• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

BEN GELDııııMMMMMMMMMMMMMMMM
yok uyandım erkenden kıslar ama ev falan süpürdüm...
günlük tlf.larımı ettim.eşimi aradım...güne öyle başlayım bennnnn....

güneşin şiirin çok güzel.lerenim çaylar için sağol canım içim açıldı....
oohh yeşilim ablam kolay gelsin ne güzel bende bayılırım örgüye:hulya:
ama benim elimde dantel var şu aralar
ben şimdi kendi objektifimden fotoğraf bölümüne çektiğim resimleri koyacam
eskide var annemler geldiğinde onları dolaştırdığımız
yerlerin fotoğraflarıda var işim uzun sürecek bitince bakarsınız...

böcük napan kısssssss..........Şeniz
duygusal ne güzel olmuş canım...........ohh kıskansın biraz
kıymete biner ama dozunu aşmamak lazım tabi onunda........

fırtınanın kızı ewet canım ben daha çok Ankara ve yarı da Konya lı sayılırım
hemşoyuz yani..............
irnam sana merhaba aşkım benimkaydirigubbakcemile3

günaydın
137dz3qc7.gif
günaydın
137dz3qc7.gif

herkeze selaaaamm.
fırtınam hoş geldin tatlım,senin işin zor olmazmı ,kacığı,delsi,akıllısı,binbir insanla uğraşıyosun.allah kolaylık versin.

aman da aman terlikde gelmiş,opuyorumnanaktan,terlik bilerek isteyerek geldin demi kısskaydirigubbakcemile3

duygum sen işe girmişsin dün daldırdım aşkım yaa hayırlı olsun. diyordun gircem diye ,hadi sanada kolay gelsin.opuyorumnanaktan

böçüm çiçaam

güneş ne mantısı yaa ben burda bi orucum bi orucum.acıktım zaten.:sinifsinif: neyse sana afiyet olsun.:umursamaz:

lereenim,iki gündür görüyom seni ne güzel valla..işlerinide bitirmişsin,
ben başlamadan burayı hallediyom sonra iş kaydirigubbakcemile3
kahveler süper görünüyoda .benimkini sen iç tadlum..
çok orucum ,akşama yenisini yaparız..kaydirigubbakcemile3

yeşilim canım opuyorumnanaktan

duygusaal.ne ettin kısss adamı fişeklendirme ,straplez kıyafetle kalbden götürcek,
ben olsam içine badi,altınada tayt giydiririm.
kııhh kııhhh,lülülülülülü lülülülülülü

desdinamda gelmemiş,opuyorumnanaktan

yaa hera niee uğramıyo alıştım onun günaydınlarına..opuyorumnanaktan
minikalpod2lf6.gif
heraaaaaaaaaaaa delikafadulden

He gııı vallah billah istiyerek geldimmmm... sırnaşık şey

irna ablacıgım saolasın.........
özledım ya...........
bugün bizde pazara gidip turşuluk alıcaz........kışa hazırlık......ögleden sonra belkim kk ya gırmem......

terlik.....biz kuralardayızda sen yoksun.........
uzun zamandır nerelerdesin bakıyım
hoş geldin bu arada

Ahhh duygummm ahhh ne ben diyim ne sen sorrr.... yerimseniben
öyle yoğunumkiii,, kendime ayıracak vakit yok inan birazdan çıkıcam babacığım rahatsız 2 gündür , oğluşun okuluna koşşş sınıf anneliği derken ... birazdan babamı eski kalp doktoruna götüreceğiz göğsünde ağrı oluyormuş randevu aldık. Bugünde oraya hazırlanırken bir merhaba diyim sizlerle paylaşayım istedimmm. Olmazsam anlayın yaaa babişkommm ameliyat oluyorudur belkide stent vsss (önceden de stent takılmıştııı senağlamayazarken yine hüzünlendimmm hoşçakalın dualarınızı unutmayın (gerçi biliyorum sizler hergün dostusunuz, KK olarak hepinizi çokkk seviyorum..) Hoşçakalın... Sağlıklı günler dilerim...
:nazar::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
gecmıs olsun cnm
acıl şifalar :Saruboceq:

oofff ekledim fotoğraflarımı yeni bitti
1 saati geçti valla yüklemesi....
ben de öyle olunca çoğunu koymadım ....eeeeeeeeeee
ne yapıyorsunuz deyin bakim....
terlik geçmiş olsun canım.......babana Allah acil şifalar versin....

