sarissacım sarmısak koy kısırına tadı çok lezzetli oluyor. bunu bana bir arkadaşım tavsiye etmişti. sağolsun o gündür bu gündür ben eklerim. yiyenler tadına baylıyor. ben yemeklerde hep değişiklik ararım. eşim malatyalı olduğu için o yörenin yemekleri bizim evde sık sık yapılır. iyi bir malatyalı gelin olmuşum.:roflol:
vallahi ben çocukluktan beri hayvanlarla haşır neşir büyüdüm. rahmetli babacığımda çok düşkündü. kanarya ve akvaryum balıklarıyla çok uğraşırdı. birde sarı tekir bir kedisi vardı. kedisi öldüğünde çok ağladığını hatırlıyorum. bizim evimizden kedi hiç eksik olmamıştı.
şimdi de ben bu geleneği sürdürüyorum. eşimde çok seviyor. bir ara köpeğimizde vardı. izmire gelirken onu çok isteyen bir arkadaşımıza vermek zorunda kalmıştık.eşim hala arada balıkesire gidip onu sever. aslında en sadık dost onlar. yalnız bakımları da fedakarlık istiyor.
anuşka ben hemen yolluyorum aldıklarımdaaaa.s.yok canım gayet puslu, yağmurlu, sıkıcı, soğuk...bir hava var.
çocuklar dersanede, eşim onları almak için çıktı.
alışverişe çıkmadık, dolap boş, yemek yok.
daha sayayım mı????????????
cokacimcoookafiyet olsun yeşilimmm
Bu gün pazar ondanmı ki?...hava enfesti bahar gibi. dolaştık, fotoğraf çektik alışveriş yapıp döndük..aldıklarımı yerleştirdim, yemeklerimi yapacağım az sonra.
denizli nasıl havala iyi mi?
iyi akşamlar kızlar...hoş geldin esmerim
anuşka birden çıkmak zorunda kaldım canım sana cevap yazamadım
herkese iyi haftalar.......
bizim yemegimiz var.....dün kardeşim annemle yaptık......koca bit tencere laha dolması,koca bir tencere yaprak dolmasi ,koca bir tencere kuru biber doolması yaptık....
çogunu dondurucuya koyduk ....hazır yemek olsun diye
bugün dolmaları götürecem hehehe......
özledim herkeşleri bu arad dolma yanaklarınızdan öperim........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?