merhaba bende hamileliğime,medikalde,arzu acar la başladım,kendisi hastaneden ayrılınca medikabilde demet haytoğluna gittim,kendisi hamileydi,doğum izinine çıkacağı zaman ısrarlı sorularım karşısında,beni doğum iznini kısa kesip döneceğine ikna ederek aynı hastanedeki arkadaşı bahar çelene yönlendirdi.fakat kendisi hastaneye dönmediği gibi,bahar hanımda hastaneden ayrılınca resmen ortada kaldım.doğumuma 15 gün vardı,hastane yönetimiyle görüştüm,başhekimimiz demet hanımla görüştü,demet hanım gelicek,hastalarımla kendim ilgilenicem demiş;dendi.10'unda,15'inde derken hanfendi dönmedi,üstelik kendisine ulaşmak mümkün değil,hastanedende ayrıldığına dair bilgi verilmedi.o kadar stresli günler yaşadımki kesinlikle demet hanımı sorumlu tutuyorum bundan,adını duymak istemiyorum.güleryüzlülük yetmiyor,dürüst olmalıydı hastalarına.hayat hastanesindede biçok hastasını yüzüstü ve belkide habersiz bırakmasına hiç şaşırmadım.neyseki yerine gelen zuhal hnm kabul etti beni.2 kez gittim kendisine,3.sü doğum oldu.kesinlikle daha tecrübeli ve daha disiplinli,iyiki demet hnm yaptırmamış doğumumu diyorum.herşerde bir hayır vardır :)