Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Ladym, Böcüğüm teşekkür ederim.

Sarissam güzel bir kare emeğine değmiş.

Bende bugün rahatsızım dün bütün gün yattım.Boğaz ağrısıyla uyandım .Kötü yakalanmışım galiba neyseki önlemini aldım.

herkesın kadınlar gününü kutlarım ellirinizden yancıklarınızdan öperim......

herkese iyi haftalar......mucuklar.....

Çok geçmiş olsun Lereenim....Tam bahar kandırma havası.

Selam kızlar. Ben de bu gün biraz temizlik, yemek, alışveriş yaptım şimdi evdeyim.

kadınlar gününüz kutlu olsun bayanlar
bence gereksiz bir gün ya neyse
zaten bu günlerin çoğu gereksiz değil mi

lerenim ablam geçmiş olsun

hepinizi öpüyorum

iyi akşamlar
canlarım benim
herkese sağlıklı günler
------------------------------------------
Dünya Kadınlar Günü Fıkrası

Dünya kadınlar gününde bir çok ülkeden kadının katıldığı Dünya Kadın Örgütü toplanmış. Kararlar alıyorlar. Kadınları kimse ezememez. Herkes eşittir vs. Bundan sonra kendimizi ezdirmeyeceğiz kocalarımızın isteklerini yerine getirmeyecegiz demişler. Sonuçlarını da gelecek sene tekrar toplanıp değerlendirmek üzere kongreyi bitirmişler.Aradan 1 sene geçmiş. Tekrar toplanmışlar. Sonuçları değerlendiriyorlar.
Önce ıtalyan kadın söz almış;
-Eve ilk gittiğimde kocam benden yemek yapmamı istedi, bende bundan sonra yemek yapmayacağımı kendisinin yemek yapması gerektiğini soyledim.
1. Gün bişey göremedim,
2. gün kendisine yemek yaptı,
3. gün bana da yemek yaptı o Günden beri evde yemeği kocam yapıyor.
Sıra Alman kadına gelmiş;
-ılk gün eve gittim. Kocam benden elbiselerini yıkamamı istedi. Ben de ona bundan sonra temiz elbise giymek istiyorsa kendisinin yıkayacağını soyledim.
1. gün bişey göremedim,
2. gün kendisinin elbiselerini yıkadı,
3. gün benimkileride yıkadı. O günden beri evdeki bütün elbiseleri yıkıyor.
Sıra bizim Türk kadına gelmiş;
-ılk gün eve gittim. Kocam bulaşıkları yıkamamı istedi. Bende ona bundan sonra temiz tabakta yemek yemek istiyorsa bulaşıkları yıkaması gerektiğini söyledim.
1. gün bişey göremedim,
2. gün bişey göremedim,
3. gün gözümün birisi azcık açıldı görmeye başladım.
alıntı

günaydın herkeslere.....nasılsınız......destiş görünmuyor nerde acaba merak ettim?

Günaydın hanımlar ne kadar uzun süredir uğramamışım buraya herkesler iyidir inşallah kaydirigubbakcemile3 yeşilim ablam bana kızmayın olurmu hiç uğramadı diye :kedi:

günaydın herkeslere.....nasılsınız......destiş görünmuyor nerde acaba merak ettim?

herkese günaydın..geldim canım
dün işte öbür topiğede yazdım midemden rahatsızlandım,başım ağrıdı

oğlum iyice eziyet etti,hasta olunca daha da burnumdan getirdi,öyle gürültü yaptı ki
hasta olunca daha inadına azıyor,ya düşünüyorum bizim çocukluklarımızla hiç ilgisi yok ya
bizim aklımız çıkardı,analarımız babalarımız hasta olacak diye,

hasta olmaya korkuyorum valla,çin işkencesi yapıyor hasta iken banakafamçokkarıştıohaoldumsmile

Kızlar, pek uğrayamıyorum kusura kalmayın.
geçmişi okumadım umarım herkesler iyidir.
bu aralar sorumlusu olduğum bölümlerle uğraşıyorum.
epey kolayladım ama.
hepinizi çoooooooooooook öpüyorum.

geçmiş olsun destuşum..şimdiki bazı çocuklara söz geçmiyor nedense..ama anne baba biraz tatlı-sert davranmalı. bilmeli, üzülmeli. bazı çocuklar zor valla Allah kolaylık versin

ank uğradın sevindim ...sizlerin iyi olması beni mutlandırıyor..her zaman beklerim canım

anuşkam, sana kolay gelsin. çok çabuk kavradın Maşallah Maşallah....

irnam güzel bir yerdesiniz....çok üzülme ara sıra boş ver canım. her şerde bir hayır vardır derler....seni seviyoruz biliyorsun

lereenim hastaydı nasıl oldu acaba

Ben iyiyim ablacım sağolun uğrarım artık buraya opuyorumnanaktan

Esmerim ay hiç güleceğim yoktu sen çok yaşa emi...:):)

:1rolleyes::1rolleyes:sende çok yaşaaa yeşilimmm:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
her kese iyi akşamlarr:enbuyukkk:
şugurlarrrryerimseniben
keyfiniz yerindemiii güzel geceler tatlı ruyalarrra.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…