Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

herkese selam....hayırlı cumalar.......yeni yılın ilk günü ben bıraz üzgünüm.......içim bir garıp mutsuzum sanki.....sanki degil mutsuzum......of of.....

herkese selam....hayırlı cumalar.......yeni yılın ilk günü ben bıraz üzgünüm.......içim bir garıp mutsuzum sanki.....sanki degil mutsuzum......of of.....

hayırdır bebişim neden mutsuzsun bakiiim.opuyorumnanaktan
yapabileceğim bi şey olursa buralardayım.a.s.

2010 ılk gününden kocaman açıyorum kollarımı sarılıyorum sizlere

duygu yapma kızım böyle. hayat kısa, yoksa önemli bir şey tadını çıkar. ölümden gayrısı yalan. ınan ablana

haklısınız ablacıklarım..şükür daha iyiyim.....bazen insan durduk yere içi bir hüzünleniyor...yizi düşüşüyor işte
ortada hiç bir şey yokken...öyle bir andı benimki...şimdi daha rahatım...allahın izniyle....herkese iyi gemeler iyi hafta sonları....iyiki varsınız......

merhaba. az sonra eşim bizim eve bir misafir getirecek. bu misafirimizde kalıcı olacakmış. dişi bir van kedisi yavrumuz olacakmış.:roflol:
artık evde 4 hanım olacağız. eşimin bizden çekeceği var yani.:roflol: bende konuğumuzu sabırsızlıkla bekliyorum. :sm_cool:

ay ben kedi diye beklerken eve oyuncak kedi geldi.:roflol::roflol:
eşimle kızım bana oyun yapmışlar. bende gerçekten inanmıştım.:sm_cool:

Günaydın şekerler

ladym gözün aydın diyecektim meğer oyuncac kediymiş olsun...

anuşkam bölüm editörlüğün kutlu olsun

geçti dimi duygucum üzülme öyle herşeye canım

esmerim, lereenim, irnam, sarissa, lady34, böcük, destuş, pasaklı, duygusal ve unuttluklarım nirilerdesiniz siz

Son düzenleme:
herkese selam.......güzel günler mutlu hafta sonları.....
kedileri çok seviyorum fıratlaydım ama şu tüy dökma işleri olmasa......

yeşilim ablacıgım nasılsın evet geçti....inşallahda bir daha üzülmem galiba insanın yaradılışı malesef herşeyi kafay takıyorum......

anuşkan hayırlı olsun......kolaylıklar dilerim.......

diger arkadaşlar daha ugramamış.....onlarıda öpüyorum......

iyi akşamlarrrr
----------------------leydim güzel süprizz yapmışlar canımsınn yaaa ne güzel bi kediçik getirmişlerr
------yeşilim irnam güneşim duygum kendinizi çiçi bakınnnnn
-----anuşkan hayırlı olsun.. hayırlı vazifelerrrrr-:)

Sağolasın canım. İnşallah hayırlı olur.

Teşekkürler bitanem.

iyi akşamalar canlarım.nasılsınız.
göz aydınlığına gelen giden oluyor.birde bugün yine bebişimizi hastaneye götürdüler yeniden kan almak için aman yarabbim damarı bulmak için 5-6 yerinden delip durmuşlar minnacık canıyla hastaneyi ayağa kaldırmış. ben g,tmedim dayanamam diye.
ilkinde gittim hala gözümün önünden gitmiyo zaten .değerlerimiz yükselmiş yine.
moralim kırık biraz.

duygum fıstığım öyle anlarda çikolata ye anneciim

yeşilim,sen nasılsın canikom.msn yi acamıyorum.pek başında uzun süreli durmam gerekiyor actığımda oysa ben dakikalık girip bakabiliyorum maluumm torunumu ne kadar sevsem o kadar kar.

leydim kaydirigubbakcemile3 oyuncak kedi haa.senin görür gibiyimm şaşkınlığını.

anuşkacım sen nasılsın .öpüyorum senide

lereenimi,sarissamı,desdişimi,böçüğümü,küçük leydimi,duygusalı,ayy herkezi çoookk kocamanından kucaklayıp öpüyoruuummm opuyorumnanaktan

Bozma moralini İrnam. Sen tecrübeli kadınsın bilirsin. bebişlerin çoğu olur sarılık.
sen sağlam dur. bak kaç kişi medet umuyor senden.

lereenimi,sarissamı,desdişimi,böçüğümü,küçük leydimi,duygusalı,ayy herkezi çoookk kocamanından kucaklayıp öpüyoruuummm irnamm beni unuttunnn
canım üzülme bu çoçuklarda görülen sarılık korkmaaa bende seni ve torunun öpyorrummm

irnam senden haber almak güzel... kıyamam o minik kollara iğne yapmalara canını sıkma unuttun mu bebekler böyle büyüyor ... geçecek hepsi ..

merhaba iyi akşamlar

first laydim demek oyuncakmış çok şaşırmışsındır eminimakannehir

irnacığım o her çocukta oluyor hemen düzelir inşallah tabi bebeğinden kan alınması canının yanması kimse istemez, sağlıkla büyüsün inşallah

anuşkacığım hayırlı olsun bölüm editörlüğün canım...

hepinizi öpüyorum.Şeniz

bugün öğlen sarmısaklı kısır yapmıştım. akşama kadar başımı yastıktan kaldıramadım. nihayet toparlanıp bir bakayım dedim.
irnacım sarılıktan bahsediyorsun. bildiğim kadarıyla her çocukta olur. ama değerleri çok yüksekse mutlaka doktorlar önlemini alırlar. bunun için üzülme canım.
evet bana kızımla eşim çok kötü bir şaka yaptılar.ben sahici kedi beklerken, oyuncak kediyle karşılaşınca, gülmeyle karışık şaşkın bir hal aldım.aslında babası kızına almış. ona telefon edip söylemiş. sonra aklına bana muziplik yapmak gelmiş. böyle bir oyun tasarlamışlar.kaydirigubbakcemile3
kızım hala büyümedi. odası oyuncak dolu. :roflol:
anuşkacım hayırlı olsun editörlüğün.
duygucum bazen insan bir sebep yokkende hüzünleniyor. düzelmene sevindim.:teselli
böcükten hala haber yok. CADIARZU
güneşim, esmerim, sarissacım, yeşilim, destinacım sizleride çok çok öpüyorum. hepiniz sağlıcakla kalın.opuyorumnanaktan

merhaba canlarım
herkes iyidir umarım
ben gayet iyiyim
bu tatili evimizde geçirelim dedik
her tatil koştura koştura memlekete gidiyorduk
iyi oldu böyle valla
ikinci balayı gibi kaydirigubbakcemile3

irnam kıyamam ben ona yaa inşallah düzelir bir an önce
anuşkam hayırlı olsun.
laydim ben oyuncak kedi olmasına sevinirdim sanırım
evde hayvan hiç sevmiyorum
hele ayaklarıma sürtündükçe hem korkar hem de huylanırım
sarımsaklı kısırı da ilk defa duyuyorum :uhm:

lereenim,yeşilim,desdişim,böçüğüm,küçük leydim,duygusalım, irnam, pasaklım, esmerim hepinizi kucaklayıp öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…