Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

2010 yılı size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe getirsin.
Getirmezse de sallayın gitsin.
Daha 2011 var,2012 var, 2013 var...

2010 yılı size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe getirsin.
Getirmezse de sallayın gitsin.
Daha 2011 var,2012 var, 2013 var...

ayyy :roflol::roflol::roflol::roflol:
alemsin anuşkam ya hiç gülesim yoktu vallahi...bende sonu ne gelecek diye Allah Allah ne yazmış diye okuyorum sonuna gelince koptum

ayyy :roflol::roflol::roflol::roflol:
alemsin anuşkam ya hiç gülesim yoktu vallahi...bende sonu ne gelecek diye Allah Allah ne yazmış diye okuyorum sonuna gelince koptum

İki yıl önce canavar yollamıştı bana buna benzer bir mesajı. Ben de kopmuştum. Kulakları çınlasın Canavarımın...

hepinize mutlu yıllar canlarıımm. huzurlu bereketli keyifli neşeli şanslı ayy en güzel ne varsa onlar olsun dilerim.olmasada anuşka demişleyin sallayalım artık .napalım bir yıl elbet bizimde yılımız olur.hepinizi çook öpüyorum..
opuyorumnanaktan:1hug::asigim:opuyorumnanaktan

hepinize mutlu yıllar canlarıımm. huzurlu bereketli keyifli neşeli şanslı ayy en güzel ne varsa onlar olsun dilerim.olmasada anuşka demişleyin sallayalım artık .napalım bir yıl elbet bizimde yılımız olur.hepinizi çook öpüyorum..
opuyorumnanaktan:1hug::asigim:opuyorumnanaktan

geldin mi irna anneannem ...bebiş nasıl hepiniz iyimisiniz?

Ooooo, bi ben diilmişim yılbaşı yılbaşı nette dolanan................

geldin mi irna anneannem ...bebiş nasıl hepiniz iyimisiniz?

bebişimiz sarılık oldu cici ananesi.bugün iki tüp kan aldılar ay ne ağladı garibim.. değerleri tam sınırdaymış gün aşırı iki kez daha kan alınıp tahlil yapılcak.düşmezse ışık tedavisine başlanacakmış.eğer sık sık anne sütü alırsa düşermiş.bakalım uğraşıyoruz devamlı. :çok üzgünüm:

bebişimiz sarılık oldu cici ananesi.bugün iki tüp kan aldılar ay ne ağladı garibim.. değerleri tam sınırdaymış gün aşırı iki kez daha kan alınıp tahlil yapılcak.düşmezse ışık tedavisine başlanacakmış.eğer sık sık anne sütü alırsa düşermiş.bakalım uğraşıyoruz devamlı. :çok üzgünüm:

gecmiş olsunnn
ya gecer üzülmeyein
altın takın ve anne kaysı hoşafı yesin sütlede bebeğe gecer inş iyi olurrrr:Saruboceq:

gunaydin2.gif

ırnam, geçmiş olsun canım.
üzülme pek çok bebiş yakalanıyor sarılığa.
benim oğluş da olduydu da floresan ışığına fala yatırmıştık.
bi kaç güne bi şeyciği kalmaz.

Back
X