Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydın
masallah yesılım ablam amma msj yazmış:roflol: aboww

ayy ırnam fırstladym ne guzel yüreklısınız yaa bızler bı kedıye bıle uzuluyorken ınsanlar bırbırne nasıl kıyıyorlar demı

selam ve günaydın herkese

evet face de de görüştük ama firstüm bura kadar zevkli olmuyor
ama gene arkadaşlarla face de güzel sohbetlerimiz oldu
uzun uzadıya.....

yeşilim ablam rekor kırmışsın mesaj tekrarında:roflol:

hepinizi öptüm

yağmur yağıyor ve nasıl şimşek çakıyor bur da bir görseniz

Günaydın.
site düzelmiş çok şükür.
biz akşam yine sallandık.
acaip tırsıyorum ama yapçak bi şey yok.
antalyayı seller ve fırtınalar almış duyduk, size de geçmiş olsun.
evdeki net işini halledeyim de ben de geleyim feyse...

Günaydın.
site düzelmiş çok şükür.
biz akşam yine sallandık.
acaip tırsıyorum ama yapçak bi şey yok.
antalyayı seller ve fırtınalar almış duyduk, size de geçmiş olsun.
evdeki net işini halledeyim de ben de geleyim feyse...

selam anuşkacığım face in varmı orda da ekleyelim o zaman birbirimizi...bur da sorun olunca ordan haberleşiriz

ben geldım ........tatlular.......Şeniz

kk düzelmiş ama....herkeside sınır etmiş......en çokta yeşilim ablamı her halde....:roflol::roflol:

aman deprem demeyın....ben o korkuyu atlatana kadar ne çektim halende içimde korkusu var...allah yaşatmasın.....:Saruboceq:

konyanın havası bulanık.yagdi yagacak gibi......kaydirigubbakcemile2

bakın size ne yaptım.......:lepi:

b-383033-muhteşem_pizza.jpg

ankara_cicek_gonderme3588.jpg

bu bukette sizlersiniz...her biriniz ayrı güzellik her biriniz ayrı renksiniz benim için iyiki varsınız......

mucukladım tek tek

Anuşkacım yeni okudum Allah korusun depremden çok korkarım. Bir keresinde tek başımaydım evde şiddetli bir deprem olmuştu televizyonumuz düştü o gün vallahi tamam sonumuz geldi demiştim korkudan nefes alamadım çok etkilenmiştim uzun süre atlatamamıştım yalnız kalamamıştım evde...
En kötü durumlardan biri. Allahım korusun hepimizi umarım tekrarı yaşanmaz...:Saruboceq:

Böcük hazırlıklar son sürat devam ediyor ne güzel çok seviniyorum senin adınaopuyorumnanaktan

Adaşım mutluluğun daim olur inşallah. Ne güzel böyle cıvıl cıvıl görmek seni:lepi:

Pasaklım gittim doktora kadın hakikaten profesyonel. Dermotoloji doktoru ama anlamadığı şey yok maaşallah. Roaccutan kullanmaya başlamıştım en fazla 15 gün gibi bür süre kullanabildim çok kurutttu yüzümü ve daha beter sivilceler çıkmaya başladı bende kullanmayı bıraktım. Yüzüm eskisinden kötü oldu. Doktor inceledi ve hormonlarla alakalı bir durum muhtemelen dedi. Bende biraz fazla tüylenme de var. Tahliller yazdı hormon tahlilleri bunları muhakkak yaptır dedi. Nişanıma 1 ay kaldığını ve bu durumdan çok rahatsız olduğumu açıkça belli ettim.
1 ay hızlandırılmış bir tedavi uygulayacağım sana en azından aktif sivilcelerin sönmesini sağlayacağım dedi. Roaccutana devam etmemi istedi1 ay daha. Sonra Flantadin diye bir hap verdi bunun neye yaradığını tam olarak bilmiyorum ilacın prospektüsünü okudum ama birşey anladım. 1 hafta tok karınla birer adet için sonraki hafta ilacı yarıma indir 1 haftada öyle kullan 15 gün sonra gel yanıma dedi. Roaccutanı da günde 40 mg devam etmemi sözledi. ıçtiğim ilaçların mideme zarar vermemesi içinde Protanex diye mide koruyucusu hap verdi. Bunların yanı sıra nadixa krem yazdı gece sürmem için. Gün içerisinde de yüzüne bol bol bepanten sür dedi. Bakalım neler olacak. Keşke daha önce gelseydin dedi. Sen sabret ve dediklerimi yap söz veriyorum 4 ay içerisinde pırıl pırıl yapacağım seni dedi hadi hayırlısı çok umutluyum bu sefer:)
Ya doktoru bir görseydiniz ay parçası nasıl bir güzellikti hayran kaldım ben gittikten sonra kadına ağırlık çökmüştür vallahikaydirigubbakcemile3

