Demet Haytoğlu hayat hastanesinde başlamış giden varmı öneririmsiniz?

ben bahar hastanesi güler hanıma gittim arkadaşlar.çokta memnun kaldım ilk gidişte.tavsiye ederim.hastaneyide beğendim.bakalım gerisi nasıl olucak?

kızlar bende demet hanıma gitmeyi düşünüyorum ama hala karar vermiş değilim. esentepe tıp merkezinede hiç gitmedim temizmidir odaları nasıldır. çalışanları fiyatları nasıl ? bide öğrendikten hemen sonramı gittiniz ne zaman gitsem bilemedim. beta hcg değerim 1500 ü geçincemi gitsem kasıklarımdada ağrılar var alalghım hepimizinkini sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inş.sağlıkla

Merhaba ben demet hanimin hastasıyim 2 hafta once gittim esentepeye kontrole her zaman ki gibi güler yüzlü ve ilgiliydi.hastaneye ilk defa gittim ama beğendim temiz sakın bir yer dogumhane ve odaların oldugu yerde temiz güzel girişte 21 lira verdik memnun kaldım tavsiye ederim.

Bu arada gecmis olsun ilk baslarda ağrılar oluyor ama şiddetli ise kanama varsa doktora görün istersen.6. Haftadan itibaren kalp atışı duyulduğu icin erken gidildiğinde doktor 6. Veya 7. Haftada tekrar çağırıyor ben 6. Haftayı beklemiştim o yüzden tekrar gecmis olsun Alalah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Merhaba ben de demet hanımın hastasıyım ancak esentepe tıp merkezi hakkında pek bilgim yok dogum yapılabilir mi bilginiz var mi? bu arada sizin de hayırlı olsun....

bende yarın i.in esentepe tıp merkezi demet hanımdan randevu aldım.orada doğum yapan var mı? bilgilendirirseniz çok mutlu olucamm..

merhabalar,
kimse doğum yapmamış mı acaba esentepe tıp merkezinde?
bende oraya gidiyorum beray hanım a.ama doğum yapmış tecrübeli birilerinin yorumunu dinlemek istiyorum.bugün randevum var.hatta doğumhaney ve odaları gezmeye niyetim var.gelince yorumlarım inş.

merhaba bende hamileliğime,medikalde,arzu acar la başladım,kendisi hastaneden ayrılınca medikabilde demet haytoğluna gittim,kendisi hamileydi,doğum izinine çıkacağı zaman ısrarlı sorularım karşısında,beni doğum iznini kısa kesip döneceğine ikna ederek aynı hastanedeki arkadaşı bahar çelene yönlendirdi.fakat kendisi hastaneye dönmediği gibi,bahar hanımda hastaneden ayrılınca resmen ortada kaldım.doğumuma 15 gün vardı,hastane yönetimiyle görüştüm,başhekimimiz demet hanımla görüştü,demet hanım gelicek,hastalarımla kendim ilgilenicem demiş;dendi.10'unda,15'inde derken hanfendi dönmedi,üstelik kendisine ulaşmak mümkün değil,hastanedende ayrıldığına dair bilgi verilmedi.o kadar stresli günler yaşadımki kesinlikle demet hanımı sorumlu tutuyorum bundan,adını duymak istemiyorum.güleryüzlülük yetmiyor,dürüst olmalıydı hastalarına.hayat hastanesindede biçok hastasını yüzüstü ve belkide habersiz bırakmasına hiç şaşırmadım.neyseki yerine gelen zuhal hnm kabul etti beni.2 kez gittim kendisine,3.sü doğum oldu.kesinlikle daha tecrübeli ve daha disiplinli,iyiki demet hnm yaptırmamış doğumumu diyorum.herşerde bir hayır vardır :)

kızlar bende basladım demet hanıma dirreeeek memnun kalırsınız ınsanların gonlune hıtap edıyor sıze oyle rahatlık verıyokı sankı ırk yıldır tanıyosunuz ayrıca hemen arastırmadır odur budur ılgılenıo ve coook konusyo benm soru sormama fırsat vermedı hep anlattı cook ıyı hem MUAYNE PARASI 22 TL hast. süper kesınlıkle gıdın.... suan esentepe tıp merk.

merhabalar,
bende oraya gidiyorum beray hanım a.ama doğum yapmış tecrübeli birilerinin yorumunu dinlemek istiyorum.bugün randevum var.hatta doğumhaney ve odaları gezmeye niyetim var.gelince yorumlarım inş.

cnm doum fıyatları ne bende orayaı dusunuyorum hem demet hanıma gıdıyorum benıde bıulgılendırrsın.. tahlıllerde cok uygun ya süper hast.

arkadaslar çekirge devlette ELİF ÖYE hanımı tanıyan bılen varmı ??

ben gecen sene kendisine gebelik öncesi ilk muayene için gitmiştim. kendisi son derece suratsız ,ilgisiz ,siz sormadan bir şey cevaplamıyor ,herhangi bir konuda rahatlatma derseniz hiç yok, enazından ben göremedim bu gidişimde son oldu...

merhabalar,

Arkadaslar demet haytogluyls ilgili yapilan yorumlar hep eski tarihlere ait ben ocak 2015te dogum yaptim.demet haytogluna hamileligim boyunca gittim doguma kadar gayet memnundum ama dogumda bin pisman oldum o kadina gittigime dogum boyunca meslegine lanetler okudu boyle meslek olmaz olsun 2 sene daha yaparim sonra birakirim bu isi dedi hastalarinin dedikosunu yapti oradaki ebeye.en cok morale guce ihtiyac duydugum anda kadinin asik surati olumsuz cumleleri en cok sinir oldugum sey de cocugumun kulagindan giren ilk cumleler dedikodu cumleleri oldu. Kesinlikle gitmeyin derim kadin heralde 2 sene sonra birakacak olmanin verdigi bi rahatlikla hic ozen gostermiyor.

Back
X