Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

duygularımın çıkmazı sabah sabah uykum açılmamış yanlış anlamışım :roflol: :roflol: :roflol:

annende belki başka bir şeye canı sıkılmıştı sana denk geldi patladı duyguşum üzülme sen yine git sarlmaya çalış, öpmeye çalış anneciğine, alırsın gönlünü, bitane onlar bitane, tek dertleri biz mutlu olalım, biz iyi olalım, hep akıllarındayız bizim için ne yapabileceklerini düşünüyorlar :asigim:

pasaklım bazen annem bana karşı aşırı tepki gösteriri bu hep böyledır.
nedenını bılmıyorum.buda beni gerçekten üzüyor...
şimdi uyuyordu baktım üstüne battanıye örtmek istedim eliyle itti....
bende odadan cıktım ..
geçecek tabi ama insan kırılıyor işte

kogribi1jw.jpg

5b7470c924354538bb5f9e7dp7.jpg

Mutlu+Yillar,+Iyi+Bayramlar.JPG

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bazen çok üzülüyorum bu hayvanların kesilmesine ama allahın emri ve bizler için indirilmiş oluncada....
rabbımın bir bildigi vardır deyıp tesellı oluyorum......

sağolun kızlar
sayfalar bayaa ilerlemiş,şöle bi bakabildim malum bugün arefe.çokda işim var hemen girip cıkcam.
hepinizden allah razı olsun..inşallah cabucak iyileşir.
bizim korkumuz.dr. bebek ateşden etkilenip içerde havale gecirebilir demiş.
allah korusun bu saatten sonra özürlü oluyormuş birde.tövbe yarabbim sen koru.
dünden beri dualar ediyorum sağlıcakla doğsun diye,şu ateş beni bizi fena korkutuyor.çok sıkıntı yaşadık zamanında çünkü ateş sayesinde..

neyse daha fazla sıkmayım sizi.
lereenim aramışsın acıkladım canım benim.telaş yaptın demii nasılım diye.
ayy sen çok iyisin yaa,kıyamam sana beenn..şekerlerde çok güzel .

duygum canım benim anlattığına gülümsetti niyeyse tatlım yaa.
tam tersi olacağına,ayy allahım sanırım annen,alıngan anına deng gelmişsin.kızlar önünde döndükce,şuracıkda bende mügeyi seyredeyim dedi içinden demekki.üzülme sen,gecer tatlışım gecer,analar hiç kin tutarmı..opuyorumnanaktan

firshlayd,oğluşun gelmiş .hadi gözün aydın.çokda gecmiş olsun

laydim ayy inş. ilerlemeden gecer canım yaa.

pasaklım canım inşallah sende mesleğini yaparsın ilerde.ama naparsınkii,hayat bu bulduklarımızla yetiniyoruz.
hepiniz hakkında allah hayırlısını versin diyorum.

desdinam ,üzülme kuşum yaa,bak benim kzumda gelemiyor üstelikte hastaa.
teki canları sağolsunda göremeyim diyorum artık.

sairssacım sanada hayrılı yolculuklarr..

ve herkezeee iyi bayramlarrr

büyüklerin ellerinden küççüklerin gözlerinden öpriiiiiimmm. opuyorumnanaktan.

bayram51.jpg

bugunden bayramınızı kutluyorum büyüklerimin ellerinden öpüyorum yaşıtlarımın yanacıklarından öpüyorum........

herkese mutlu bayramlar diliyorum.....yarın gelemeye bilirim sevgiler.......iyi bayramlarrrrrrrrrr

Yeşilim ablacım çok utandırdın beni teşekkür ederim :kedi:
Biz Nisan 2007'de tanıştık eşimle, Ocak 2008'de nişanlandık, 1. yıl dönümümüzde Nisan 2008'de de evlendik. 1,5 yıl oldu evleneli, İstanbul'da yaşıyoruz, Beylikdüzü'nde oturuyorum, şehire epeyce uzak bir yer ama ulaşım kolay.
Ben Halkla İlişkiler Reklam mezunuyum Gökçeada'da okudum, ama şu an mesleğimi yapamıyorum maalesef, çok büyük bir matbaada çalışıyorum, onlar iletişim sorumlusu diyorlar, biz sekreter kaydirigubbakcemile3
2010 itibariyle de ben 24, eşim 30 yaşında olacak
Evlenir evlenmez burada çalışmaya başladım, 1 seneden fazla oldu iş arıyorum ama bulamıyorum, o yüzden de mecburen çalışmaya devam ediyorum ablacım.
Fazla mı detay oldu bilmiyorum ama tanımak istediğin için anlattım :kedi:

Ladym kendisi anlatır her şeyi sana ama oda İstanbul'da yaşıyor, 2,5 yıllık evli, bankacı ablacım...[/B

yok canım fazla detay olur mu? ben sordum sen yazdın çok sevindim inan
inşallah gönlün nereyi isterse o olur..herşeyi zamana bırak sıkma canını
istanbula gelirsem umarım bi toplanırız. çok iyi olur