Leren ablam çok sağol inşallah başaracağım hepsini:)

ırnam ablacım özlemiştik gelmişsin ne güzel.Site beni de hasta etti vallahi:)
Ben durdum durdum hepsine birden giriştim inşallah haklayacağım:) Yoğunum ama birşeyleri başarmak için çaba sarfetmek lazım. Emeğimin karşılığını zamanı gelince alırım elbet:)

Destişim hoşgelmişsin Antalya kötüymüş anuşka öyle yazmış inşallah yeşilim ablam ve sen iyisinizdir...

Yeşil ablam doktora gittik işte pasaklıya yazdım öyle geçti. Keşke daha önce gitseydim böyle bir doktora şimdiye kadar biraz daha iyi olurdu cildim. Hormon testlerini de yapamadık adetin 2. 3. 4. günleri yapılması gerekmiş bakalım sonuç ne çıkacak. Hayırlısı artık. Nereden başlarsak kârdır.:)

Firstlady ablacım haklısın ben yediklerime de pek dikkat etmiyorum. Zayıfım ama maaşallah iştah yerinde yediklerim nereye gidiyor bilmiyorum:kedi:
Annemde evlenmeden önce senin gibi kedileri çok severmiş. 10 yıl bir van kedisine bakmış beraber yatarlarmış annem gözü gibi bakar çok severmiş. 10yıl sonunda gitmiş bir daha da gelmemiş. Çokta kilo almış son zamanları annem diyor ki benim yanımda ölmek istemedi gitti öldü... Hala resimlere bakar gözleri dolar.. Hayvan sevgisi başka olur. Bende kedileri pek sevmezdim ama akrabamızın kedisine bir süre baktık çok ısınmıştım. Yalnız çok yaramazdı gündüzleri uyuyor geceleri kimseyi rahat bırakmıyordu:) Geri vermek zorunda kaldık ama ayrılmak çok zor olmuştu...:gitme:

Hepinizi çok çok öpüyorum. KK da sorunlar bitti gibi duruyor ne güzel:lepi:

duygu ben onu yemem bana kısır ve pattes salatası getr
anuskam cok gecmıs olsun cnm yaa off bıdaha yaşatmasın Rabbım beterınden korusun
duygu geçer ınş cnmstres yapma
destış naber nan

Hatta size az bir zaman bakabildiğim panterimi taktim etmek isterim buyrun koca yavruya bakınkaydirigubbakcemile3

panter.jpg

93460060_patatessalatasi.jpg

mercimek_koftesi.jpg

dantelli örtide hemde ......modelini cıkarırısın artık ceyıs mangayı..böcük.....

karisik-tursu-masa-1.jpg

cay3.jpg

hadı yın yagrııııııııııııı

ne zaman nerde bir kedi görsem........yada kedi lafı acılsa....
kendi kedimiz gelir......aklıma paspas......
bundan 6 yıl onceydı...yenı evımıze geldık.....onuda kafesınde getırdık....
bızle 1 haftaya yakın durdu.....dısarı gezsın dıye cıkırmıstı babam......bir daha bulamadık kayboldu....
günlerce aradık eskı evımızın oralara gıttık......
çünkü hayvanlar eski yerlerine gidebiliyorlarmış......bulamadık.....kaybettık......halen üzülürüz....
ne cok aglamıstık özellikle kardesim.....
o yüzden dayanamam kedilere.....
adaşım........ne tatlı evın en sevımlı en tatlı bireyı olup cıkıyorlar......sevgileride bir ayrı oluyor......

