• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

bı mok anlamadım:bbo:
nan amma edebıyat parcalamışsnız ben hayatta yazaman bunu
aynen şöle yazardım
baa bak nan kendnı bişi sanan aga kafamı bozma dalarım sana:roflol:
benımkıınn cevabı dal anam dal:jeyyar: olurdu

ya espırı edıyom ama harbı bu ne yaa edebıyatı brakın azcık
ben net ve öz yazardım

yok anacım biz kritik durumlarda böle edebiyaçtı kesiliyoz.. Normalde böyle değiliz ama sorun varsa hemen resmileşiyoz delikafadulden

bı mok anlamadım:bbo:
nan amma edebıyat parcalamışsnız ben hayatta yazaman bunu
aynen şöle yazardım
baa bak nan kendnı bişi sanan aga kafamı bozma dalarım sana:roflol:
benımkıınn cevabı dal anam dal:jeyyar: olurdu

ya espırı edıyom ama harbı bu ne yaa edebıyatı brakın azcık
ben net ve öz yazardım

allahım böcük ya hiç gülecegim yoktu......
allahım senıde güldürsün.......:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şimdi duygusalım böcüğe katılıyorum birşey anlamadım...
herhalde bunun bir öncesi olmuş...bir olay var...
dur sen şimdik bir şey yazma olay büyümesin.....
ama sorunun başını anlamayınca bir yol da gösteremiyorum..tabi....
burda bir olay mı var yoksa bu sadece direk senin
aramıyorsun sitemlerinden mi çıktı....kafam karıştıkafamçokkarıştı
belli ki nişanlın birşeye çok kızmış..

duygusal bekle ve gör nasıl değişecek durumlar ..iyi yaptın mesaj yazmakla bak valla bu destuşla, duygu çok olgunlar...böcükte olgun ama daha dalgacı:) sen dinle arkadaşlarını bi şey kaybetmezsin duygusal

bu duygu "bir derdim var" da döktürüyor, yumuşatıyor ortalığı bayılıyorum benim kızlarıma bayılıyoruuuuum...puanlarım onlarla:):)

ya bu bi tuhaf diyom kimse inanmıyo.. ıkizler burcu bi gelgitlik var.. Cumartesi iş arkadaşımla hastaneye gitcemi söyledim tamam hayatım dedi. Sanırım onunla gitmememe bozuldu. Kendisine teklif etmemi bekledi sanırsam. Neyse cumartesi oldu ben hastaneye gittim öğlen 3 oldu ne yaptın diye bi sor mübarek öyle değil mi? hiç msj yok. dedim ben hastaneye gittim ama muayene olamadım sen ne yapıyosun dedim. pc nin kasası bozuldu onunla uğraşıyorum hayatım yazdı. Neyse bi kaç msjlaştık pazar günü düğün var dedi babamlar düğüne gidecek dükkanda kimse kalmıyor mecburen ben bakacağım hafta içi görüşürüz bitanem olur mu yazdı tamam dedim. Neyse pazar oldu ben teyzemlere gittim saat akşam 6 oldu hala bizimkinde msj yok bende unutulduk iyice yazdım. Bu dedi hayatım çok yoğundum hep aklımdasın ama fırsat bulamadım dedi bende kızdım nasıl bir msj atmaya vakit bulamıyorsun? dünde bugünde ihmal ettin beni... Olay tamamen bundan ibaret :hulya:

bende anlamdım ......sankı aranızda bır şey olmuş........sen biraz sıtemlerınle uzmusunde oda bunun ıntıkamını alır gibi yazmış........
aramamış........
ben aramayaım nasılsa arıyacak demış......sankı..........
sende arayınca o sıtem etmiş..........
öle anladım......

duygusal bekle ve gör nasıl değişecek durumlar ..iyi yaptın mesaj yazmakla bak valla bu destuşla, duygu çok olgunlar...böcükte olgun ama daha dalgacı:) sen dinle arkadaşlarını bi şey kaybetmezsin duygusal

bu duygu "bir derdim var" da döktürüyor, yumuşatıyor ortalığı bayılıyorum benim kızlarıma bayılıyoruuuuum...puanlarım onlarla:):)

ne bileyim ablam ya.... neyse ben en iyisi bu msja cevap vermeyeyim... İyice bi düşüneyim o arada atarsa msj şimdi birşey demek istemiyorum madem öyle yüzyüze gelince konuşuruz diyim geçiştiriyim.. Buluşunca kendimi ifade ederim.. Haklı haksız o zaman tartışır olayı noktalandırırız... :gitme:

ben bılıyom nan olayı
bu erkekler işte böle neyse sen uzulme
bıdaha msj atma bekle bakem o atsın
ne zmn görusceksın ozmn yüzyüze de
bu ınat nıye ben bı ıkı alttan alırım ama sanmakı hep altan alırm de
kafanı kırarım senınde
falan fılan
ulaa senınkıne sınırlenıp benımkıne fırca atıyom dunden berı:roflol:

