Demir eksikligi

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
kizlar bende demir eksikligi Ve vitamin d eksikligi Cikti. Bunlarin eksikligi kilo yap armi Ve baska Daha neler Bilen yazsin lutfen

demir eksikliği önemlidir valla. insanı yaşamdan soğutur. depresyon eğilimi olur. hatta depresyona bile girersin. uyku hal halsizlik, iştah kaybı, zayıflık. d vitamini önemlidir. ilerisi için kemik erimesi olur. ve doğurganlığıda etkilerdiğini okumuştm. demir yapan şeyler c vitamini olan içeceklerle tüket. d vitamini ise bol bol güneş. hergün öğle saatinde açık havada 10 dk.

demir hapının yanında keçiboynuzu tut pekmezi kırmızı et tuketebılırsınız yogurt ayran suy peynır tuketmeyın demir içeren besın ve ilaçlarla

Kendimi bildim bileli demir eksikligi anemisi var bende ilaclar bile etki etmiyor pekmez kara uzum siyah turp filan iyi geliyor ama icim alip ta tuketemiyorum ilerlemis demir eksikligi surekli uyku ve halsizlik yapar tirnaklarda cokme kirilma unutkanlik sinirlilik istah artma veya azalmasi en cok rastlanan belirtiler ilac kullanilmali ve demirden zengin yiyecekler tuketilmeli bide benim gibi cok sut icmemek gerek o iyice artiriyor yani endise etme yeni cikmis madem tedavisi var degerlerin yukselir beslenmene dikat et yeter

X