demir döküm ürünleri kullananlar

duruberil10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.166
80
78
nasıl bakım yapıyorsunuz?
bende bikaç tane var. bi kez yıkayıp kurutmadan bıraktım alta pas gibi bi şey bırakmış.
sanırım kurutmak şart..

Anlamadım hangi üründen bahs ediyorsunuz

hechanın 24 cm lik döküm tencersi var en çok onu kullanıyorum.yani ondan bahsettim
..ama bende hechanın geniş ve büyük boy tenceresi ile grill ve tırtıksız tavaları da var.toplu olarak hepsi aslında
yıkadıktan sora kurutmak şart sanırım

Evet kurutmak gerekir leke kalmaması içinde bir nezle koyduktan sonra silinir

Allah'a şükür yok bu Demir döküm tam baş belası sobalı zamanda annemin sobası ısınmaz tonlarca kömür yakardı doğalgaza geçti:)aman ya nedir o faturalar bozulup tamirler görmeside ayrı olay petekleri ısınmaz vs bundan dolayı Demir döküm eşyam yok ama bir tanıdığının vardı oda memnun değil.tencerenin altındaysa telle içindeyse sorun:(

Allah'a şükür yok bu Demir döküm tam baş belası sobalı zamanda annemin sobası ısınmaz tonlarca kömür yakardı doğalgaza geçti:)aman ya nedir o faturalar bozulup tamirler görmeside ayrı olay petekleri ısınmaz vs bundan dolayı Demir döküm eşyam yok ama bir tanıdığının vardı oda memnun değil.tencerenin altındaysa telle içindeyse sorun:(

ben öyle düşünmüyorum.demir döküm ürünlerini mutfak araç gereci olarak kullNıyorum ve çok memnunum..çok ağır olması ve bulaşık makinesinde yıkanamaması dışında başka dezavantajı yok hatta çok lezzet katıyor yemeklere bence..çok seviyorum demir döküm teencere ve tavaalrımı..(pahalı b şey gerçi zar zor kredi kartıyla aylarca ödeyerek aldım)
büyük restoranlara gidilirse, gurme ve çok büyük aşçıların bu ürünleri kullandığı görülür..
ben de zaten soba olarak değil mutfak eşyası olarak diyorum:)

Back
X