Canlarım hepinize Hatay Dörtyoldan kucak dolusu sevgi ve öpücükler. Şeniz

Yeşilim kk dostum daha dördüncü yılı bitirmedik canım benim . Dördüncü yıla girdik. Ama dört yıl sayılırız artık.:1hug:

Destinam benide ağlattın şimdi.senağlama Benim kızımda uzakta çok özledim onu ve torunumu. Gurbetlik gerçekten zor. Her an yanında olamamak , helede hastalandığı zaman dahada zor oluyor. Babacığında biraz anlayışsız davranmış kızı sözkonusu halbuki biraz idare edebilir. Evlat için neler yapılmıyor. Neyseki Yeşilim var canım kk dostum.:1hug:

evet canım dört yıla girdik daha nice yıllara inşallah

kızlar o kadar güzel şeyler yazmışlar ki...çok duygusalım bu aralar bi ağladım bi ağladım ...meğer canım ağlamak istermiş...ama o şekerlemelerle sustum canikom:)

Bu arada benim bir önerim var. Artık birbirimizi daha iyi tanımamız için biraz kendimizden bahsetsek.a.s

katılıyorum

mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum herkese.
irnacım, kızına geçmiş olsun canım. üzülme hamilelikte olur bunlar. allahtan eşi yanında.
dün oğluşum geldi çok şükür. yalnız dişi ağrıdığı için keyifsizdi. sabah ilk işi doktora gitmek oldu. 20 lik dişlerini çektirmesini önermiş doktor. bir dişinede kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş. dün bu yüzden koşturmalarımız çok oldu.
bugün arife günü ve benim duygusallığım üstümde. gurbette olmanın etkisi galiba. anacımdan, kardeşlerimden ayrı bir bayram daha yaşayacağım. ama tek tesellim çocuklarım kanatlarımın altında. bununlada mutlu olmak gerekir. şimdiden herkese hayırlı bayramlar. hepinizi öpüyorum.

çok geçmiş olsun oğluna ladym...çocuk geldi dinlenmeden dişçiye ama ihmal etmediği iyi olmuş

canım ya opuyorumnanaktan
iyi olmana sevindim çok daha iyi ol inşallah :Saruboceq:
ben evliyim 2,5 yılı geçiyo
bankada çalışıyorum
istanbuldayım , gelirsen buralara tekrar mutlaka ki tanısmayı isterim sizinle :kedi:

kendinizi tanıtmanıza sevindim, memnun oldum...istanbula gelince buluşuruz inşallah

destuşum sakın gitmediğin için üzüntü duyma... bayram olması şart değil başka günlerde gidersiniz..sağlık ve neşeyle

duygucuğum, aman annene alınma tatlım, kimbilir içinde ne sıkıntıları var bilmediğin...ondandır kuzum. o seni sevmez mi hiç ...senin de alınganlığın oluyor tabi ki...hoş gör.

ben anneme çok kızgındım ama sevgisi ayrı, kızgınlıklar ayrı...keşke yine gelse, yine beni kızdırsa, sinirlendirse....

Hepinize iyi bayramlar diliyorum...Yanaklarınızdan çok çok çok öpüyorum.....:1hug:a.s.

duygum üzülme gülüm. bazen anneler patlayacak yer ararlar. bayram hazırlıkları onu yormuş olabilir. belki kafası birşeyede takılmış olabilir. mutlaka bir nedeni vardır. buda sana denk gelmiş olabilir. siniri yatışınca konuşacaktır. opuyorumnanaktan

irnam inşallah bebecik iyidir. hem doktor tahmini söylemiştir. muayenesinde belli olur sanırım. kendini üzme. içini ferah tutmaya çalış. opuyorumnanaktan

iyi bayramlar
cnm ablalarım kardeslerım arkadaslarımm
hepınızın bayramını kutlar en güzel yerlerınızden öperım

dıyın hele bana bu gelınlık nasıldır

64728443.png

hayırlı bereketli mutlu,çoookk güzel bayramlar olsun inşallah..

kızım biraz daha iyiymiş,ilaçlar birazcık gözünü acmış çok şükür.
dualarınız için sağolun kızlar.

böçüm gelinlik çok hoş valla kısss.

baksana seni ekliyorum ama kabul etmiyo yaa kaç kez yazdım noluyo anlamadım çiçaam

dünden beridir kk ye giremedim sizdemi öylesiniz..yeni acıldı..

oğlan ve babası daha gelemediler, kurban kesmekten,sabahtan kalktım sıkıldım yanii
kimsede gelmedi bayramlaşmaya,ee kurban bayramı telaşlı oluyo,ilk günü pek kimse gelip gitmez buralarda

kurban kesenlerin,allah kurbanlarını kabul etsin..

kızlar şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan

saol ablam senınde kutlu mutlu geçsın bayramın ınş
benım bu son baba evındekı bayramım olcak sanırm
hersey kısmet ama üzülüyom bee

gelınlık guzel demı krık beyaz ıstıyom ustunede peluş alcam soğuk olur
yaa sen yollaıdn dırek hayır dedım ondan mı acep
eşşek kafam ahh ahh

hayırlı bereketli mutlu,çoookk güzel bayramlar olsun inşallah..

