• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Çitosu böcükten okudum ben de çok üzüldüm

Nişanlınla aranı düzeltmeye çalışmalısın ...Tatlım bir ömür geçinmek kolay değil, ya çok özverili davranacaksınız, ya baştan kararlarınızı sağlıklı vereceksiniz.
Aman ha çok iyi düşünün sakın evlenmiş olmak için evlenmeyin ..
Bu derin bir konu lütfen dikkat...

Kazak değil bebek yelekleri örcem patikleriyle...minicik şeyler...
yeter ki kitap okuyalım kuzu sarmalarım.

Ablacım seviyorum gerçekten çok iyi biri.. Herşeyden önemlisi onun yanında kendimi güvende hissediyorum huzurluyum... Bizim tek sorunumuz ikimizde çok inatçıyız.. Zaten hep sorunlarımız bu inatlaşmamız yüzünden oluyor.. Zamanla bu sorunları da çözeceğiz inanıyorum ama insanın canı sıkılıyor işte...
Herşeyin hayırlısı artık :gitme:

abla bende sevmiyorum pek kitap okumasını ya :umursamaz:
Annem bi acayip bu konuda... kadın kitapla besleniyor sanki..
Eline kitap alsın o gün onu bitirecek.. İş güç hiç farketmiyor herşeyi bi kenara bırakıyo valla -tatlicadiarzu-
Birazcık çekmemişim ki ona.. Heryer kitap kaynıyo Bide onları gidiyo bakırköyde tren istasyonunda değiştiriyo. 3 veriyo 1 alıyo galiba nasıl yapıyo bilmiyorum ama ev kitap kaynıyo mirmirmirmir

ohh :hulya:bu tam senlık bı smıle oldu

Aramadı böcük ya... Aman aramasında moralim bozuk kalbini kırarım :gitme:
Çok gerginim bugün :gitme:

bence artıkı sen barı ara
bu ınatlaşma nedn
yanı şuan Allah korusun bırınıze bısey olsa sonra cok pişman olur ah edersınız
sevdığınızı sımdı söyleyın
o hata ettyse bunu ona acık acık söyle
nıye aramadın de baktın umursamaz ozmn karar ver de sen aramazsn ben aramıycam dıye
ama şuan aramalısn
off o neden aramıyo onuda bılmıyom ınatcı keçıymış hee:mymeka:

Aramadı böcük ya... Aman aramasında moralim bozuk kalbini kırarım :gitme:
Çok gerginim bugün :gitme:

bende bugun tam tersini yaptım
kalkmış bana yüzüm yanıyo dayak yemiş gibiyim
gözüm acıyo dokunamıyorum
gece hiç uyuyamadım vs vs diyo :mymeka:
git doktora ben doktorun muyum anlatıyosun dedim :kızgın:
neden kırıcı konusuyorsun diyor
nasıl konusayım ya 10 yıl oldu hala aynısın dedim
tanıdım tanıyalı doktordan korkuyorsun dedim
hoofff ya çok sıkıyo canımı çokk :1closedeyes:

ohh :hulya:bu tam senlık bı smıle oldu

bence artıkı sen barı ara
bu ınatlaşma nedn
yanı şuan Allah korusun bırınıze bısey olsa sonra cok pişman olur ah edersınız
sevdığınızı sımdı söyleyın
o hata ettyse bunu ona acık acık söyle
nıye aramadın de baktın umursamaz ozmn karar ver de sen aramazsn ben aramıycam dıye
ama şuan aramalısn
off o neden aramıyo onuda bılmıyom ınatcı keçıymış hee:mymeka:
Ya böcük iki gün ben msj attım hep.. Diyorum hep ben attım niye sen atmıyosun
bebeğim vallahi aklımdasın ama müsait olamadım çok yoğundum üzüyorsun beni diyor..
Ne alaka ya nasıl bir msj atamaz? Vah vah pardon sen üzülme yeter ki hayatım kusura bakma özür dilerim boş boş konuşuyorum işte yazdım! sinirlendi daha da cvp yazmadı..
Tabi ben bunu yazarken dalga geçer gibi yazdım. Ona bozuldu sanırım :1closedeyes:
Ama sonuçta ben haklıyım. Haksız olsam bi saniye bekler miyim? hemen yazarım
Maaşallah beyefendi uzatmayı seviyo... yazarsa ben ona yapacağımı biliyorum :oklava:
Ama yine de bu duruma üzülüyorum be :gitme:

bende bugun tam tersini yaptım
kalkmış bana yüzüm yanıyo dayak yemiş gibiyim
gözüm acıyo dokunamıyorum
gece hiç uyuyamadım vs vs diyo :mymeka:
git doktora ben doktorun muyum anlatıyosun dedim :kızgın:
neden kırıcı konusuyorsun diyor
nasıl konusayım ya 10 yıl oldu hala aynısın dedim
tanıdım tanıyalı doktordan korkuyorsun dedim
hoofff ya çok sıkıyo canımı çokk :1closedeyes:

