Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğlen bornovaya köşk restorana gidicem ,kızkardeşim yeğenimle,,beraber
mantı yemeğe,,kardeşim çok methetti,,burasını ,
işlerimi yapayım ,ancak çıkarım,,akşama görüşürüz canlarımm
Yaa böyle konuya saplama girmek istemezdim ama, görünce dayanamadım,sormam lazımdı,burası Murat Köşk değil mi,Bornova'da?
damlam.he kıss orası nassı bildin :jeyyar: hee hee,gittin demii hadi hadi itaraf ett....
sendemi mantı yedin kııı :dilcikar:.
ıtiraf ediyim gittim tabi...şakkıdıYok, ben mantı yememiştim,tavuklu salataları çok güzel oluyo,köfte falanda yemişliğim vardır.Ama mantısı güzel oluyosa bir daha ki sefere mantıyı denerim.Sen nerden biliyon Allah'ın Amasya'lısı :uhmranın Murat Köşk olduğunu..(.kötü gelin smaylisi).....
![]()
demek öle haa, al sanaa al sana:tomato::dilcikar:hııımm napıyım yediysen :umursamaz: :. bizde burda keşkek yerik,zemuszemus,
kötü gelin smaylisi senden heç hayır yok saten,başka izmirliler varolsunn :dilcikar:sayelerinde öğreniyoz neyin nerde olduğunu sositososito
opuyorumnanaktan ordaki kötü gelinide öpeyim hele bii opuyorumnanaktan
öpüşek valla.bende özledim yaa ..Bende seni öpiyim hadi...kaydirigubbakcemile3 Özledim valla,kötüde olsam ,özlüyom işte .İzmir'e geldinde götürmedik mi seni buralara...Gel bu yaz, gidelim .:lepi:
Bu arada bizim doğumgünü bu hafta yattı...Haftaya inşallah.Senin misafirler geliyo mu?
Yaa böyle konuya saplama girmek istemezdim ama, görünce dayanamadım,sormam lazımdı,burası Murat Köşk değil mi,Bornova'da?
İtiraf ediyim gittim tabi...şakkıdıYok, ben mantı yememiştim,tavuklu salataları çok güzel oluyo,köfte falanda yemişliğim vardır.Ama mantısı güzel oluyosa bir daha ki sefere mantıyı denerim.Sen nerden biliyon Allah'ın Amasya'lısı :uhmranın Murat Köşk olduğunu. smaylisi).....
![]()
çarşamba mantı günü oluyo,,mantı nefis ,hemen orda bayanlar yapıyor,,yemeni tavsiye ederim
suuuusss kııısss.yemesin, ,tavuklu salatasını yesin boş ver opuyorumnanaktan
( kötü görümce smiley ) laelaelaelaelae lülülülülülü