Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

eee, leydim, biz neden yaşıyoruz, neden çalışıyoruz?
hep çocuklarımız için değil mi?
onlar isteyecek biz alacağız.
yeter ki Allah sağlık versin, helal kazanç versin..........

haklısın canım. allah onların acılarını kimselere göstermesin.:Saruboceq:

Tünaydın şugırlarım.....Hep iyi olalım İnşallah

Eşine geçmiş olsun Ladym...Kimseyi es geçmeden, sırayla geliyor şu Grip

sağol yeşilim. bugün biraz iyi gibi. opuyorumnanaktan

bende zamanında çok kızardım buna.bizim işimiz okulda bitmiyor diye anlatmaya çabalardım. tabii o zamanlar biz planlarımızı kendimiz yazardık. sonra sınıf öğretmenliğimiz vardı. çocukların dosyaları, panosunun hazırlanması, yani o sınıfla ilgili tüm çalışmaları tek tek hazırlardık. branş öğretmeniydim ama branşım dışında çok çalışmalarımız olurdu.
en önemlisi yazılı sorusu hazırlamak ve yazılı okumaktı. test yapmak yasaktı. keza testte yapsan soru hazırlamak saatlerimizi, hatta günlerimizi alıyordu. her sınıfa ayrı çıkarıyorduk. ay ne zor yıllardı.o zamanlar fotokopi makinası sınırlı sayıda oluyordu. her okulda yoktu. ispirtolu makineler vardı. elimiz ayağımız batıyordu.
bazı geceler sabahlardım. ay nerden aklıma düştü bunlar. dışardan bakıldığı gibi değildi aslında. tek şey mesleğimizi seviyordum. bunun için değiyordu.
kızım mutlu olmaz mı. hemen ertesi gün giyinip gezmeye gitti.kaydirigubbakcemile3

leydim gecmiş olsun grip bende hala var geciremedimmm
sıçak su ve sarımsak soğan iyi geliyorrrr
-----------------------------------iyi akşamlarrrr herkeseee nasılsınızzzz
şugırlar yeşilimin dediği gibi:).

bugün biraz iyi. sağol canım. ben ona hemen bal-sıcak su-karabiber ve limon karışımı yapmıştım.benim grip ilaçlarımıda kullandı. sabaha gayet iyi kalktı. onun öksürüğü kötü olduğu içinde viks sürmüştüm. öyle koka koka işe gitti.:roflol::roflol::roflol: neyse akşama duş aldıda kokusu geçti. ama insan sağlık için herşeye katlanıyor.opuyorumnanaktan

aslında gribi doğal yolla tedaviden yanayım. bolca sebze ve c vitamini içeren gıdalarla beslenmeyi tercih edenlerdenim. ama anneanneciğimizden gördüğümüz şeyleride tedavime eklerim. bu ballı karışımı bize öksürüğümüz olduğu zaman içirirlerdi. odaya buğu yaparlardı. o buğu çok hoş kokardı.sonra anneannecim sarmısağı buharla pişirirdi. pişen sarmısağı macun haline getirirdi. kokusu olmazdı. sabahları aç karnına verirdi bize. doğal antibiyotikti. eskiden eczane ve ilaç bulmak kolay değilmiş.aslında bu yöntemleri yabana atmamak lazım.opuyorumnanaktan

Hayırlı haftalar diliyorum
hastalara şfalar olsun inşallah
ben de doğal tedaviden yanayım ladym. eskiler her şeyin en iyisini, güzelini bilirlermiş...şimdi öylemi ya, ver ilacı geçsin hiç hoş değil, sanırım kolay geliyor ilaç almak

bizim kızlar gelmiyorlar artık. neden ki ? epinizi öptüm gari

selaaammmmmm.. ben geldiiiiimmmm.

ayy ayyy sarıkamış memleket adapazarı,ve tekrar memleket derkeeeenn.sonunda geldim.aman allahım son bir haftadır hep arabadaydım ,kafam inanın hiç bu kadar sallanmadı .beynim uyuşmuş gibi .