kızım biraz daha iyiymiş,ilaçlar birazcık gözünü acmış çok şükür.
dualarınız için sağolun kızlar.

böçüm gelinlik çok hoş valla kısss.

baksana seni ekliyorum ama kabul etmiyo yaa kaç kez yazdım noluyo anlamadım çiçaam

dünden beridir kk ye giremedim sizdemi öylesiniz..yeni acıldı..

oğlan ve babası daha gelemediler, kurban kesmekten,sabahtan kalktım sıkıldım yanii
kimsede gelmedi bayramlaşmaya,ee kurban bayramı telaşlı oluyo,ilk günü pek kimse gelip gitmez buralarda

kurban kesenlerin,allah kurbanlarını kabul etsin..

kızlar şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan

kızının iyi olmasına sevindim canım. allah yüzüne baksın. bebişide sağlıklı doğsun canım.:Saruboceq:
bende dün ve bugün girememiştim. yeni düzeldide girebildik.
genelde her yerde kurbanın 1. günü gelen giden olmaz. kurbanını allah kabul etsin canım.
sizin orayı bilmiyorum ama burada kuban kesimi için sıra çok oluyor. sizinkilerde sıra bekliyorlardır. akşama kadarda gelemezler sanırım.opuyorumnanaktan

tskler cnm valla beğenmenıze sevındım
yesılım leerenımde gelseler
kızlar yok sanırım mısafr cok sımdık bende cıkyıorum mısafr geldı
cok öptum

Selam canlarım

Nedense Bayramın ilk günü beni hep hüzünlendirir...

Kurban da ilk gün az gelen olur telaştan herkes evinde tabi ki.

Kurban kesenler, Allah kabul etsin inşallah

ırnam, ay! sevindim iyi olmalarına, inan senin kadar heyecanlandım şimdi de sevindim...of! ne üzüntü oldu dimi canım ya...

Böcük çok çok şık bir gelinlik. sana yakışacağından eminim. kolay gelsin bi tanem

Diğer arkadaşlar gelemediler. hepinize selamlar....

benim akşama kadar kimse gelmedi ama akşam tam çocuklarla beraber
20 kişiydik.
ayy evimde dardı ne utandııımmm..:kedi: milleti oturtacak yer sorunu yüzünden.
odayada sığmadık,kadınları mecbur soğuk yere aldım..allahtan hava çok soğuk değildi.. ama ben yinede mahcup oldum yaa.sandalyelerde tünettim milleti :sinifsinif:
ama ne iyi oldu epeydir görmediğim arkadaşım ve onuda yine uzun zamndır görmeyen kızkardeşim yine bir arkadaşı kısada olsa eskileri yad ettiler.
ben fazla edemedim ikramdan..kaydirigubbakcemile3 olsun beni dilemiş geldi yaa...yinede görmek güzeldiii...
her ne kadar mahcup olduysamda..:çok üzgünüm:
allahım nolur nolur bana bi geniş eeeeeeeeeeeeeeevvvvvvv....:Saruboceq:

sağolasın yeşilim leydimm..öyle valla sesini duydum tın tın etsede.karşı komşusu kahvaltıya cağırmış bunları ..hepimiz yanlızız diye..
ne iyi böyle insanı yanlız bırakmayan arkadaşlar.allah razı olsun ....
neyse hepinize hayırlı akşamlar.çok işim var çoookkkkk..
bulaşık duruyo kalkayım az dinleneyim demiştim.
hepinizi öpüyorum hanımlaaarr.opuyorumnanaktan

Allah gönlüne göre versin ırnacığım

Evin küçükmüş ama gönlün büyük senin, ne mutlu. Tahmin ediyorum elinden geleni yapmışsındır.

Kızının komşusuna bak sen, ne güzel...Benim de kızımı yalnız bırakmayan bir arkadaşı var abla gibi onu hiç yalnız bırakmıyor. Hep teşekkür ediyorum ona telefonda. Dünyada böyle yüreği güzel insanlar da var ırnam.

ıyi geceler

Son düzenleme:
oh ne güzel bayram muhabbeti yapmışsınız irnacım. ya ben ne yapayım.:sinifsinif: kimsem yok. allahtan çocuklarım yanımda. bende tatlıları ve çikolatayı evdekilere ikram ediyorum. bu sefer çocuklarda pek kapıya gelmiyorlar. onlarada şeker almıştım üstelik. kurban kesmekten bu sene vazgeçtik. eşim yinede sağolsun çocukları etten mahrum etmemek için kasaptan bolca et alıp gelmiş. aslında kurban kesmeyi çok istemiştik. kısmet değilmiş. seneye artık. yinede hiç belli olmaz. uygun olursa yinede alacağım diyor. çocuklar çok hevesleniyor diye istiyorduk.

Back
X