Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

1315.gif

günaydııınnn..

sarissa baktım canım çok tatlısınız maşallah..o evede bayıldım varyaa. ooff offf
bigün tektaşımı kendi alacaaammm. :roflol:gümüşünü aldım az daha büyüyüm gerceğini alacam :hulya:

herkeslere ıyı haftalar..iyisiniz dimi
allah hep iyilik versin
kendinize dikkat edin saglıklı sıhhatlı olun
öptüm herkeşleri

günaydııınnn..

sarissa baktım canım çok tatlısınız maşallah..o evede bayıldım varyaa. ooff offf
bigün tektaşımı kendi alacaaammm. :roflol:gümüşünü aldım az daha büyüyüm gerceğini alacam :hulya:

teşekkür ederim ablam
Akyaka'daki bütün evler öyle ablam
muhteşem
mutlaka gidin tavsiye ederim.

merhaba herkese,dünkü sevgililer gününüz kutlu olsun

biz dün akşam sinemaya gittik recep ivedik3 e,fena değildi güzel sayılırdı,

eşim dün çiçek almak için 2-3 kere yeltendi ben istemedim,

her yer çiçek satanlarla dolmuş,bende prim vermeyelim ya alma dedim,

ama cumartesi bana kot aldı birde istediğim bir yelek vardı uzun onu aldı..

reklamlrada istikbalin bellonanın uyku setleri çıkıyor
siyahlı olanı beğeniyorum,her reklamda şunu mu beğendin diye ayrıntılı soruyor bende onu alcak sanmıştım:roflol:

gerçi ben ona bu sevgililer gününde bana gene hediye alıp süpriz yaparsan seni kapıdan içeri almam demiştim,artık istemiyorum demiştim,

neden öyle dedim,çünkü her sevgililer günü hediye süpriz yapıyor ama
anneler gününde fosss hiç oralı olmuyordu...
bende anneler gününde yap sevgililer gününde yapacaklarını dedim.

ama genede kendime birşeyler aldırdım tabi:roflol:

bakalım anneler gününde ne yapacak

Canlarım merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Kaç gündür giremedim oğlum kaza yaptı :çok üzgünüm:.Neyseki bel incinmesiyle kurtuldu ama arabanın önü fena gerçekten verilmiş sadakamız varmış oğlumu bize bağışladı Allah.

Canlarım merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Kaç gündür giremedim oğlum kaza yaptı :çok üzgünüm:.Neyseki bel incinmesiyle kurtuldu ama arabanın önü fena gerçekten verilmiş sadakamız varmış oğlumu bize bağışladı Allah.

çookk geçmiş olsun ablam
Allah büyüğünden beterinden saklasın.

ayyy lereeniimm büyük gecmiş olsun canım yaa çok üzüldüm inan.allah korumuş.
mal canın yongası derler ama candan önemliside yok be güzelim.inş. araba gaskoludur.
tekrar çok çook gecmiş olsun,allah beterinden korusun :Saruboceq:

az önce haber aldım komşum ( dünürüm ) ölmüş.
iki saate kadar gelir evine yürüyerek gitti tabutta geliyo çok üzgünüm şuan zırıl zırıl ağlıyoomm.

çok geçmiş olsun lerenim Allah korumuş:nazar:
az önce haber aldım komşum ( dünürüm ) ölmüş.
iki saate kadar gelir evine yürüyerek gitti tabutta geliyo çok üzgünüm şuan zırıl zırıl ağlıyoomm.

:teselli:başınız sağolsun irnacığım ya bende çok etkilenirim böyle şeylerden

canım çok çok geçmiş olsun. ay allah evlatlarımızı korusun. :Saruboceq:

dün bizde de değişik bir gün oldu. eşim galiba başını duvara çarptı.:roflol: sabah kalkıp poğaça almış. akşamda iki tane simli, tüllü kırmızı gül getirdi. hediye alacakmışta beğenmem diye cesaret edememiş. birşeyler al diye para verdi. bende o parayla market yaptım. benim için en önemli şey bu bence.:roflol:
hayretler içinde kaldım. şimdiye kadar bu kadar incelik göstermemişti. :dilcikar: yaşlandıkça yeni huylar edindi.:sm_cool: ama birşey diyeyim mi hoşumada gitti hani.:1hug:

ırnam, başınız sağolsun canım. Çok üzüldüm inan.
Firsladym, eşine geçmiş olsun tatlım.:))))))) Ama çarpmanın bundan iyi sonuç vereni olmaz.

Lereenim sen paylaşmayınca ben de yazmamıştım tekrar tekrar geçmiş olsun canikom

ırnam Allah Rahmet eylesin Cenetti mekan olsun inşallah...ışte bir tek ölüme çare yok.
Şimdi canım sıkıldı tekrar uğrarım

bütün çarpmalar böyle olsa keşke laydim:)

başınız sağolsun irnam
Allah rahmet eylesin...

ay vermiş sadakanız varmiş lereenimmm gecmiş olsunnnn:Saruboceq:

Günaydın Arkadaşlar,
Öncelikle irnam başın sağolsun canım (iki dakika sonra ne olacağımız belli değil) Seni çok öpüyorum. Tüm arkadaşlar umarım iyidirler...

gallery_1019.gif

Back
X