Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

sarissa bayıldım ya...biraz anlatsan oraları yoksa netten inceleyeyim....ay harika evler, çevre...bayıldım tam kafa dinlemek için. irnam oraları görüyorsundur tabi ki

iyi akşamlar canlar
yeşilim tşk ederim ben
sana merak ettiğin için yazıyorum
küçük bi kılçık insanın haytınada mal olyormuş dün ben çok kötü oldum çok şükür bügün iyim kırşehirdeki kbb doktora gittim bişey bulmadı sadece tahriş olmuş dediii işde bügün çok iyim yani boğazım şiş ama bunada şukur ya az kaldı ölyordum bennnn
işde ii yeşilim tşk ederim bennnnnn sanaaaolumunekankayizsmile

rahatlamışsındır esmerim çok sağol beni de rahatlattın haber verince. çok kötüdür o kılçık batması bilirim

herkese iyi geceler

cm7.gif

iyi akşamlar canlar
yeşilim tşk ederim ben
sana merak ettiğin için yazıyorum
küçük bi kılçık insanın haytınada mal olyormuş dün ben çok kötü oldum çok şükür bügün iyim kırşehirdeki kbb doktora gittim bişey bulmadı sadece tahriş olmuş dediii işde bügün çok iyim yani boğazım şiş ama bunada şukur ya az kaldı ölyordum bennnn
işde ii yeşilim tşk ederim bennnnnn sanaaaolumunekankayizsmile

canım geçmiş olsun. ay vallahi üzüldüm. allah korumuş. kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

sarissacım resimler benimde çok hoşuma gitti. aslında türkiye bir cennet. o kadar çok gezilip görülecek yer var ki. olanağımız olsada gezebilsek.

rahatlamışsındır esmerim çok sağol beni de rahatlattın haber verince. çok kötüdür o kılçık batması bilirim

herkese iyi geceler

canım çok iyisin ve duyarlısın seni bu yüzden çok çok sevdim tşk ederim:1hug: boğazım şiş ama enfekison kaplamış olabilrim yarın yiniden doktora gidecemmm bakıldı ama yok ama hala batma var ya ne illet şey miş kılçık batması:çok üzgünüm: ay
----------------------------------------------
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
günaydın güzel pazarlar
sağlıklı ve huzur dolu gü
nleriniz olsunnna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

aaa tanımammı hiiiiçç.merkezimiz amasya alkisalkisalkistabikii sarissacım.
nasıl keyif aldınızmı.şirin memleketimizde.keşke bende merkezda otursaydım kendi memleketime hasretim valla yaa.çok sevindim canım gelmenize..ırmağın kokusunu duydum resmen. öpüyorum canıım.

sen merkezde değil miydin irna ablam
ben de gezerken içimden belki de irna ablam da burealardadır hatta yan yana geçmişizdir de haberimiz olmamıştır diye düşünmüştüm.
aslında daha çok fotoğraf var da sitede sorun vardır sanırım
çok yavaş yüklüyordu tahammül edemedim.
daha önce de gezmiştim ben Amasya'yı
şimdi de eşimi ve görümcemi gezdirmiş oldum

sarissa bayıldım ya...biraz anlatsan oraları yoksa netten inceleyeyim....ay harika evler, çevre...bayıldım tam kafa dinlemek için. irnam oraları görüyorsundur tabi ki

yeşilim ablam irna ablam daha iyi bilir ama ben de bildiğim kadarıyla anlatayım
Amasya şehrin tam ortasından nehir geçen bir şehir.
evler nehrin iki yakasında kurulmuşdurumda
eski amaysa ve yeni amasya olarak geçiyor
o gördüğün evler eski amasya kısmını oluşturuyor
evleri nehre sıfır yazmışlar
pencerenin hemen altından su geçiyor
tabii bu görüntü muhteşem
evleri restore etmişler, ya restorant ya otel ya da cafe olarak kullanılıyor
müze haline dönüştürülmüş olan da var
sayfaya eklediğim fotoğraftaki yer Kral Kaya Mezarları
resmen dağları delip kralları için kocaman mezarlar yapmışlar
sanırım eski devirlerde ölenlerin tüm eşyalarıyla, atlarıyla vs. birlikte gömmelerine dayanan bir gelenek nedeniyle böyle büyük yapmışlar
tabii bu sadece benim tahminim
doğru olup olmadığını araştırmadım

