Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ınş ablacımm
nasılsın sekerım balım gaymamm
denıze gtmıyon mu hıc
resımlerın süper ya bakak az gözumuz gonlumuz acılsın:kedi:

Böcüğüm arada gidip geliyorum...o güzel fotoğraf makinası torunumda benimkiyle çektikçe koyarım buraya...

sen iyimisin keyfin nasıl canımcım. çok stres yapma bak ben de anneyim senin içindeki fırtınaları anlıyor üzülüyorum. lütfen kendine iyi bak benim erkenci meleğim

tünaydın a.s.

hayırlı cumlar hayırlı günler olsun inşallahhh.:1hug:

hepinizi kocamaaannn kocamaaaaannn öpüyorum şekerler,opuyorumnanaktan

yesılım ablam cok ıyyım cok şükür benımkı yola gelıyo yavas yavas gercı hala sağı solu bellı olmuyo :mymeka: ama olsun
halasıgılın evı satılırsa hemen evlenmek zorundayık cunkum kalcak yerı yok başka
o sorunn var ınş 2010 a kadr satılmaz

ırnammm opuyorumnanaktan

selam hayırlı cumalar canlarım ben geldim gene geç kalan ben...........kaydirigubbakcemile
dün akşam çok güzel geçti valla.çok güzel bir yere gittik ben ve çoğumuz ilk defa görüyorduk orayı.bir de disco su varmış.yemekten sonra bizim için açtılar zaten
biz bayanlar vardıkdicoda tek.discoda kendi kendimize olunca nasıl eğlendik nasıl oynayıp tepindik ya
eşimin iş yerinden bir abimiz verdi daveti.aileden köklü kalın direk abimiz.
sağolsun dedik sayende eğlendik.
bugün de 4.30 diş doktoruma gideceğim canlarım dolgu tedavi ve çekimlerim var
ayyy dünden sonra bugün biraz heyecan ve stresli olacak inşallah çok acımaz.
dişteli taktıracam bu yaştan sonra.kaydirigubbakcemile3Ama iyi olacak inşallah
herkes gibi bende memnun kalırım inşallah.Çok farkettiren faydalı bir tedavi imiş.
hepinizi kocaman öptümmŞeniz
hepinize ayrı teşekkür çiçekleriniz için.... hepinize ayrı çiçek yollayacağım
fırsatını bulduğumda.:1hug:
aklımda yani öptüma.s.a.s.a.s.a.s.

destinacım sevindim eğlenmene ve en önemlisi aklı başında insanlarla beraber olmanıza. Allah sindirsin daim etsin canım..kalın direk hahahaha
bu arada geçmiş olsun tabi ki büyük faydası olur diş telinin. ama muntazam kullan sıkılma sakın haydi kolay gelsin. gelince haberleşiriz

irnam lereenim duygum nerelerde yine

destinacım sevindim eğlenmene ve en önemlisi aklı başında insanlarla beraber olmanıza. Allah sindirsin daim etsin canım..kalın direk hahahaha
bu arada geçmiş olsun tabi ki büyük faydası olur diş telinin. ama muntazam kullan sıkılma sakın haydi kolay gelsin. gelince haberleşiriz

irnam lereenim duygum nerelerde yine

teşekkür edreim yeşilim ablam.Genelde herkesle hemen arkadaşlık edebilen biri değilim çok seçiciyim bu konuda.Benim içinde önemli olan aklıbaşında dürüst ve kültürlü olması..........vs.
inşallah 12-15 ay duracak bnde çok istiyorum o yüzden tedaviyi muntazam devam ederimbenimki zaten büyükler için diş renginde şeffaf olacak.offffffff atlatsam hayırlısı ile.
sizleri çok sefiyom ya iyi varsınız.Şeniz
ben hazırlanayım gelince haber veririm durumdan

destına ohh valla eğlen ıkı gobecık atsaydın kk ıcınde:roflol:
gecmıs olsun cnm bısey sorcam o dış telı ozellıkle ergenlıkte takılmıyo mu
yanı bu yaştan sonra bı faydası olur mu CADIARZU

destına ohh valla eğlen ıkı gobecık atsaydın kk ıcınde:roflol:
gecmıs olsun cnm bısey sorcam o dış telı ozellıkle ergenlıkte takılmıyo mu
yanı bu yaştan sonra bı faydası olur mu CADIARZU

teşekkür edrim böcüşüm bekarlıktan beri yani Ankarada hep kuzenlerle abilerimizle giderdik disco barlara içkisiz tabi hiçbirimiz içmezdik ama çok eğlenirdik teyze çocukları.Evlendikten sonra bu ortamda kendimi Ankaramda hissettim
Ankara bayılıyorum memleketime

