resmen çalıyorum, bana çok pratiksin derleri aldığım birşeyin mutlaka ya biyeriyle oynarım ya bi tarafını keser öyle geçiririm üzerime, ama inan harika olmuşşş, bu tasarım ayakkabılaar, normal ayakkabının 3 katı fiyatına satılıyor ve bence gereksiz, gerçekten yaratıcı ve çok uygun fiyata güzel bişey çıkarmışsın ortaya, güle güle giyinmek nasip etsinnnn, mutluluk getirsin sana o kalplerinnnnnnnn
Sağol cnm çal tabi her şekilde :) Dediğin gibi tasarım ayakkabılarda da bundan fazlası olmuyor ya da insan tam zevkini yansıtan birşeyi başkasına yaptırmaktansa kendi yaptığı zaman mutlu oluyor. Bana ayakkabının tüm maliyeti 110 tl falandır düşün :)
Gelinlik el çiçeğim de bu renklerde olacağından renklli bir gelinlik ayakkabısı arayışına girmiştim. Önce rugan pembe ayakkabılarımı aldım ancak gözüme baya boş göründü.
Sonra Demet Akalın'ın gelinlik ayakkabılarını gördüm ve ondan da esinlenerek gelinlik ayakkabılarımı kendim süsledim...
Ben çıkarmadım cnm copy center tarzında yerler var renkli çıktı falan veriyorlar onlarda sticker kağıdına bastırdım. Yani yapışkanlı kağıda böylece çıkartma şeklinde çıkartıp ayakkkabının arkasına yapıştırdım kolayca
Ben çıkarmadım cnm copy center tarzında yerler var renkli çıktı falan veriyorlar onlarda sticker kağıdına bastırdım. Yani yapışkanlı kağıda böylece çıkartma şeklinde çıkartıp ayakkkabının arkasına yapıştırdım kolayca
aaa yapışkanlı kağıt olayı kopyalama merkezlerinde var mı? bu durum için değil ama başka bir şey için bunu arayıp duruyordum çok sevindim. peki kalp kesimini onlar kendisi mi yaptı sen mi yaptın?
aaa yapışkanlı kağıt olayı kopyalama merkezlerinde var mı? bu durum için değil ama başka bir şey için bunu arayıp duruyordum çok sevindim. peki kalp kesimini onlar kendisi mi yaptı sen mi yaptın?
Bence fiyonkun ortasındaki taşlardan bu kalbin etrafına yapıştırsan uyumlu olur. O taraflarda mutlaka vardır copy center cnm yaptır bir denersin. 3-5 lira bir şey sticker olmadı çıkarırsın.
Bence fiyonkun ortasındaki taşlardan bu kalbin etrafına yapıştırsan uyumlu olur. O taraflarda mutlaka vardır copy center cnm yaptır bir denersin. 3-5 lira bir şey sticker olmadı çıkarırsın.
haklısın cok degecek bısey olmadı o fıyongu bıle cıkarabılırım hatta suanda o provalarda dustugu ıcın ayakkabıcıda sansa bak
ben bu aksam olmadı yarın aksam bakıcam persembe kınam cuma dugunum o taslardan umarım bulabılırım yada mahmutpaşa gıdecek akrabalarım yarın onlara aldırayım
Gelinlik el çiçeğim de bu renklerde olacağından renklli bir gelinlik ayakkabısı arayışına girmiştim. Önce rugan pembe ayakkabılarımı aldım ancak gözüme baya boş göründü.
Sonra Demet Akalın'ın gelinlik ayakkabılarını gördüm ve ondan da esinlenerek gelinlik ayakkabılarımı kendim süsledim...