Demet Haytoğlu hayat hastanesinde başlamış giden varmı öneririmsiniz?

azukar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
4
0
36
Bursa
6 haftalık hamileyim şimdiden 3 doktor değiştirdim. demet hanımı çok methettiler hayat hastanesinde başlamış diye duydum giden varmı? varsa memnunmudur öneririmisiniz???

canım o dr isminide cook duydum ama bahar hastanesindeki nagihan güleride cook ii diyolar bende cook dr değiştirdim ve sımdı bahar hastanesine güler yıldıza gıdıcem nagıhan hanım marta kadar dolu oldugundan ama sana ıkısınıde onerebılırm.

bana da Demet Haytoğlu'nu önermişlerdi.Dr.Demet Haytoğlunun hayat hastanesinde başladığını duyduğumda gittim.. Bursada bir çok doktor değiştirdim ve memnun kalmadım ama şimdiki doktorum demet hanımdan çok memnunum gerçekten,tek tek hastalarıyla ilgileniyor ve iletişimi çok kuvvetli,güleryüzlü.ben memnun kaldığım için sizede rahatlıkla önerebilirim.

merhabalar,
Demet hanımla ben de yeni tanıştım.Hayat hastanesinde başlamış diyerek tavsiye ettiler gittim.İlgili bir doktor uzun uzun muayne edip sizinle ilgileniyor tavsiye ederim.Başka giden varsa paylaşsın bu linkten...

Ben demet hanımı çok bekledim hamile kaldığımda ama doğum iznindeydi. Ona gidemedim. Medikal ahmet yılmaza gidiyorum çokta memnunum.

Hayat hastanesi çok iyidir yaa ben orda sami kalaycıya gittim yılların tecrübesidir kendisi.

Benim göz doktorum orda. Hastaneye yılda 1 mutlaka giderim. Kalabalık değil güzel bi hastane.

Inşallah memnun kalırsın. Diyelim memnun kalmadın ahmet yılmazıda tavsiye ederim.

Herşeyini not alır dosyasına. Her gittiğinde dosyanı inceliyo öyle başlıyo muayneye. Güler yüzlü. Içeri girince hal hatır sorar. Zaten iyi giden gebelikte bütün doktorlar iyidir.

Aslında doktorla arandaki elektrik önemli. Bende nagihan gülere gitmiştim. Fakat memnun kalmadım acayip kalabalık saatlerce sıra beklediğimi biliyorum...ziya çetine gittim. Sami kalaycıya gittim. Sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. Kalp atışı durunca.ikinciye hamile kalınca ahmet yılmaza başladım bırakamam da seviyorum onu :)

hamile kaldığım zaman ilk demet hanıma gittim çokta memnun kaldım güzel ilgileniyodu ozamanlar esentepe tıp merkezindeydi yeni gelmişti orayada tarihte vereyim size daha iyi anlarsınız ekim 29 da hamile kaldım2010 du. sonra aralık ayında bi gittim demet hanım yok başka doktor ondan daha çok memnun kaldım fakat oda durmucakmış sonra öğrendim ki demet hanım yeni açılacak olan medikabil hastanesiyle anlaşmış ocak ayında açıldı ve bende gittim sağolsun yine güel ilgilendi hatta orasın fiyatı yüksekti fakat hastaneyle anlaşmış eski hastalarına esntepenin fiyatını uygulucakmış yani medikaabilde sezeryan 1200 dü ama ben 700 e yaptım sonra demet hanım dediki bana bende hamileyim ve seninle aynıyızn yani doğumuna giremicem ama buraya çok yakın bi arkadaşım gelicek bahar çelen giderken seni ona bırakırım dedi tamam dedimsonra ben madem bahar hanım doğuutturacak beni ozaman ona devam edeyim hemde deneyim dedim ve ona geçtim 2sinin odası yanyanaydı zaten sonra temmuz oldu 2011 demet hanım doğurdu arkasındanda ben sonra duydum ki doğumdan sonra medikabile gitmemiş bahar hanımla 2si birlikte medikalparka geçmişler şimdide duyuyorum ki hayat hastanesine geçmiş çok iyi bi doktor bence ama çokta gezenti durduğu yerde durmuyo şahsen bida hamile kalsam güvenipte gidemem heralde çok fazla hastane değiştirdi ben çok düşünmüştüm doktor değiştirmek istemiyodum ama onun yüzündende değiştirmek zorunda kaldım hep

ben hayat hastanesinde çalışıyorum ve demet hanımı kesinlikle öneriyorum gerçeken çok iyi bi doktor çok başarılı çok ilgili çok güzel anlatıyo kesinlikle tavsiye ediyorum gelen hastalarıda çok memnun zaten hepinizi beklerim arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar.
ben şuanda hamile kalmayı düşünen bir adayım
demet hanımın metini duydum
birde hayat hastanesinin fiyatlarından dolayı ona gitmeye karar verdim.
orada doğum yapan yada hastası olan varsa irtibatı koparmayalım?

