuvalar........bekarlara hayırrlı eşler.....
iş arayanlara hayırlı işler......
bebek bekleyenlere ve istiyenlere hayırlı saglıklı bebişler versin.....
allah yurdumuza huzur birlik sorunsuz yıllar versin.....
savaşlardan uzak......kavgalardan uzak.......terör belasından uzak yıllar versin......

herkesin istedigini kalbindekini versin........yeni yıl .....allahın izniyle inşallah.......

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:lepi::lepi::lepi:

DSC02129.JPG

Kederden , hüzünden uzak mutlu yıllarınız yarınlarınız olsun önünüzde. Yüreğinizden sevgi , yanınızdan gerçek dostlarınız hiç eksik olmasın. Hepinizi sımsıcak kucaklıyor ve öpüyorum .

MUTLU YILLAR.

Son düzenleme:
Allah herkese helalinden bol para vesin darda kalanlara borç ödeme kolaylığı versin

Parayı hayırlı yerlere harçatmak nasip etsin

:Saruboceq::Saruboceq:

hadi kızlar ben şimdilik çıktım...biraz karnımı doyurayım az önce oğluma yedirdim
sonra banyo yaparım şimdilik öptüm hepizi:gitme:Şeniz
[/COLOR[/FONT]
]

hepinizi öpüyorum. yeni yılınızı kutluyorum. çok işim var çok.
hazırlıklar son sürat devam ediyor.:roflol::roflol::içelim:

2010 no'lu hesabınıza, 365 gün daha eklenmiştir. güle güle harcayın.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X