Saç Rengi ve Saç Boyama Demet Akalının saç rengini merak edenler!!! bizzat kendi twitterda açıkladı...

ben geçenlerde seyrettim

demet akalın mesut yarın konuğuydu

saçını ucuz boyayala boyadığını ve kutularının fotoğraflarını çekip twitterda yayınladığını söyledi

bende önceden inanmıyordum ama öyleymiş

evet canım doğru ama yinede ben görmek istiyorum deneyen varsa paylaşırsa resimli fikir açısından çok iyi olur

manyak mıdır nedir bu kadın bende o kadar para olsa hayatta saçımı öyle ucuz kalitesiz boyalarla boyamam niye böyle yapıyor anlamadım valla:26:

saçımı hiç boyatmadım ama bi şey dicem. saçma geliyor bana bu boya rengini söylemek. çünkü oluşan renk asıl saç rengiyle boyanın karışımı falan oluyor. aynı rengi tutturmak mümkün değil ki

hayret biz onu twitterdan sadece ona buna sataşır sanıyorduk
saç rengini açıklamış , büyük olay

manyak mıdır nedir bu kadın bende o kadar para olsa hayatta saçımı öyle ucuz kalitesiz boyalarla boyamam niye böyle yapıyor anlamadım valla:26:

Kadın pintinin önde gideni çünkü :) Tv izlemeyen biri olarak iftarı beklerken zaman geçiriyodum tv karşısında, çocuklar arabasının önünü kesti kameralar çekiyo ya utanma belasına para verdi ama 5 tl :) Çocuk dediki abla ama bu 5 tl aa pardon ben 50 sandım dedi çantayı karıştırdı karıştırdı belli ki gözünden çıkmadı çıakrdı 50 verdi en son :))

Tabiki orası öyle ama Demet Akalın'ın da doğal saç rengi koyu. Mesela ben yapsam onunkine yakın olur muhtemelen ama kendi saçı açık olanlarda daha farklı durur tabi.

nasıl koymuştur o para ona bütün gece gözüne uyku girmemiştir

valla pintiliktenmidr nedr bilmem ama nevacolor ı kullandığı kesin.Kaçtır twitter dan yayınladı hep nevacolor :S

yok artık o markayı çok mu aramış..arasan bulamazsn o nasıl becermişş..kuaförü mü yoksa kendimi bulmş o renk karışmlarınıı..ama itiraf etmeliyim ki bnde çok begnyrum..sarıdan daha çok yakştı demete bu saç rengi

aslında neva color o kadar kötü bir boya değil kullandınız mı ki benim annem kullanıyor kuzenimde çok memnunlar bende boyadım memnun kaldım açıcıları pek iyi değil yada benim saçım çok koyu olduğu için turuncu yaptı ama mesela kuzenim bal kahve ile boyadı çok güzel oldu demet akalın onumu kullanıyor bilemem çok cimri belki olabilir ama sanmıyorum o özel boyalar kullanıyordur bence o kadar sap sarı saçla gezdi hala çok güzel saçları. ayrıca gittiğimiz kuaförlerin bile kaç tanesi onu kullanıyor çok fazla renk seçeneği var. ama çok çabuk akıyor o ayrı ayrıca bal köpüğü ve fındık kabuğunu karıştıyorum demişti kaç renk değiştiriyor anlaamdım :)

bende bu gün neva color alcaktım ama cesaret edemedim yenilenmiş sanırım çok güzel renkleri vardı karamel kumral güzeldi ama bilemiyorum nasıl olur...dökmesinden korktum açıkcası..bal köpüğü ve fındık kabuğuna daha çok benziyor saçı

bende bu gün neva color alcaktım ama cesaret edemedim yenilenmiş sanırım çok güzel renkleri vardı karamel kumral güzeldi ama bilemiyorum nasıl olur...dökmesinden korktum açıkcası..bal köpüğü ve fındık kabuğuna daha çok benziyor saçı

bende nevacolor kullanıyorum birçok renkte lorealin bile tutturamayacağı kadar güzel renk çıkıyor..ismi size duyulmamış gelebilir fakat boya saçta kalıcı kalıyor..akmıyor yani kolay kolay..özellikle kumral kahwe tonları çok güzel tawsiye ederim dökme filan hiç olmadı bendede annemdede hatta artık birçok kuaför bu boyayı kullanıyor bence deneyebilirsiniz..

yardımın için çok sağol cnm..o zamn alabilirim neva color..zaten bu marka en eski markalardan sanırım yani bir sorun olmaz diye düşünüyorum bende açıkcası..

bence olmaz :)) çoğu kişi kullanıyor we akmaması konusunda gerçekten akmıyor uzun süre kalıyor..birde çoğu markada olmayan ara renkleride war.. kolay kolayda bulunuyor sanırım bazı arkadaşlar bulamamışlarda adanada her yerde war :)

arkadaşlar buğday tenliyim gözlerim bal rengi kaşlarım siyah bnde boyatmak istiyorum bu renge ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…