sarissacım resimler benimde çok hoşuma gitti. aslında türkiye bir cennet. o kadar çok gezilip görülecek yer var ki. olanağımız olsada gezebilsek.

evet leydim ülkemizin her yeri ayrı bir güzellik
gerçekten her yerin kendine özgü bir güzelliği var
ben gezme delisi biri olarak olabildiğince farklı yerlere gitmeye çalışıyorum
allahtan eşimle bu konuda aynı kafadayız
gerçi bana kalsa ben daha çok gezerim de
imkanlar her zaman el vermiyor işte

günaydın şugırlar

aman esmerim ihmal etme git dr a tekrar geçmiş olsun

sarissa sağol canım anlatmışsın. harika memleketim harika

hepinize antalyadan bahar havası yolluyorum

selam
dünden misafirim vardı yatılı.öğleden sonrada kadınlar günü için eğlence vardı.oraya gittik hepcek.ama üşüdüm bol bol millet vekili bazı ileri gelenler konuşma yaptılar bir kaç türkü söylendi üşüdük fazla kalamadık.
bende hususi millet vekilin yanına giderek ilcemizde aşırı çoğalan ve her birinde üç beş,yarı çıplak konsomatris çalıştıran meyhanelerin kapatılmasını istiyorum.çoğu kadının yarası bu olaylar dedim.ilgileneceğini söyledi kartını verdi bana .ama hiç umudum yok doğrusu, sonucda oda bir erkek :mymeka:
ama yarın kaymakamlığa şikayette bulunacam üstüme düşeni yapacam elimden geldiği kadar.

sarissacım ben suluova ilçesinde oturuyorum canım.keşke dediğin gibi olsaydı ama yok be güzelim ben ancak kırk yılda bir merkeze giderim.

yaz günleri geceleri dolaşmak çok güzel olur ırmak boyunca.

hazeranlar konağı, mendereseler,camiler,kaleler,kaya mezarlıklarıyla amasya osmanlı padişah ve şehzadelerinin gösterdikleri özel ilgi nedenleriyle "şehzadeler şehri" olarak da ün yapmış. çok çeşitli mesire yerleri,gölü,barajları,mağaralarıyla

gezmeden dönmeyeceğiniz bir kaç yer söyleyim.

Amasya Müzesinin Mumyalar bölümünü ve Hitit Tanrı Heykelini görmeden,

Yeşilırmak Yalıboyu'nda Amasya Evlerini gezmeden,

Kral Kaya Mezarlarını ziyaret etmeden,

II. Bayezid Külliyesi, Bimarhaneyi gezmeden,

Borabay gölünü görmeden,

Amasya Misket elması yemeden, dönmeyin ama artık eski amasya misketimizin tadıda kokusuda kalmadı bee.onlada oynaştılar sanırım.
kısacık yazdım anlatmayla bitirilmez aslında ama sıkmayım sizleri.

iyi akşamlar hepinizeee. bana dua edin nolur şu berbat yerler kapansın.sana noluyor demeyin sakın ucu banada dokunuyooorrrr...alsanaalsanasmile:oklava:

borabay gölü'nü biz de düşündük ama daha güzel bir havada en azından bahar ayında daha güzel olur diye gitmedik
ama resimlerde gördüğüm kadarıyla çok güzel gerçekten de

günaydın dünya kadınlar günümüz kutlu olsun

irnam zor iş ya. umarım işe yarar, ne demek istediğini anladım tabi ki inan sinir oldum

Back
X