Demir eksikliği ilacı kasık ağrısı yapıyormu

Esrosum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
37
13
18
34
Merhaba kızlar 20 haftalık hamileyim sağlık ocağı doktoru demir eksikliği için ilaç yazdı 2 gündür kullanıyorum bu sabah ara ara gelen kasık ağrısıyla uyandım aynı durumu yaşayanınız varmı normal mi bu durum kullandığım ilaç GynoTardyferon

Bende gynoferon kullanıyorum demir ilacı böyle bir etki bırakmaz. Hamilelik ilerledikçe kasık ağrısı olabilir birkaç hafta sonra şiddetli braxton hicks kasılmaları olabilir eğer dinlendiğinizde yada pozisyon değiştirdiğinizde geçiyorsa önemli değildir eğer geçmeyip şiddeti artıyorsa doktorunuzla görüşün

Merhaba, Gynoferro sanol kullanıyorum 12.haftadan beri. Şuan 27.haftadayım. İlaçtan dolayı değil büyüyen rahimden dolayı ve yalancı sancılardan dolayı ağrılar oluyor arada. Bunlar da dinlenme ve bol su ile azalıyor düzenli değil. Demir ilacı kabızlık veya bulantı yapabilir diye biliyorum.

Çok teşekkür ederim ilacı kullanmaya başladıktan sonra olduğu için ona yordum ben sanırım sizdede bu haftalarda oldumu bu tarz ağrılar

Çok teşekkür ederim ilacı kullanmaya başladıktan sonra olduğu için ilaca yordum galiba siz kaçıncı haftadasınız sizinde oldumu 20. Haftada ağrınız

Çok teşekkür ederim ilacı kullanmaya başladıktan sonra olduğu için ilaca yordum galiba siz kaçıncı haftadasınız sizinde oldumu 20. Haftada ağrınız
Rica ederim Ben 36 haftalığım benimde 20 30 haftalar arasında ara sıra kasık genelde bel ağrım olurdu 30. Haftadan sonra şiddetleniyor kasılma ve ağrılar endişe etmeyin o yüzden eğer dediğim gibi olursa gidersiniz hastaneye

Çok teşekkür ederim ilacı kullanmaya başladıktan sonra olduğu için ona yordum ben sanırım sizdede bu haftalarda oldumu bu tarz ağrılar
Ara ara hep oluyor kasık ağrılarım. 25.haftadan beri de yalancı sancılarımı farketmeye basladım. Ağrılarınız dinlenmekle geçmezse, dayanılmayacak şekildeyse, kanama, lekelenme,farklı renkte kokuda akıntı eşlik ederse hiç durmayın. Genel olarak da durmayın kaygılarla bekleyeceğinize doktorunuza gidin, ben öyle yaptım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…