Sorunsuz bi erkek yok ya... Hiç bizim duygularımızı anlamıyolar.. Hiç gönlümüzü hoş tutmak için bişi yapmıyorlar.. ınsan bi noktadan sonra sıkılır tabi...
Umurlarında bile değil bizim ne düşündüğümüz ne hissettiğimiz mafoldumben

Duyguslacığım dört dörtlük kimse yok hayatta. Mümkün olduğunca eksileri görmeyip artılarla ilgilenmeniz.Saygıyı yitirmeden karşılıklı özverili davranarak. Yuva kolay kurulmuyor. İki farklı insan bir arada yaşamaya çalışıyor. Mutlaka anlaşmazlıklar olacak. Ama dediğim gibi saygıyı yitirmeden karşııklı anlayışlı davranarak yürütmek gerekiyor.Şeniz

Ladycim hoş geldin. Keşke sende daha tatlı dille söyleseymişsin. Erkekler nazlanmayı severler. Hele hastalanınca çocuk gibi olurlar ve ilgi beklerlerŞeniz

Yeşilim ne güzel olur kimbilir, minicik minicik.:emir_bebek:.:hulya:

evt erkekler özellıkle hastalanınca cok nazlı oluyorlar
kadın doğum yapar onu hıc düşünmezler
başları ağrısa bın kez derler ahh vahh tühh dıe

lady sende gergınsn üzgünsun adamı ne kırıyon nan

duygusall valla ınatcı boşver arama ozmn ayy yolasım geldı hee
yarın bızım 4. ayımız
nışan olalıda 3. ayımız:nazar::asigim:

Leren ablacım güzel yorumun için çok teşekkürler... Haklısın aşk geçici bana göre..
Mühim olan baki sevgi ve saygıyı yakalamak.. Aslında bunun için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ama becerebiliyor muyum bilmiyorum.Ben çok ince bir kızım.. Herşeyi kendime dert ediyorum. Akışına bıraksam hiç bunlar olmayacak. Ama rahat olamıyorum. Ben herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsam o da düşünsün istiyorum. Bilmiyorum hata mı yapıyorum...

Böcüğüm bilmiyorum bakalım nereye kadar gidecek.. Çok kırıldım ama. :çok üzgünüm:

dimi ama lereenim..ne güzel dedin

bi zamanlar gençken, bi teyze vardı derdi ki " Kocalar iyi bi şey olsa "KOCA" DEĞıL "GONCA" derdik"... biz de gülerdik... KISSADAN HıSSE

Leren ablacım güzel yorumun için çok teşekkürler... Haklısın aşk geçici bana göre..
Mühim olan baki sevgi ve saygıyı yakalamak.. Aslında bunun için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Ama becerebiliyor muyum bilmiyorum.Ben çok ince bir kızım.. Herşeyi kendime dert ediyorum. Akışına bıraksam hiç bunlar olmayacak. Ama rahat olamıyorum. Ben herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsam o da düşünsün istiyorum. Bilmiyorum hata mı yapıyorum...

Böcüğüm bilmiyorum bakalım nereye kadar gidecek.. Çok kırıldım ama. :çok üzgünüm:

he he heeeehaaa haaa:
ya kusura bakma duygusalcık güldüm şu lafına oda herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünsün ayyyy alemsin....
bak canım evlenince daha iyi anlarsın erkekler hiç hiiiççç bir zaman kadınlar gibi bir şeyi ince ayrıntısına kadar düşünemezler yani aslında onların
bu inadına yaptığı birşey değil onların beyin mekanızmaları bu yönde çalışıyor..
ve onlar bizim gibi bir lafın altından 10 tane anlam çıkaramıyorlar
o beyazsa beyazdır erkekler için bunla ilgili çok güzel bir mail gelmişti bana ama
sildim canım silmesem paylaşırdım sizle....

inat konusuna gelince ben kendimi çok inatcı bilirdim eşimle tanışana kadar
ama eşimin inadı galip geldi...aslında bunun için savaş vermedim...bu fedakarlık için
öyle olmak zorunda....sen inatla değil tatlı dille dediğini yaptıracaksın
bizim silahımız da bu........
her zaman için koca inadı kazanır bak diyeyim sana...
emin ol o senin kadar ince düşünemediği için sorun büyür...
ama içlerinde kötü niyet yoktur....sadece onlar kadınlardan dan
daha basit teferruatsız düşünürler.....

korsan kitap neden almıyorum diyeyim size .....tv de duydum...
sayfa eksikliği oluyormuş.....bazı sayfaları eksik basıyorlarmış....kitapta istedikleri gibi
oynama yapıyorlarmış herhalde.....öyle birşeyler dinlemiştim...

