bu aralar hiç kendimde değilim. herşeyi unutur oldum. koşturmaktan inanın neyi nasıl yapacağımı bilemez durumdayım. üstüne üstlük kedim rahatsızlanmıştı. onunlada uğraştım. neyse şimdi keyfi yerinde. tabii benimde keyfim yerine geldi. izmir buluşmasına gidince onu mecburen evde bırakmıştım. odasının sobasınıda açık koymuştum. geldiğimde buz gibi salonda buldum onu. kuşları seyretmeye oraya gitmiş. tabii üşütmüş. iki gün başından ayrılamadım. hiç keyfi yoktu. hayvanda olsa, oda bir can taşıyor. şimdi yine muzurluklar peşinde. aman iyi olsunda ben yaramazlıklarına razıyım.
oğluşuma üzülüyorum. okulu bitmişti. fakat alttan dersleri vardı. şu sıralar bu sınavlara giriyordu. habire anacım dua ette bitsin diyordu. maalesef 1 dersini veremedi. çok üzüldü. tabii bizde üzüldük. bir ders yüzünden seneye yine harç yatırmak zorundayız. çok içerlemişti. bu bizide etkiledi. canın sağolsun diyoruz ama teselli etmekte zorlandık. neyse oda biraz olsun sakinleşti. bu sayede bende biraz rahatladım. ana olmak çok zor ya.
selamm
bugün öğleden sonra hastaneye gitcem.dudağımın iç tarafında yağ bezesi oluşmuştu,iki dişimle arada kıstırı veriyordum onu ,sonrada patolojiye gidecekmiş alınan parca.birde kolumdan alacaklar aynı anda.
aslında bu yağ bezeleri kol ve bacaklarımda dolu.nasıl neden oluşur anlamıyorum,irili ufaklı,ama dışardan belli değiller.bitanesi tam kalca bacak kemiğimin üstünde sert bir yerlere yatamıyorum acıtır canımı.unuda aldırcam ama onun MR istedi dr. bayaa büyük çünkü,.kendime iş cıkartım yine .
bana dua edin şekerlerim temiz cıksın sonuclar.
hepinizi öpüyorum..
leydim oğluna üzüldüm canım ama olsun canı sağ olsunda,naparsın cıkacak varmış harc parası insanın canına okuyor biliyorum tatlım ama eldende bişey gelmiyor.inş. yaz okulunda verir daha ucuza patlar belki.
günaydın şekerler
irnam inşallah her şey iyi olacak
Arkadaşımın torunu oldu. ben de taze bebek sevmeye gidiyorum mis gibi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?