ark.lar dmet akalın twitterdan bugün saç rengni açkladı o kdr merak ediliyomuşki artk bu son dedi hatta :) .. ve nevacolor un 8.3 altın sarısıyla 8. açık kumralının resmini koymuş.İşte saç rengim diye yayınladı.Hatta bn de yazdmki cidden nevacolor mı kullanıyosun?? renk bi tek bunda tutuyo napıyım diye de cevap yazdı :) artk ben de inanıyorum dmet akalın nevacolor kullanıyo evet
ben geçenlerde seyrettim
demet akalın mesut yarın konuğuydu
saçını ucuz boyayala boyadığını ve kutularının fotoğraflarını çekip twitterda yayınladığını söyledi
bende önceden inanmıyordum ama öyleymiş
manyak mıdır nedir bu kadın bende o kadar para olsa hayatta saçımı öyle ucuz kalitesiz boyalarla boyamam niye böyle yapıyor anlamadım valla:26:
saçımı hiç boyatmadım ama bi şey dicem. saçma geliyor bana bu boya rengini söylemek. çünkü oluşan renk asıl saç rengiyle boyanın karışımı falan oluyor. aynı rengi tutturmak mümkün değil ki
hayret biz onu twitterdan sadece ona buna sataşır sanıyorduk
saç rengini açıklamış , büyük olay
Kadın pintinin önde gideni çünkü :) Tv izlemeyen biri olarak iftarı beklerken zaman geçiriyodum tv karşısında, çocuklar arabasının önünü kesti kameralar çekiyo ya utanma belasına para verdi ama 5 tl :) Çocuk dediki abla ama bu 5 tl aa pardon ben 50 sandım dedi çantayı karıştırdı karıştırdı belli ki gözünden çıkmadı çıakrdı 50 verdi en son :))
bende nevacolor kullanıyorum birçok renkte lorealin bile tutturamayacağı kadar güzel renk çıkıyor..ismi size duyulmamış gelebilir fakat boya saçta kalıcı kalıyor..akmıyor yani kolay kolay..özellikle kumral kahwe tonları çok güzel tawsiye ederim dökme filan hiç olmadı bendede annemdede hatta artık birçok kuaför bu boyayı kullanıyor bence deneyebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?