gunaydın dikkanı ben acıyorumm.....kimseler ugramamış.......
nasılsınız bayenlerrrrrrr
Bende adaşımdan sonra yazan olayım:)
Vallahi çok özledim sizleri. Nişan telaşı, hastalıklar, rahatsızlıklar derken bir türlü uğrayamadım buralara. Nişanı atlattık çok şükür. Herşey çok güzeldi. Profilime bir kaç resim koydum. Daha sonra vaktim olunca bir albüm de yapacağım...
Sarissanın doğum günüymüş. ıyi ki doğdun:) Sağlıklı, huzurlu, mutlu....ailenle beraber uzun bir ömür dilerim... Dilediğin istediğin herşeyin seni bulması dileğiyle...
Geçmişi okuyamadım maalesef. Umarım herkes iyidir.
Hepinizi çok özledim. Yeşilim ablam, Lerenim ablam, ırnam, Anuşka ablam,Ladym. adaşım, firsladym:) güneş ablam, Destina ablam.. sayamadığım diğerleri...
Kendinize çok iyi bakın. Hepinizi bol bol öpüyorum :asigim:
selam hanımlar.
duygusalcım çok hoşsun inan.pek yakışmış.darısı düğününe.allah mutlu etsin canım benim.
desdinam şimdi telaşdadır.hadi kolay gelsin.nice yıllar bu telaşı yaşarsın inş.güzel yıllar nasip olsun canım
yahuu bizim bızırığın hala sarılığı gecmedi kızlar,dr. fototerapiye sokacakmış sanırım.bugün belli olacak şuan dr. bekliyorlar.değerleride yine yükselmiş,allah korusun uzun sürdüğünde zeka geriliğine,beyindeki bazı yerlerin çökmesine sebeb oluyormuş.
ayyy nolur dua edin gecsin şu sarılık.offff çok üzgünüm çookk,canım orda şuan,çaresizce beklemekde ne zor.
allah darda kalanlara yardımcı olsun inşallahh.
hepinizi sevgiyle kuaklıyoruumm.:1hug:
selam millet ben geldim
herkes nasıllar bakalım... benim acayip canım sıkılıyor ya... biraz buralarda takılayım dedim... yer var mı bana buralarda...
hoşgeldin,artık okuyabiliyomusun...bak senin için bozuk türkcemizi düzelttik.sırf sen gelipde zorlanmayasın diyee...bayanssulusmileslm
nasıl bozuk türkçeyle yazıyonuz
okumakta zorlanıyom
iyi akşamlar nasılsınız....
selam millet ben geldim
herkes nasıllar bakalım... benim acayip canım sıkılıyor ya... biraz buralarda takılayım dedim... yer var mı bana buralarda...
Burcunuzun perisi ni biliyor musunuz? - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
konuma bakar mısınız?
yeni gelenler olmuş, hoş gelmişler...
arkadaşlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
size yorgunluk kahfesi yaptımmm buyrunnn
iyi gelirrrr
irnam gecmiş olsun gecer ya üzülmeeee
yeni gelen arkadaşlara hoş gelmiş diyorummmm
Burcunuzun perisi ni biliyor musunuz? - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
konuma bakar mısınız?
yeni gelenler olmuş, hoş gelmişler...
arkadaşlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
size yorgunluk kahfesi yaptımmm buyrunnn
iyi gelirrrr
irnam gecmiş olsun gecer ya üzülmeeee
yeni gelen arkadaşlara hoş gelmiş diyorummmm
gel gel canım hoş geldin buyrunnnnnnnnnyerimiz hep vara.s.
konuna yorum bile kattım kaydirigubbakcemile5
hızır gibi yetiştin esmerim, teşekkürler:1hug:
Aslan burcunun perisi: Morgan
Morgan, mitolojide buyuk fikirleri gerceklestirmenizi saglayan ejder ruhunun prensesidir. Dogdugunuzda bu peri kulaginiza sunlari fisildar:
Guclu bir kisiliginiz olacak
Ahlaki degerlere cok bagli olacaksiniz
Hayatin inis cikislarina dayanacaksiniz
Cok alcak gonullu olacaksiniz
Arkadaslariniza hep yol gostereceksiniz.
Evet evet aynı ben.delikafadulden
hem ahlaklı hem dayanıklı hem alçakgönüllü hem de yol göstericiyim.a.s
ben bi taneyim. güzelim becerikliyim.bayanssulusmile
ha, bi de azıcık megolomanım.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?