benıde nasıl sever nasıl Şeniz
herseyı cıddıye almak ıyı deıl valla zemuszemus
duygusalınkının tersı benımkı
ben hep hava atarım o koşar pesımden
duygusalınkıne kızdım benımkıne cağrı bılem atmadım
abbow bı msjlar bı msjlar atıyo bana :kedi::asigim:ama benden tık yok
baska zmn olsa askım bı msj at desem atmazdı para gıdıyo dıe:mymeka:faturalı hatlarda öle ya
neyse bugunde aynen devam edıyom
ama aksama gönlununu ederım:jeyyar:
yarın 4,ayımız:nazar:nışan olalıda 3.ayımız

ben bılıyom nan olayı
bu erkekler işte böle neyse sen uzulme
bıdaha msj atma bekle bakem o atsın
ne zmn görusceksın ozmn yüzyüze de
bu ınat nıye ben bı ıkı alttan alırım ama sanmakı hep altan alırm de
kafanı kırarım senınde
falan fılan
ulaa senınkıne sınırlenıp benımkıne fırca atıyom dunden berı:roflol:

böcük bir olup benimkinin kafasını kırmaya mı gitsek ne yapsak :1closedeyes:
Çok sinir etti beni çokkk:oklava:

(durup durup suçu günahı olmayan adama ne fırça atin benim yüzümden!!! :mymeka:)
Rahat bırak adamı barii sen mutluluğun tadını çıkart :gitme:

bak duygusalcığım buluştuk mu seninle de orta noktada benim eşimde ikizler burcu....ne diyeyim sana kolay gelsin....he bu eşimle anlaşamamdan değil ama ikizler zordur her zaman yoksa ondan başkası ile
anlaşamazdım ben...
ya bak canım bu mesajla olacak bir şey değil aç telefon konuş...
ya da buluşun konuşun....
o seni sevdiğinden yapmışmıştır....seven insan sevdiğine kabris yapar....
bir de benim eşim de öyle kıskandığını söylemez ama böyle tavrıyla
belli eder...
senin dediğin de olabilir....bence böyle o mu bu mu diye paralama kendini
direk konuş onla ama mesajla değil...
bu işler de mesaj ortalığı daha da berbat ediyor..
ama sert çıkarak sorma üzüldüğünü belli ederek sor....
bak düzelecek....

böcük bir olup benimkinin kafasını kırmaya mı gitsek ne yapsak :1closedeyes:
Çok sinir etti beni çokkk:oklava:

(durup durup suçu günahı olmayan adama ne fırça atin benim yüzümden!!! :mymeka:)
Rahat bırak adamı barii sen mutluluğun tadını çıkart :gitme:

olur hemen gelırım
gercekten nan senınkı böle edınce sankı benımkıde etcek gbıme geldı
dun hıc umursamadım bugnde pek umursamadım
bari aksama gönlunu alım
garıbım benım nazımı kaprısımı cekıyo:asigim:
ama senınkını yolasım var
ıznınle bı ayu dıycem kendısıne :mymeka:

ablacıgım .......teşekkürler canım ablam.......
ama sızın tecrübelerinizde bir başka.......:lepi::lepi:

bak duygusalcığım buluştuk mu seninle de orta noktada benim eşimde ikizler burcu....ne diyeyim sana kolay gelsin....he bu eşimle anlaşamamdan değil ama ikizler zordur her zaman yoksa ondan başkası ile
anlaşamazdım ben...
ya bak canım bu mesajla olacak bir şey değil aç telefon konuş...
ya da buluşun konuşun....
o seni sevdiğinden yapmışmıştır....seven insan sevdiğine kabris yapar....
bir de benim eşim de öyle kıskandığını söylemez ama böyle tavrıyla
belli eder...
senin dediğin de olabilir....bence böyle o mu bu mu diye paralama kendini
direk konuş onla ama mesajla değil...
bu işler de mesaj ortalığı daha da berbat ediyor..
ama sert çıkarak sorma üzüldüğünü belli ederek sor....
bak düzelecek....

en iyisi konuşmak olacak.. yarın olsun çağıracağım konuşacağım. Bugün ağzımı açacak durumda değilim. Çok şey geldi üstüste iyi hissetmiyorum kendimi.. Bir toparlanayım sakin bir tavırla çözeceğim sorunlar..
Ya inanın üstüme o kadar düşüyor ki normalde.. Bir dediğimi iki etmez beni benden çok düşünür kollar. Yorulmayayım diye yemek yapmama yardım eder sofrayı kurar kaldırır.. Merdivenler çok diye kucağında taşır hep.. Bunun gibi bin tane güzel şey sıralayabilirim..Beni ilgiye alakaya alıştırdı sonra böyle birden boşlayınca çok zoruma gitti.. mafoldumben

Böcüğüm alemsin valla:mymeka:Yinede tatlısınŞeniz

Duygusalcığım bencede bekle .Hemen cevap yazma belki bu sinirle kırıcı olursun sonra çözülmesi zor bir durum olur.:1hug:

adaşım...........canım kuşum........mesajla yada telle konuşurken ya eksık bir şeyler oluyor yada yanlış anlaşılmalar sonuçta gözle bakışla bir temas olmayınca........
anlamlarda degişiyor......
mesaj attıgın iyi oldu
şimdi bence bir şey yapma buluşunca yüzyüze konuşun........

benden tavsiye böcügü götürme.......
alım allah elınde kalır nişanlın.........

bu arada adıne beyefendi hazretlerinin??????

Back
X