- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
destinacım sevindim eğlenmene ve en önemlisi aklı başında insanlarla beraber olmanıza. Allah sindirsin daim etsin canım..kalın direk hahahaha
bu arada geçmiş olsun tabi ki büyük faydası olur diş telinin. ama muntazam kullan sıkılma sakın haydi kolay gelsin. gelince haberleşiriz
irnam lereenim duygum nerelerde yine
destına ohh valla eğlen ıkı gobecık atsaydın kk ıcınde:roflol:
gecmıs olsun cnm bısey sorcam o dış telı ozellıkle ergenlıkte takılmıyo mu
yanı bu yaştan sonra bı faydası olur mu CADIARZU
anladım cnm
beım bı arkadasım vardı hatta en sevdığım arkadasım neyse
kız hıc ıstemedı dişlerı gayet duzgundu
annesının zoruyla yaptı kızn psıkolojısı bozuldu
hem dişinde tel var hem gözluklu sonra ne amelıyatlar oldu ne işkenceler cektı kız
gunlerce ac kaldı
annesı cok taktı kza ya neyse suan hepsını cıkardı
unıversıteye gıdıyo
gözluk yerıne lens kullanıyo çirkın betty yada tellı turnam derdım ona:roflol:
sımdık cok guzel oldu
ınş senınkıde süper olcak
pekı amelıyat olcak mısn
destına arkdasım valla çenesını oynatamıyordu
ağzından amelıyat oldu 2 3 kez ama dişinden mı çene kısmından mı artık bılmıyom ama kötuydu
dedımya mesela 1 yıl kalması gerekıyordu kız duramadı annesıde amelıyat olmasını sağladı erken cıkarması ıcın ama duzelmedı gene 1 yıl kaldı teller
leerenım h geldın bugun geç kaldın
hadı senın gtme saatın geldı cnm
gorusurukk aksam gelınce yazz hemı :gitme:
pardon :1closedeyes:lady yanı eda sana dımedım anam hatta ben senın adını daha bugun öğrendımm:roflol:
baska bı eda vardı okudu konuyu gıttı ona kaş göz ettım
hoşbulduk :1rolleyes: şimdi görebildim yazını :kedi:Gününüz aydın olsun kızlar ...lady gelmiş hoş gelmiş
görüşürüz şugırlarım
http://www.kadinlarkulubu.com/sevgini-haykir/299167-t252m-kk-daki-g252zeller-199icek-olsa-g252zel-olur-haydi-buyurun-han305mlar-15.html