Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ladyımm nasılsın nan:ecrin_bebek:
günaydınnnn öğlen oldu gerçi ancak girebildimŞenizbu arada günaydın demeyi unutmuşum kaydirigubbakcemile3
günaydıııınnnn :lepi:
sen öyleymiş gibi davran gene:roflol:bende kötünün ıyısıyım
hala ben gtcekmışım gıbı deıl yaasankı başkası gtcek
işten ayrılsam kesın ozmn anlarım
ayy haftaya bu zamanlar olsun
burdan bıktımmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlamagünaydın kıslaarr.
,
esmer gelmiş,hoşgeldin kaynanaaaaaa.
büyük laydinin doğum günüymüş ,a.s.canım nice sağlıklı,huzurlu ,mutlu yıllara.allah sevdiklerine bağışlasın. opuyorumnanaktan
küçük laydim,ohhh iyi ediyon kısss boşver ,ez kafasını şimdiden,kaydirigubbakcemile3
böçüm aklın varsa sende aynısını yappp :jeyyar:
ahh ahhh dün akşam bende çok ağladım,oğlum o,şerefsizlerin kurşunlarıyla ölmeseydi dedikce ,uzman çavuşun karısı ,---o köpeğin kapısında 4 yıl bekledi dedikce.birde o,minicik yavruları gördükce,nasıl ağladım varyaa,sesli sesli.ama ne yaparsak yapalım gitti gidenler,inşallah bu son olur.allahım büyük dayanma gücü versin..:çok üzgünüm:
neyse hadi allaha emanet olun kacayım.çok işim var
yarın çookk misafirim gelcek bugünden biraz hazırlık yapayım..
yaa duygu yok yine ,nerde bu fıstııkk fisfisfis
azcık kaldı sabret kuzum :1hug:bende kötünün ıyısıyım
hala ben gtcekmışım gıbı deıl yaasankı başkası gtcek
işten ayrılsam kesın ozmn anlarım
ayy haftaya bu zamanlar olsun
burdan bıktımmafoldumben
küçük laydim,ohhh iyi ediyon kısss boşver ,ez kafasını şimdiden,kaydirigubbakcemile3
böçüm aklın varsa sende aynısını yappp :jeyyar:
ahh ahhh dün akşam bende çok ağladım,oğlum o,şerefsizlerin kurşunlarıyla ölmeseydi dedikce ,uzman çavuşun karısı ,---o köpeğin kapısında 4 yıl bekledi dedikce.birde o,minicik yavruları gördükce,nasıl ağladım varyaa,sesli sesli.ama ne yaparsak yapalım gitti gidenler,inşallah bu son olur.allahım büyük dayanma gücü versin..:çok üzgünüm:
neyse hadi allaha emanet olun kacayım.çok işim var
yarın çookk misafirim gelcek bugünden biraz hazırlık yapayım..
üzüntü üzüntü..valla neye üzüleceğimizi şaşırdık artık
abinizin yüzünün sol yanı allerji gibiydi kaç gündür, bu gün kulağına vurdu yazık şişmiş yüzü hemen Dr'A gittik ...Zona....mız oluş kızlar, şugırlarım, bir o eksikti ..
artık Allah beterinden saklasın demekten başka yapacak bi şey yok:):) sık sık giremiyorum nedenini bilmenizi istedim. mucuk hepinize
üzüntü üzüntü..valla neye üzüleceğimizi şaşırdık artık
abinizin yüzünün sol yanı allerji gibiydi kaç gündür, bu gün kulağına vurdu yazık şişmiş yüzü hemen Dr'A gittik ...Zona....mız oluş kızlar, şugırlarım, bir o eksikti ..
artık Allah beterinden saklasın demekten başka yapacak bi şey yok:):) sık sık giremiyorum nedenini bilmenizi istedim. mucuk hepinize