Canım erkekler ne yazıkki kadınlar gibi hassas düşünemiyorlar. Onlardan incelik beklentiniz olmasın. İstisnalar vardır mutlaka. Ben geneli için söylüyorum.

he he heeeehaaa haaa:
ya kusura bakma duygusalcık güldüm şu lafına oda herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünsün ayyyy alemsin....
bak canım evlenince daha iyi anlarsın erkekler hiç hiiiççç bir zaman kadınlar gibi bir şeyi ince ayrıntısına kadar düşünemezler yani aslında onların
bu inadına yaptığı birşey değil onların beyin mekanızmaları bu yönde çalışıyor..
ve onlar bizim gibi bir lafın altından 10 tane anlam çıkaramıyorlar
o beyazsa beyazdır erkekler için bunla ilgili çok güzel bir mail gelmişti bana ama
sildim canım silmesem paylaşırdım sizle....

inat konusuna gelince ben kendimi çok inatcı bilirdim eşimle tanışana kadar
ama eşimin inadı galip geldi...aslında bunun için savaş vermedim...bu fedakarlık için
öyle olmak zorunda....sen inatla değil tatlı dille dediğini yaptıracaksın
bizim silahımız da bu........
her zaman için koca inadı kazanır bak diyeyim sana...
emin ol o senin kadar ince düşünemediği için sorun büyür...
ama içlerinde kötü niyet yoktur....sadece onlar kadınlardan dan
daha basit teferruatsız düşünürler.....
FONT]

Kafam karıştı şimdi. Haklısın aslında. Herkes birbirinden farklı kişiliklere sahip. Sen öylesin diye o da öyle olacak değil ya.. hele de bu kişi bir erkekse:gitme:Bilmiyorum ki ne yapsam...
Atsam mı bir mesaj?:uhm:

Kafam karıştı şimdi. Haklısın aslında. Herkes birbirinden farklı kişiliklere sahip. Sen öylesin diye o da öyle olacak değil ya.. hele de bu kişi bir erkekse:gitme:Bilmiyorum ki ne yapsam...
Atsam mı bir mesaj?:uhm:

at tabi mesaj ne olduğunu öğrenirsin
en azından için rahat eder....
biz de nişanlıyken tartışırdık kırılırdım ben kasti yapıyor sanırdım bazen
ama evlenince daha iyi tanıyorsun...aslında kötü niyet olmadığını bazı şeyleri
düşünemediğini görüyorsun....
özel günlerimize değer verir bak unutmaz..o bile mutlu eder beni...
Lerenimin dediği gibi daha beterleri de var daha iyileride...ama gerçekten seviyorsan
mutlaka orta yolu buluyorsunuz....

ben geldım bıraz uyudum uyandım üşüyorum donuyorum.......

duygusalım adaşım........aramaması ayıp arasa iyi olurdu bide nişanlısınız
sen haklısın ama.......
ama böle üzülüp durmanada gerçekten dayanamıyorum.......
ac telini yada bir mesaj at.......
gelecek cevaba görede konusursun......
bu erkekler ince düşünemiyorlar........ablalarımın dedigi gibi........
sen tecrübelere dayan ve ara o delüyü.......

attığım mesajı ve cevabı aynen yazıyorum....

Bekliyorum bekliyorum birşey yazacakmı diye ama boşa.. Sende bu inat olduğu sürece bilmiyorum biz sorunlarımızı nasıl çözeriz..Ben ne istedim senden bir mesaj! iki gündür beni ihmal ettin.Hep ben msj atınca attın.. Saat 6 olmuş diyorsunki fırsatım olmadı..Nasıl iki kelime yazmaya fırsatın olmaz anlamıyorum...Hatalısın ama hiç umursamıyorsun.. Bu kız üzülüyor mu ne yapıyor hiç kafana bile takmıyorsun.Bir sorun olduğunda bu kadar uzatılmaz ama bravo sana dünden beri tek kelime yazmadığına göre bu şekilde davranmak daha hoşuna gidiyor..bende senin gibi kafama takmayacağım madem öyle bundan sonra senin gibi davranacağım memnun olursun inşallah!

cvp:
ışte unutulmak buna deniyor hanımefendi..Öyle bir kaç saatle unutmak olmuyo. 2 gün ayrı kalacaksın konuşmayacaksın işte ona deniyor unutulmak! Dediğin gibi boşa beklemenin kendisi budur, daha çözemedi iseniz..Sebebini söyleyip fayda etmiyorsa budur unutulmak..
Belki de bu hiç birşey.. Ben inadım ama sende hiç suç bulma kendine tamam mı hayatım..
Birşeyler kötü gidiyorsa bunu karşıda arama, beraber olduğumuzda çözümünü ara..
Telefondan bana sitem mesajları atıp beni de burada davalı durumuna düşürme.. ıyi olduğumu düşünüyorum yalnız sen böyle yapınca kötü olmaya başlıyorum..
Sevginin ve aşkın timsali olarak iyi bilirsiniz...

çok bilmiş :gitme:

Back
X