Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar canlar
yeşilim tşk ederim ben
sana merak ettiğin için yazıyorum
küçük bi kılçık insanın haytınada mal olyormuş dün ben çok kötü oldum çok şükür bügün iyim kırşehirdeki kbb doktora gittim bişey bulmadı sadece tahriş olmuş dediii işde bügün çok iyim yani boğazım şiş ama bunada şukur ya az kaldı ölyordum bennnn
işde ii yeşilim tşk ederim bennnnnn sanaaaolumunekankayizsmile
rahatlamışsındır esmerim çok sağol beni de rahatlattın haber verince. çok kötüdür o kılçık batması bilirim
herkese iyi geceler
canım geçmiş olsun. ay vallahi üzüldüm. allah korumuş. kendine iyi bak.opuyorumnanaktan
aaa tanımammı hiiiiçç.merkezimiz amasya alkisalkisalkistabikii sarissacım.
nasıl keyif aldınızmı.şirin memleketimizde.keşke bende merkezda otursaydım kendi memleketime hasretim valla yaa.çok sevindim canım gelmenize..ırmağın kokusunu duydum resmen. öpüyorum canıım.
sarissa bayıldım ya...biraz anlatsan oraları yoksa netten inceleyeyim....ay harika evler, çevre...bayıldım tam kafa dinlemek için. irnam oraları görüyorsundur tabi ki
sarissacım resimler benimde çok hoşuma gitti. aslında türkiye bir cennet. o kadar çok gezilip görülecek yer var ki. olanağımız olsada gezebilsek.