böcük hee benim bacaklarkaydirigubbakcemile3
ya adaşım beni pc başında acıktırıyon he eve gidene kadar ne yapcam ben canım çekti:sinifsinif:

yeşilimmmm.
ayy ne güldümm valla koptum koptumm,
sesli sesli güldüğümden kaynana bile neye glüyon diyo,garip anlatsamda anlamazkii.:roflol:
ahh canııımmm kk de ,, rekoru sen kırdın aşkııımmm...bidenem,balım,kaymakım,tadlum sugarım sen bitanesiin yaa,seni seviyooommm üleeeyyyynnn..

duyguum
maşallah hamaratsın,döktürmüşsün pizzandan alayım valla bi parca,

duygusal hadi kıss 4 ay bile sürmez inşallah.çildin güselleşir.
panterinde essahtan panter gibim,noldu şincik oğa.nerelerdekii..

anuşkamm,allahım korusun canım yaa ,yapılcak bişeyde olamıyor afet durumlarında ,allah beterinden korusun inşallah.

kızlar ben bu face sevemedim yaa,acuk geri zekalılıkmı var ne pek anlamıyomda,ev hanımı bayram msj göndermiş. bende karşılık yazdım sade ona
aman bana bi msj lar geldi sonradan hiiiiiçç tanımadığım kişilerden.

( teşekkür ederim bende senin bayramını kutlarım )

dedim allah allah ben bunlara msj yazmadımki nasıl oluyo :uhm:
kendi kendime hem güldüm ,hem şaştım yaneee

birde oğlan benim adıma farmilla,,tarla açmış ekip biçiyo,onuda anlamıyom,arkadaşlar sanıyorki ben yapıyom,kızdımda ,öğretimde alsaydın diye
halbuki bilseler ben hiç çakmıyom.aha burdada sölüyom anacım,
bu teyzenizin kafası basamadı onu,aslında ilgilenmedimde yanii,fırsatım olmuyokii
ay hepde ingilizce,neyin nereye basacamıda kestiremiyom..

neyse hepinizin işleri kolay gelsin.bugün buranın pazarı kaynanamla pazara gitcezz.

sisi seviyooomm beeeeee...vamıı ötesiii kaydirigubbakcemile2

Anuşkacım yeni okudum Allah korusun depremden çok korkarım. Bir keresinde tek başımaydım evde şiddetli bir deprem olmuştu televizyonumuz düştü o gün vallahi tamam sonumuz geldi demiştim korkudan nefes alamadım çok etkilenmiştim uzun süre atlatamamıştım yalnız kalamamıştım evde...
En kötü durumlardan biri. Allahım korusun hepimizi umarım tekrarı yaşanmaz...:Saruboceq:

Böcük hazırlıklar son sürat devam ediyor ne güzel çok seviniyorum senin adınaopuyorumnanaktan

Adaşım mutluluğun daim olur inşallah. Ne güzel böyle cıvıl cıvıl görmek seni:lepi:

Pasaklım gittim doktora kadın hakikaten profesyonel. Dermotoloji doktoru ama anlamadığı şey yok maaşallah. Roaccutan kullanmaya başlamıştım en fazla 15 gün gibi bür süre kullanabildim çok kurutttu yüzümü ve daha beter sivilceler çıkmaya başladı bende kullanmayı bıraktım. Yüzüm eskisinden kötü oldu. Doktor inceledi ve hormonlarla alakalı bir durum muhtemelen dedi. Bende biraz fazla tüylenme de var. Tahliller yazdı hormon tahlilleri bunları muhakkak yaptır dedi. Nişanıma 1 ay kaldığını ve bu durumdan çok rahatsız olduğumu açıkça belli ettim.
1 ay hızlandırılmış bir tedavi uygulayacağım sana en azından aktif sivilcelerin sönmesini sağlayacağım dedi. Roaccutana devam etmemi istedi1 ay daha. Sonra Flantadin diye bir hap verdi bunun neye yaradığını tam olarak bilmiyorum ilacın prospektüsünü okudum ama birşey anladım. 1 hafta tok karınla birer adet için sonraki hafta ilacı yarıma indir 1 haftada öyle kullan 15 gün sonra gel yanıma dedi. Roaccutanı da günde 40 mg devam etmemi sözledi. İçtiğim ilaçların mideme zarar vermemesi içinde Protanex diye mide koruyucusu hap verdi. Bunların yanı sıra nadixa krem yazdı gece sürmem için. Gün içerisinde de yüzüne bol bol bepanten sür dedi. Bakalım neler olacak. Keşke daha önce gelseydin dedi. Sen sabret ve dediklerimi yap söz veriyorum 4 ay içerisinde pırıl pırıl yapacağım seni dedi hadi hayırlısı çok umutluyum bu sefer:)
Ya doktoru bir görseydiniz ay parçası nasıl bir güzellikti hayran kaldım ben gittikten sonra kadına ağırlık çökmüştür vallahikaydirigubbakcemile3