torunumu görüp sevip koklamanın ardından,yemin töreni için oğlanın yanına gittik bildiğiniz gibi.
kandıra bayaa uzakmış şehre.yeminimizi yaptık hep bir yürekle.hala hatırladıkca tüylerim diken diken oluyor.çok gzeldi.şansımızdan öylede güzel bir yere düştükki ,seyir yerimiz.resmen şaka gibi.tam generalin arkasında protokol sandalyesindeydik.hiç öyle bir çabamız yokken şans bizi oraya getirdi.sağdan soldan önden kameralara çekildik.ayy hala gülüyorum bu duruma..rahat rahat hem seyrettik hem fotolarını cektik oğlumun.havada baharı andırırcasına güzellikteydi.kabanlar hep arabadaydı.günlük güneşlik ne harikaydı..
sonra aldık keratayı yemeğe götürdük.sevgilisinide götürmüştük,sağolsun kızın annesi izin verdi.gezdik dolaştık
.dünürlerim orada oturdukları için hiç bir şeye ihtiyaç hissetmedik.burdan ona çok teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
pazar günüde hem dünür hanımı sarıkamışa torunumuza yolcu ettik.hemde oğlanı sakarya kışlasına teslim ettik ve yola düştük.

şimdi burdayım,evimdeyim sizleri çok özledim.yeşilim aradı adapazarındayken sağolsun.sesini dumak çok iyi geldi bana.göğsüm kabararak gururla dünürüme sözünü ettim.burdaki arkadaşlarımdan bahsettim.

sizle neler yaptınız fazla girilmemiş sanırım.böçük girmiş fotolardan bahsetmiş ama ben göremedim niyeyse.
leydim eşi hastaymış çok gecmiş olsun canım.
lereerim,yeşilim,anuşkam,esmerim,güneşim,duygum,herkezii booll booll öpüyorum şimdilik.
ev perişan şekilde kaç gündür yokum malumm.
görüşürüz bitaneleriimm... olumunekankayizsmile

Hoşgeldin ırnacığım...Ne güzel anlatmışsın gördüklerini. Hepsi Allaha emanet olsunlar
Hadi yine evindesin şükürler olsun ...Şimdi işler birikmiştir kolay gelsin sana

Bu yıl çok şükür kü hasta olmadık
eee, malum bir ot kaynatıp içme modası var ya ona uyduk.
Her şeyin azı karar çoğu zarar diyerek günde sadece bir fincan bitki çayı içiyoruz ailecek.
içinde neler yok ki...
tarçın, zencefil,karanfil,ıhlamur,adaçayı, ginseng, ekinezya, havlucan...
sonra her gün mutlaka meyve yiyiyoruz.
inanın çok yararı oldu.
her derdin ilacı doğada var zaten. mesele onu bulup çıkarmak ve abartmadan tüketmek.
sağlıklı günler efenim...

herkese ıyı haftalat jerkesler nasıl

irna ablacıgım hoş geldin.......sefa geldin artık torun özlemi başlayacak....bundan sonra....

herkesler iyimi.....allah iyilik versin .hepinize.....

Hoşgeldin İrnacığım...Ne güzel anlatmışsın gördüklerini. Hepsi Allaha emanet olsunlar
Hadi yine evindesin şükürler olsun ...Şimdi işler birikmiştir kolay gelsin sana

hoş geldin irna ablacığım a.s.

herkese ıyı haftalat jerkesler nasıl

irna ablacıgım hoş geldin.......sefa geldin artık torun özlemi başlayacak....bundan sonra....

herkesler iyimi.....allah iyilik versin .hepinize.....

hoşbulduukkkk cancağazlarım hoşbulduk.
özlememmi hiiçç pc deki fotolara gün boyu kaçkez bakıp seviyorum valla.
ben çok kötü tutuldum minnak lokmama yaaa yerimseniben

Canlarım günaydın. Güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum.:1hug:

Böcüğüm çok güzel bir gelin olmuşsun. Allah mesut etsin bir ömür sürsün.:1hug:

Ladyim geçmiş olsun. :teselli:

İrnam dönmüş torun artık gözünde tüter.

