Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke bi tek taş beğenseymişsin kaydirigubbakcemile3
günaydııınnn..
sarissa baktım canım çok tatlısınız maşallah..o evede bayıldım varyaa. ooff offf
bigün tektaşımı kendi alacaaammm. :roflol:gümüşünü aldım az daha büyüyüm gerceğini alacam :hulya:
Canlarım merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Kaç gündür giremedim oğlum kaza yaptı :çok üzgünüm:.Neyseki bel incinmesiyle kurtuldu ama arabanın önü fena gerçekten verilmiş sadakamız varmış oğlumu bize bağışladı Allah.
Canlarım merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Kaç gündür giremedim oğlum kaza yaptı :çok üzgünüm:.Neyseki bel incinmesiyle kurtuldu ama arabanın önü fena gerçekten verilmiş sadakamız varmış oğlumu bize bağışladı Allah.
çok geçmiş olsun lerenim Allah korumuşCanlarım merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Kaç gündür giremedim oğlum kaza yaptı :çok üzgünüm:.Neyseki bel incinmesiyle kurtuldu ama arabanın önü fena gerçekten verilmiş sadakamız varmış oğlumu bize bağışladı Allah.
az önce haber aldım komşum ( dünürüm ) ölmüş.
iki saate kadar gelir evine yürüyerek gitti tabutta geliyo çok üzgünüm şuan zırıl zırıl ağlıyoomm.
az önce haber aldım komşum ( dünürüm ) ölmüş.
iki saate kadar gelir evine yürüyerek gitti tabutta geliyo çok üzgünüm şuan zırıl zırıl ağlıyoomm.