Leren ablam çok sağol inşallah başaracağım hepsini:)

İrnam ablacım özlemiştik gelmişsin ne güzel.Site beni de hasta etti vallahi:)
Ben durdum durdum hepsine birden giriştim inşallah haklayacağım:) Yoğunum ama birşeyleri başarmak için çaba sarfetmek lazım. Emeğimin karşılığını zamanı gelince alırım elbet:)

Destişim hoşgelmişsin Antalya kötüymüş anuşka öyle yazmış inşallah yeşilim ablam ve sen iyisinizdir...

Yeşil ablam doktora gittik işte pasaklıya yazdım öyle geçti. Keşke daha önce gitseydim böyle bir doktora şimdiye kadar biraz daha iyi olurdu cildim. Hormon testlerini de yapamadık adetin 2. 3. 4. günleri yapılması gerekmiş bakalım sonuç ne çıkacak. Hayırlısı artık. Nereden başlarsak kârdır.:)

Firstlady ablacım haklısın ben yediklerime de pek dikkat etmiyorum. Zayıfım ama maaşallah iştah yerinde yediklerim nereye gidiyor bilmiyorum:kedi:
Annemde evlenmeden önce senin gibi kedileri çok severmiş. 10 yıl bir van kedisine bakmış beraber yatarlarmış annem gözü gibi bakar çok severmiş. 10yıl sonunda gitmiş bir daha da gelmemiş. Çokta kilo almış son zamanları annem diyor ki benim yanımda ölmek istemedi gitti öldü... Hala resimlere bakar gözleri dolar.. Hayvan sevgisi başka olur. Bende kedileri pek sevmezdim ama akrabamızın kedisine bir süre baktık çok ısınmıştım. Yalnız çok yaramazdı gündüzleri uyuyor geceleri kimseyi rahat bırakmıyordu:) Geri vermek zorunda kaldık ama ayrılmak çok zor olmuştu...:gitme:

Hepinizi çok çok öpüyorum. KK da sorunlar bitti gibi duruyor ne güzel:lepi:
duygusal canım o tedaviden yeğenimde oldu ilkin öyle yapıyor canım
cildi acayip kuruyor dudakların çatlıyor falan yüzün hep sivilce ve kızarıklık oluyor
6 ay kullanman gerekiyor o öyl yapmıştı sonra tedavinin sonuna doğru cilt düzeliyor

duygu ben onu yemem bana kısır ve pattes salatası getr
anuskam cok gecmıs olsun cnm yaa off bıdaha yaşatmasın Rabbım beterınden korusun
duygu geçer ınş cnmstres yapma
destış naber nan
iyiyim canım sana yazıyom öbür topikte okumuyonmu hiç biz nerdeyiz diye sormuyon bizi ancak bu topikte hatırlıyon ama sana şimdi birşey dememek lazım düğün heyecanına verelim ...sen şimdi böcük napsa yeridir konumundasındelikafadulden
ne zaman nerde bir kedi görsem........yada kedi lafı acılsa....
kendi kedimiz gelir......aklıma paspas......
bundan 6 yıl onceydı...yenı evımıze geldık.....onuda kafesınde getırdık....
bızle 1 haftaya yakın durdu.....dısarı gezsın dıye cıkırmıstı babam......bir daha bulamadık kayboldu....
günlerce aradık eskı evımızın oralara gıttık......
çünkü hayvanlar eski yerlerine gidebiliyorlarmış......bulamadık.....kaybettık......halen üzülürüz....
ne cok aglamıstık özellikle kardesim.....
o yüzden dayanamam kedilere.....
adaşım........ne tatlı evın en sevımlı en tatlı bireyı olup cıkıyorlar......sevgileride bir ayrı oluyor......

