Saç Rengi ve Saç Boyama Demet Akalının saç rengini merak edenler!!! bizzat kendi twitterda açıkladı...

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.794
373
ark.lar dmet akalın twitterdan bugün saç rengni açkladı o kdr merak ediliyomuşki artk bu son dedi hatta :) .. ve nevacolor un 8.3 altın sarısıyla 8. açık kumralının resmini koymuş.İşte saç rengim diye yayınladı.Hatta bn de yazdmki cidden nevacolor mı kullanıyosun?? renk bi tek bunda tutuyo napıyım diye de cevap yazdı :) artk ben de inanıyorum dmet akalın nevacolor kullanıyo evet

vayy be bu boyalarla hangi rengi elde ediyor şu çanta klibindeki saç renginimi?

valla ordaki saç rengi de çok hoş bilmiyorum ama şuan bana bunlardan daha koyu geliyo gerçi çikolata kahve gibi... ama renk olarak bunları yayınlamış :S

ya kızlar daha önce de yayınlamıştı evet ama ben sanmıyorum gerçekten demet olduğunu ya :44: yani bu kadının işi gücü yok netten saçını boyadığı markanın kutularını mı paylaşıyor üstelik de nevacolor yani sanatçılar adına açılan biçok fake hesap dolanıyor nette bu da onlardan biridir bence değilse de çok komik yaa

yok bu demetin kendi twitter ı birkaç yldr twitter kullanıyorum ilk başta bn de inanmıyodum ama eminim artık onun olduğuna.

yani aslnda düşündüğünüz zaman olmucak bşy deil bana renk bi tek onda tutuyo dedi doğru olablr ummadığımız boyalardan bazen ne renkler elde edilebiliyo valla :)

kızlar deneyenler bu karışımı resim paylaşırlarsa iyi olur

Kızlar o Demet'in twittteri orada sorun yok..
Marka çok dandik.O renkleri başka markadan alsam aynı sonucu sağlar mı acaba??

neden saqlamasın..
Olmadı sac renqini koy buraya herkes ne ton olduqunu cözmeye calıssın, fikirlerde bulunsunlar.
O renk tek nevacolorda olcak deqil ya.)

aynen ya ben yaz geçtikten sonra kuaförüme bi sorıyım bu karışımı nasıl olcak die merak ettm açıkçası yapabilirim eğer güzel olcaksa.Ama nevacolor la yapmam herhalde

yani aslnda düşündüğünüz zaman olmucak bşy deil bana renk bi tek onda tutuyo dedi doğru olablr ummadığımız boyalardan bazen ne renkler elde edilebiliyo valla :)

ewet cok haklısın:44:
ben 3 ay önce saçımı o boyalarla boyadım acayip saçımı döktü sakın boyamayın

bılgılendırdıgın ıcın saoll...

neva color ilk çıktıgı sıralar kulandım sarı tonlarını resmen turuncu yapıyorrr sonradan bu boya markasını kendini geliştirdiyse bilemiyorumm ama ilk çıktıgında felakettii..

renk iyi tuttuğundan değil, cimriliğinden kullanıyordur bence o markayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…