Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ah sorma yeşilim, pc başına bile oturamaz olmuştum. öyle kaşıntı vardı ki çok fenaydı. neyse bugün tamamen kaşıntı geçti. şişte azaldı. yaralarda zamanla kapanır sanırım.
galiba sıkıntıdan oldu diyorum. kızım iş yerini beğenmeyip işten ayrıldı. onun üzüntüsünü yaşadım. ertesi günde bu durum oldu. aslında beraber karar verdik ayrılmasına. ana yüreği işte. o sıkıntıya düşünce ben dayanamıyorum.:çok üzgünüm:

irnam, destinam, lereenim, esmerim çok teşekkür ederim. şimdi gözümü fazla yormadan arada girip takılacağım. opuyorumnanaktan
irnam güzelim kendini o konuya fazla kaptırma. yalnız borç birikirse kötü olur. eşini iş aramaya teşfik et. ben böyle yapmıştım. çok şükür elinden her iş geldiği için çabuk bulmuştu. aslında emekli maaşlarımız var. ama bu durumu yaşayınca, eşimin maaşına haciz gelmişti. eşim doğru dürüst maaşını alamıyordu. mahkemeyi kazandık. ama o kesilen parayıda alamadık. giden gitti. biz unuttuk o konuyu. eğer avukat paranızı kurtardım derse ki bu mucize olur, biz o parayı gökten yağmış gibi düşüneceğiz. ana para bizim emeklerimizin karşılığıydı. ondan da bir haberiz hala.
yani bunu unutun. fakat arkasınıda boş bırakmayın. neden gittiğinde sadece söz alıyor eşin. adamın elinden tanıklarla senet alsın. vermedi mi mahkemeye verir. ikide bir bu konuyu açıyorum. maksadım seni üzmek değil arkadaşım. aynına benzer durumu yaşadığım için seni uyarıyorum. ne durumda olduğunuda anlıyorum. allah sana yardım etsin. seni seviyoruz canım. kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

Hayırlı günler, Cumalar olsun şekerler

ladym artık üzülme bak canım herşey yerine oturuyor ama sıkıntılar bizde hastalık olarak yapışıp kalıyor

gerçi üzülme demekle olmuyor yaşayan bilir ama hiçbirinize kıyamadığımdan. irnam da çok sıkılıyor zamanla o da atlatacak

destuşum film izlemek sinemada güzel ama evde bile olsa seviyorum. TV de verir mutlaka

herkese hayırlı günler,hayırlı cumalar

first laydm,üzüldüm kızının işten ayrılmasına,ama sevmediği yerde de zorla
gidip çalışmak da ölüm gibi gelir,Allah başka güzel kapılar açsın inşallah

Yeşilim ablacığım biz genelde tv.de yayınlamasını beklemiyoruz,
çünkü ben tv izlemeyi sevmiyorum sinemada beğendim filimleri
10 dk .ya bir reklem koyuyorlar sinir oluyorum..
o yüzden biz genelde sinemaya gitmezsek de hep filimlerin
cd,lerini alıyoruz dvd de izliyoruz.dvd de filim izlemek de çok hoşuma
gidiyor,evin içi filim cd si doldu valla,

bazen bir gidiyoruz film cd si almaya 12 tane beğendiğimiz cd leri
alıyoruz dizi izlemediğimiz günler izliyoruzolumunekankayizsmile

Bugün lereenimin doğum günü ...daha nice yıllara canikom sağlık, huzur, bolluk diliyorum

lerenım ablacıgım daha nıe saglıklı huzur dolu up uzun yıllara ablacıgım..

sankı bende bugun dogmuş gibi oldum valla uzerimden koca bır yuk kalktı.....oh be...

nıhayet kendıme geldim......

bugün giremedim ancak fırsatım oldu.

sağolun arkadaşlar atlatacaz inşallah.allah kerimdir elbet neler atlattık napalım çala çala bi havayı bulacaz mutlaka.

lereeniiiimm doğum günün kutlu olsun canım.biliyorsun ben erkenci davrandım ayy ne güldüüm kendi kendime.
ömür boyu mutluluk yüzünde eksik olmasın gölgeler düşmesin tatlım.sağlıcakla uzuuuun yıllar canııımm

DUYGUCIKMAZI ohhh gözün aydıın fıstığım kavuştun şükür kıı opuyorumnanaktan

hepinizi kocamaaaaaannn öpüyorum nanaktaaann.. sevdiceklerim benimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar cumanız mubarek olsun:)
ya siz bana aldırmayın benim o anlık halimdi bende sizi çok çok seviyorum
işte bazen insan elinde olmada üzülebilyor
------------a.s.lereenim doğum günün kutlu olsun niçe yıllara sağlıklı uzun mutlu yarınlar senin olsunnnn uzuat yanaklarını öpem hatayımın güzel çıtırııı:1hug:

Duygum, Destinam, İrnam, Yeşilim, Esmerim hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor ve öpüyorum. Çok teşekkür ederim. Şeniz:sinifsinif:

Duygum sevindim geri dömeneopuyorumnanaktan

İrnam olsun erken kalkan yol alırmış:teselli:

iyi günde kötü günde hep beraberliğimiz mutlandırıyor beni

bu gün anuşka uğramamış inşallah iyidir

ıyı akşamlarrrrrrrrrrrrrrr

ayy gene mı gec kaldım ben yaa
leerenım d günün mü ablamm
nıce sağlıklı umutlu yıllara hep beraber ınş

iyi geceler. lereenim bende geç kalmışım. ama geç olsun, güç olmasın. doğum günün kutlu olsun. nice senelere.

selam güzel hanımlar,keyifli hafta sonları hepinize.

,
Aç kaldım, susuz kaldım,
Hayın, karanlıktı gece,
Can garip, can suskun,
Can paramparça...
Ve ellerim, kelepçede,
Tütünsüz, uykusuz kaldım,
Terketttiii sevdan beni :sinifsinif:

irna ablam bakalım burayı tanıyabilecek misin:))

geçen cumartesi Amasya'ya gezmeye geldik
asıl resimler albümümde:))

Son düzenleme:
aaa tanımammı hiiiiçç.merkezimiz amasya alkisalkisalkistabikii sarissacım.
nasıl keyif aldınızmı.şirin memleketimizde.keşke bende merkezda otursaydım kendi memleketime hasretim valla yaa.çok sevindim canım gelmenize..ırmağın kokusunu duydum resmen. öpüyorum canıım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…