benimde bekarken küçükken ortaokul yıllarında vardı kedimiz çok tatlı idi
ama oğlum şu an istiyor almıyorum annem bize almıştı haksızlık mı ediyorum
neyse biraz büyüsün öyle alayım sorumluluğunu alabilsin üstüne....

yolladığın yiyecekler çok güzel duygucuğum ama ekrandan yenmiyor
daha fıtık oluyor insan ağzım sulandıkaydirigubbakcemile3

Adaşım ayrılmak çok zor gerçekten haklısın. Benimde kuşum kaçmıştı kendime aylar sonra gelebildim. Hayvan sevgisi başka oluyor...

ırnam yazdım okumadın herhal panter adı gibi heryere atlıyordu bir gece de babam uyurken kafasına sıçramış adam ya bu evden bu gidecek yada ben deyince mecbur pantere veda ettik:gitme:

sorma irna ablacıgım bende bir kaç tanesini okudum acaba aynı cümleyle başlıyor farklı şeyler mi yazıyor diye yeşilim ablacıgımın .......mesajları
baktı hep aynı......bende güldüm.......:roflol::roflol::roflol::roflol:

afıyet bal şeker olsun lop lop et olsun..şifa olsun güş kuvvet olsun.....delikafadulden

kızlar şükür kavuşturana...dün mesajlarım gitmiyor diye tıkladıkça gitmiş de gitmiş:):) sildim diğerlerini neyse..

ben de face de kzımın benim için hazırladıklarından anlamıyorum. o yapıyor birşeyler
duygu yani o yemekler ne kuzum öyle...aşkolsun ben kendimi mutfağa atıyorum inan iyice kilo alacağız sayende:):)

kızmayın sakın bana, ben tüm hayvanları severim ama kediden çok ürküyorum

çocukluğumdan kalma...babaanneme herkes hala derdi, bir kedisi vardı geceleri sokaktan eve gelince zıplar kapının ( eskiden Alsancağın o tek katlı evlerinde demirden tokmaklar vardı) tokmağını çalar "Hala" derdi..sanki "aç kapıyı ben geldim "gibilerden valla kendim şahit olmasam inanılır gibi değil
çocukluk işte ödüm kopardı konu komşu da ürkerdi o kediden....bi de durrup durup üzerime zıplardı...
ne yazık ki karşıdan seviyorum ama kucağıma alamıyorum. ama sevginizi anlıyorum o kadar dost ve şekerler ki...hele kaybedince of of.....

defalarca köpek besledik, bilirim insan nasıl üzülüyor..

Duygusal Dr a gitmene sevindim merak etme hemen geçecek sen rahatlayacaksın
nişana kadar...sana da kolay gelsin tatlışım az kaldı

böcüğüm arada takip ediyorum sohbet bölümündeki yazışmalarınızı....vakit çabuk geçiyor, kolay gelsin herşey hayırlısıyla olsun

bu gün hava yağışlı özlemişiz yağmuru....

yin gelicem...hepinizi hepinizi selamlıyor, kucaklıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-paylasim/331892-meyvelerden-sebzelerden-manzaralar.html

yagmur04bo1.gif

Son düzenleme:
duygucum midem şu an zil çalıyor. ama yemeyeceğim. :roflol: hepte sevdiğim yiyeceklerin resmi. hop oturup hop kalkıyorum. bir yanım kalk yap diyor. diğer yanım yok yeme. ne yapacam ben şimdi. :roflol:evdede sebze yemeği var. canım onu yemek bile istemiyor. şöyle kısır veya mercimek köfte, patates salatası olsa ne güzel olurdu. cokacimcoook

Back
X