Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize candan teşekkürler arkadaşlar dualarınız ve samimiyetiniz için.
inanın kabus gibi iki gün gecirdik.dün sabah saat 3,5 da başlayan sancıların ardından bugün 13,38 de dünyaya geldi torunum. yaklaşık 35 saat sancılar içinde kıvrandı yavrum.çok zor acılma yaptı ilk doğumlarda böyşe olurmuş. pişmanlar olduk sezaryan olmadığına. ama ne fayda kars hastanesine kolumuzu kaptırmıştık.allahım kimseleri oraya düşürmesin helede kars doğum hastanesine.bildiğiniz diyarbakır ceza evi.aldılar çocuğumu içeri ne görüştürdüler nede odaya aldılar.biz dışarda kızım içerde ne nasıl neler oluyor hiç bir haberden yoksun vaziyette.ancak arada telofonlaşarak.ve ebeleri çağırarak bilgi alabildik.anne adayına yemek içmek yok.allahım resmen işkenceydi.bu arada ebelerden hastabakıcılardan işittiğim azarlarıda bini bin para .en son ameliyat istedik ama onuda kabul etmiyorlar.özel yaptırlım dedik hastamızı vermiyorlar.ay allahım öldük öldük dirildik.kızımın üstüne gelen tüm hastalar kurtulup 3 saat sonra cıkıyor.kızımın piskolojisi iyce bozuldu bunları yaşadıkca.üstelik orda doğum yapanları bire bir gördüğünden iyiden iyiye ürkmüş.cıldırmak üzereydi yanii.telde söylüyor bizde dışarlarda kafayı yedik.
sonunda dedim beni alın çocuğum allah korusun hadi öldü siz ne yapıyonuz. nasıl bir anlyıış benim çocuğuma benden nasıl zarar gelebilirki sizler beni almıyonuz.çocuğumun desteğe ihtiyacı var elini olsun tutmak istiyorum .işte yalvar yakar girdim içeri.sanki ana kız ilk kez kavuşmuşlar gibi inanın aradan yarım saat gecti kızım kurtuldu..orda dünyasına küsmüş terkedilmişlik hali hiç gözümün önünden gitmiyor.
ayy daha ne ince ayrıntılar var neyse söylemeyim.AMAAA şunu söylemedende gecemicem.tuvaletlerinde asla ve asla sabun yok arkadaşalr nasıl bir hijyen anlayışı var gelin siz anlayın artık.birde duvarlarında sabunla el yıkama afişleri var .delirmek işten bile değil
allahım birdaha kars hastanesine düşürmesin kısaca.
bebeğimize gelince zeynep hanım pek tatlı,pek güzel ağzı burnu nasıl kibar teyzeleri..
üç kilo 200 gr.boyunu bilmiyorum ama.zavallı yavrucak nasıl bunalmış içerde mosmor du doğduğunda.şimdi iyi çok şükür.anneninde dikişleri var ama kurtulduya iyileşir inşallah.
allahım yavrumu ve yavrusunu bize bağışladı şükürler olsun.
hepinize çok teşekkürler tekrar.safaştan cıkmış gibiyim arkadaşlar
görüşürüz inş.
destım geçmiş olsun.......acıl şifalar.......
tatlım ........
az önce annem kataraktan ameliyata girdi
bende burda dua ediyorumheyecanla bekliyorum...:Saruboceq:
böcükte evlendi evinin kadını oldu şimdi böcüğün ayakları yere basmıyordur![]()
geçmiş olsun canım
dualarımız sizinle...
Canlarım hepinize mutlu bir gün diliyor ve öpüyorum.Şeniz
Duygu kızçem hem çok geçmiş olsun hem gözün aydın. Hala oluyormuşsun.
Esmerim paylaşım çok güzel teşekkürler.:1hug:
Anuşkam hoş geldin .Şeniz
Diğer kızçeler hepiniz öpüldünüz.Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/gorse...rulmedi-arap-seyhlerinin-dugun-pastalari.html
destuşum. seni telefonla özellikle aramadım konyadan telefon beklersin diye. sevindim eve dönmesine. nasıl geçmiş kolay mı, çabuk mu?