demet hanımın methini bende çok duydum ama gidip tanışmak kısmet olmadı bende jimerde doğum yaptım şimdi kardeşim hamile bayan dr istedikleri için sanırım onu tercih edicez kardeşim gidince fikirlerini sizinle paylaşırım bende merak ediyorum hastane ii fena değil ücretlerde çok uygunmuş jimere kıyasla diyim ben orayı bildiğim için ama en önemlisi dr tabi inş. memnun kalrız ve sonuna kadar onunla gideriz

hastaneyide geçen hafta gördüm sami beye gittim anneme memografi çektirttik sami beyde çok güsel ilgilnedi sağolsun onunlada o vesileyle tanıştım biraz soğuk ama bilgili olduğu belli

demet hanımın methini bende çok duydum ama gidip tanışmak kısmet olmadı bende jimerde doğum yaptım şimdi kardeşim hamile bayan dr istedikleri için sanırım onu tercih edicez kardeşim gidince fikirlerini sizinle paylaşırım bende merak ediyorum hastane ii fena değil ücretlerde çok uygunmuş jimere kıyasla diyim ben orayı bildiğim için ama en önemlisi dr tabi inş. memnun kalrız ve sonuna kadar onunla gideriz

2 mayısa randevum var demet hnma,görüşlerimi sizlerle paylaşırım

14 haftalık hamileyim ve 2 aydır demet hanım a gidiyorum. Eve döndüğümde terapiden çıkmış gibi oluyorum. Çok rahatlatıyor beni. Her sorumu bıkmadan usanmadan ayrıntılı olarak cevaplandırıyor. En güzel özelliği konuşkan olması. Güleryüzü bir de. Çok sevdim Demet Hanımı. Ama ne var ki Hayat hastanesinde yenidoğan bebek bakım ünitesi yok. Onun için de doğum başka hastanede olucak. Bu da beni kara kara düşündürüyor. Bu konuyu konuştum demet hanımla, çok olumlu karşıladı. Ben seni bir arkadaşıma yönlendiririm dedi. Bakalım kısmet, belki doğuma kadar başka bir hastaneye geçer.

14 haftalık hamileyim ve 2 aydır demet hanım a gidiyorum. Eve döndüğümde terapiden çıkmış gibi oluyorum. Çok rahatlatıyor beni. Her sorumu bıkmadan usanmadan ayrıntılı olarak cevaplandırıyor. En güzel özelliği konuşkan olması. Güleryüzü bir de. Çok sevdim Demet Hanımı. Ama ne var ki Hayat hastanesinde yenidoğan bebek bakım ünitesi yok. Onun için de doğum başka hastanede olucak. Bu da beni kara kara düşündürüyor. Bu konuyu konuştum demet hanımla, çok olumlu karşıladı. Ben seni bir arkadaşıma yönlendiririm dedi. Bakalım kısmet, belki doğuma kadar başka bir hastaneye geçer.

evet demet hnm esentepe tıp merkezine geçmiş arkadaşlar.bende randevumu iptal ettim.
bahar hastanesi güler hnma karar kıldım son olarak bakalım hayırlısı

evet demet hnm esentepe tıp merkezine geçmiş arkadaşlar.bende randevumu iptal ettim.
bahar hastanesi güler hnma karar kıldım son olarak bakalım hayırlısı

çok sevindim orası olduğuna. Bana da yakın. Senin de hayırlısı olsun. Allah yüzünü göstermeyi nasip eder inşallah.

çok sevindim orası olduğuna. Bana da yakın. Senin de hayırlısı olsun. Allah yüzünü göstermeyi nasip eder inşallah.

Merhaba ben de demet hanımın hastasıyım ancak esentepe tıp merkezi hakkında pek bilgim yok dogum yapılabilir mi bilginiz var mi? bu arada sizin de hayırlı olsun....

arkadaslar çekirge devlette ELİF ÖYE hanımı tanıyan bılen varmı ??

kızlar bende eğer beğenirsem belki hayat hastanesinde yaparım orda bir melek hanım birde güler hanım var sizce hangisi neden memnunsunuz neden değil anlatırmısınız önerilerinizi bekliyorum

kızlar bende eğer beğenirsem belki hayat hastanesinde yaparım orda bir melek hanım birde güler hanım var sizce hangisi neden memnunsunuz neden değil anlatırmısınız önerilerinizi bekliyorum

bende demet hanıma gitmeyi planlıyodum 6haftalık hamileyim zırtpırt dr değiştirmek istemiyorum ama esentepe tıp nasıldır fiyatları uygunmu bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim ilk kez gidicem bide bahar hastanesini düşünüyorum orda önereceğiniz dr varmı

Back
X