son gelişmeyi aktarıyorum gitmişler... Annem şimdi aradı. Ersin odama girmiş daha doğrusu hepsi girmiş elbiseye bakmışlar kaynana adayımla kardeşi çok beğenmiş. ersin hiç birşey dememiş. Sonra bilgisayarımı açmış(dün gece geleceklerini öğrendiğim için şifremi değiştirdim uyuzluğuna) şifrenin değiştiğini görünce anneme sormuş annemde bilmiyorum demiş. Sonra uğraşmış açamayınca bırakmış...
Belinde ağrı varmış. Annem diyo görsen halini çok hasta...(bende geb..rsin dicem ama neyse...)
Sonra demiş ben biraz uzanayım siz bayanlar başbaşa konuşun... Geçmiş benim odama kapıyı kapamış uzanmış... O ara netti bilmim... Odamı kurcalamıştır Allah bilir...
Yani anlayacağınız msj falan yok ortada... Bu sefer çok kaşındı. Atmazsa atmayacağım...
Ne olursa olsun atmayacağım

inat yapmayayım diyorum ama bu kadar da olmaz ki... Sinirlenmeyeyim diyorum yok mümkünü yok yani... ınsanı zorla günaha sokuyor ya...

inat yapmayayım diyorum ama bu kadar da olmaz ki... Sinirlenmeyeyim diyorum yok mümkünü yok yani... İnsanı zorla günaha sokuyor ya...

sen çok üstüne düşme biraz bakalım canım kendini ağırdan al biraz nolcak birde öyle dene o zaman
belli ki duygularını pek ifade edebilen ya da çok açıkca anlatmayı sevmeyen bir yapısı var....

bundan sonra karışmıyorum. Bildiği gibi yapsın.. Başım ağrıdı kaç gündür.. Beyefendinin keyfi bilir..

ben geldim ablalarım opuyorumnanaktan
keyifler nasıl
bugun daha iyiyim dahada iyi olucam inşallah
çitostan dolayı çok üzgündüm ve çok etkilenmiştim
herşeye yasıdı vallah
işime evime kocama akannehir
dün benim beyi habire yedim :1closedeyes:
amma ne çene varmış yahu bende :1shok: :mymeka:
içim boşaldı valla :kedi: sonunda bi sigara tüttürdüm kızmayın :delphin:
sonra baktım regl olmuşum (erken oldum ama iyi oldu yoksa evin bi tarafını kıracaktım )
öyle bi mayışık uyuyakalmışım -tatlicadiarzu-
bugünde yappak dökümü var :ecrin_bebek:
kocem evde yok tv bana kaldı :lepi:

lady halalarımız ıyıkı var:lepi:
aman ya şu dızılerı bıde ben sefsem

ask ı memnu oynuyo mıllet ayy onun cantasından alım ayy şunundan bunundan alım dıye sıparıs verıyomuş
hep özetıne denk geldım her bölumde +18lııkm sahne mevcut
oysa ask ı memnu nu ben okuudum kızın coktan ıntıhar etmesı gerekıyordu

şugarlarım nahılsınız bakim?

okudum hepinizi Maşallahınız var

böcük, bu çakmalara çok kızıyorum ...taklitte birinciyiz, yeni şeyler üretmekte sonuncu...taklit kolay tabi

Tek tek cevaplamıyım sizi, az keyifsizim... önemli diil merak etmeyin sakın...rutin şeyler işte...yine uğrarım....biliyosunuz dimi? sizi seviyorum

Back
X