Diş teline gelince canım öle bir şey yokmuş artık tabi en güzeli 8 12 yaşmış
ama artık 50 yaşında takılan hastalarda varmış.sonuç ta çok güzel oluyormuş eski dişine göre yarıyarıya belki daha fazla sonuç alıyormuşsun.benim yaşında da hastası varmış tedavi sonucu ondan aldığım duayı kimseden almadım dedi doktorum.
Burda dişteli bölümündede 26 30 35 yaşında taktıranlar var hep ve iyiki taktırmışım diyorlar.
ben porselen yaptırmak istemiştim ama en güzeli bu dedi doktorum.

anladım cnm
beım bı arkadasım vardı hatta en sevdığım arkadasım neyse
kız hıc ıstemedı dişlerı gayet duzgundu
annesının zoruyla yaptı kızn psıkolojısı bozuldu
hem dişinde tel var hem gözluklu sonra ne amelıyatlar oldu ne işkenceler cektı kız
gunlerce ac kaldı
annesı cok taktı kza ya neyse suan hepsını cıkardı
unıversıteye gıdıyo
gözluk yerıne lens kullanıyo çirkın betty yada tellı turnam derdım ona:roflol:
sımdık cok guzel oldu
ınş senınkıde süper olcak
pekı amelıyat olcak mısn

anladım cnm
beım bı arkadasım vardı hatta en sevdığım arkadasım neyse
kız hıc ıstemedı dişlerı gayet duzgundu
annesının zoruyla yaptı kızn psıkolojısı bozuldu
hem dişinde tel var hem gözluklu sonra ne amelıyatlar oldu ne işkenceler cektı kız
gunlerce ac kaldı
annesı cok taktı kza ya neyse suan hepsını cıkardı
unıversıteye gıdıyo
gözluk yerıne lens kullanıyo çirkın betty yada tellı turnam derdım ona:roflol:
sımdık cok guzel oldu
ınş senınkıde süper olcak
pekı amelıyat olcak mısn

Ameliyat derken anlamadım canım ne ameliyatı oluyorsun ki bende öle bir durum yok.Bunun için de bir ameliyat olunması gerekmiyor ki diş çekip takıyorlar.
Arkadaşının ki farklımıydı.???

Kızçelerim hepinize hayırlı cumalar.

Hera hoş geldin.a.s.

Gördüğüm kadarıyla herkes iyi. Destinacığım geçmiş olsun. Şimdiden güle güle kullanırsın inşallah.Bizim yerimizede eğlenseydin.İyi yapmışsın gençlik güzel şey. Kıymetini bilin. Gidince geri getiremiyorsun.

Böcüğüm herşey yoluna girer sadece zaman ve sabır .:1hug:

İrnam, Yeşilim, Duygum sizlerde iyisiniz inşallah.

Hepinizi öptüm.Şeniz

Ben hala elektrik kesintileriyle uğraşıyorum:mymeka:

destına arkdasım valla çenesını oynatamıyordu
ağzından amelıyat oldu 2 3 kez ama dişinden mı çene kısmından mı artık bılmıyom ama kötuydu
dedımya mesela 1 yıl kalması gerekıyordu kız duramadı annesıde amelıyat olmasını sağladı erken cıkarması ıcın ama duzelmedı gene 1 yıl kaldı teller

leerenım h geldın bugun geç kaldın

teşekkür ederim lerenim Elektrik kesintileri bide sıcakta hiç çekilmez
başına dert oldu valla inşallah geçer bir an önce.

destına arkdasım valla çenesını oynatamıyordu
ağzından amelıyat oldu 2 3 kez ama dişinden mı çene kısmından mı artık bılmıyom ama kötuydu
dedımya mesela 1 yıl kalması gerekıyordu kız duramadı annesıde amelıyat olmasını sağladı erken cıkarması ıcın ama duzelmedı gene 1 yıl kaldı teller

leerenım h geldın bugun geç kaldın

ya anladım ortodontistim demişti çene damak yapısı çok önde onları çene ameliyatı yapıyorlarmış o ondan olmuştur o zaman....ama pek tavsiye etmiyoruz zor kalmadıkca demişti.benim durumum farklı tabi.bende dr.mun dediğine göre fazla birşey yok ben hepsi düz olsun köklerim biraz geri gitsin istiyorum.
inşallah hayırlısı bakalım.Allah ın izniyle .

lady yanı eda sana dımedım anam hatta ben senın adını daha bugun öğrendımm:roflol:
baska bı eda vardı okudu konuyu gıttı ona kaş göz ettım
pardon :1closedeyes:
hoşbulduk :1rolleyes: şimdi görebildim yazını :kedi:
nasılsın ablacım opuyorumnanaktan

Back
X