Hepinizi öpüyorum.Şeniz

Adam köyde bir
kızla evlenmiş.

Aradan
2 ay geçmiş adamın Almanya'ya işçi olarak gitmek için başvurusu
kabul edilmiş.

Bavulunu toplayıp
çiçeği burnunda karısıyla vedalaşıp düşmüş Almanya
yollarına.

7-8 ay sonra bir telgraf gelmiş
bizim adama:

Karın öldü stop..

Hemen gel stop..

Cenazeye yetiş stop..

Adam telgrafı
alır almaz

uçağa atlamış ve
memleketine gitmiş.

Eve
geldiğinde bi bakmış ki
karısı yerde üstü örtülü herkes ağlıyo.

Hemen eğilmiş
örtüyü açmış:

- Ah ben senin o
gül yanaklarına doyamadım.

Demiş yanaklarını
öpmüş
karısının.

- Ah ben senin kiraz dudaklarına doyamadım.

Demiş dudaklarına
yumulmuş.

- Ah ben senin
memelerine doyamadım.

Demiş memelerine yumulmuş.

Böyle ! böyle derken herkesin içinde karısını
halletmiş.

Ama işte
ozaman
olan olmuş ve kadın dirilmiş.

Herkes korku ve şaşkınlık içinde
kalakalmış.

Neyse
herkes kendine gelmiş adamla kadın evlerinde
başbaşa
kalmışlar.

Üzüntü sevinç korku şaşkınlık hepsi bir arada.

Adam birkaç hafta
sonra Almanya'ya geri dönmüş.

Aradan 3-4 ay geçmeden bir telgraf daha

gelmiş.

- Karın öldü stop..

Gelmene gerek yok
stop..

Bütün köy
bir aydır
uğraşıyoruz stop..

Dirilmedi stop

Biraz gülelim dedim.

günaydın, günaydın herkeze.
irnacım gelmiş. hoşgeldin canım. ne mutlu sana. hem asker annesisin, hemde torun sahibisin.
allah mutluluğunu hep daim etsin.
bugün kısa kalacağım. selam verip kaçayım dedim.
yeşilim, lereenim, anuşkacım, sarissam, destina, esmerim, duygum, duygusalım, böcüküm, lady inşallah unuttuğum yoktur, öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Lereenim, harikasın sen. koptum bu fıkraya.
Allah da seni güldürsün.

selam kızlar...siteye geç geliyorum bir arkadaşımın torunu oldu onunla haşır neşiriz
lereenim çok güldüm inan:):)..epinizi gocaman öptüm

lereenim güzelmiş karın öldü stop koptüm vallahiii
hanımlar leydim bende seni öpüyorummmmmmmm
buraya gelmek güzel hepinizi, seviyorummmmm

herkese merhaba nasılsınız iyisinizdir
inşallah..İrnacığımda gelimiş hoşgelmişolumunekankayizsmile

Pazar günü annemler geldi......14 ünde perşembe günü oğluşumun yaşgünü var ona geldiler

çok sevindim....

o yüzden fazala giremiyorum...yarın pasta hazırlıklarına başlarım..

hepinizi çook öptüm...Şeniz

lereenim , :roflol: :roflol:,inan ne güldüm yaa.sen çok yaşa emii opuyorumnanaktan
lereenim,:1hug:
laydim, desdişim çok sağolun hoşbulduk.opuyorumnanaktan

desdinacım gözün aydın hadi nice yıllara oğluşuna,allah sağlıklı uzun hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.

ben hala uyku modundayım.geldiğimden beri beynim uyuyor edata,.işde yapsam,canlı değilim.yolllar beni sarhoş yaptı yaafffff mafoldumben..

dışarı cıkmam lazım.market yapmalıyım mutlaka..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…