Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demet hanımın methini bende çok duydum ama gidip tanışmak kısmet olmadı bende jimerde doğum yaptım şimdi kardeşim hamile bayan dr istedikleri için sanırım onu tercih edicez kardeşim gidince fikirlerini sizinle paylaşırım bende merak ediyorum hastane ii fena değil ücretlerde çok uygunmuş jimere kıyasla diyim ben orayı bildiğim için ama en önemlisi dr tabi inş. memnun kalrız ve sonuna kadar onunla gideriz
denet hanım bugün hastanemizden ayrıldı arkadaşlar bilginiz olsunn...
14 haftalık hamileyim ve 2 aydır demet hanım a gidiyorum. Eve döndüğümde terapiden çıkmış gibi oluyorum. Çok rahatlatıyor beni. Her sorumu bıkmadan usanmadan ayrıntılı olarak cevaplandırıyor. En güzel özelliği konuşkan olması. Güleryüzü bir de. Çok sevdim Demet Hanımı. Ama ne var ki Hayat hastanesinde yenidoğan bebek bakım ünitesi yok. Onun için de doğum başka hastanede olucak. Bu da beni kara kara düşündürüyor. Bu konuyu konuştum demet hanımla, çok olumlu karşıladı. Ben seni bir arkadaşıma yönlendiririm dedi. Bakalım kısmet, belki doğuma kadar başka bir hastaneye geçer.
evet demet hnm esentepe tıp merkezine geçmiş arkadaşlar.bende randevumu iptal ettim.
bahar hastanesi güler hnma karar kıldım son olarak bakalım hayırlısı
çok sevindim orası olduğuna. Bana da yakın. Senin de hayırlısı olsun. Allah yüzünü göstermeyi nasip eder inşallah.
kızlar bende eğer beğenirsem belki hayat hastanesinde yaparım orda bir melek hanım birde güler hanım var sizce hangisi neden memnunsunuz neden değil anlatırmısınız önerilerinizi bekliyorum