• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Demir ismi hakkindaki düşünceleriniz, bu isimde tanidiginiz var mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nes82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
38
0
36
Belçika
Arkadaslar, Demir ismi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Tanidiginiz Demir adinda cocuklar varmi? Karakterleri nasil?

Benim gozumun onune saglam karizmatik hayattan ne istedigini iyi bilen biri geliyor:)

Fikirlerinizi merak ediyorum.

benim pek tercih etmeyecegim isimler arasinda
cünkü demir = metal
pek birsey ifade etmiyor gibime geliyor
cocuklarda manasi daha düzgün isimleri seviyorum

Son düzenleme:
banada sıcak gelmiyor isim özel olmalı....özel deyince aklıma geldi üniversitede bir erkek arkadaşımızın ismi Özel 'di bence çok değişik oğlum olursa düşünebilirim....​

Arkadaslar, Demir ismi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Tanidiginiz Demir adinda cocuklar varmi? Karakterleri nasil?

Benim gozumun onune saglam karizmatik hayattan ne istedigini iyi bilen biri geliyor:)

Fikirlerinizi merak ediyorum.

2 arkadaşımın oğlunun adı da demir
daha 3 yaşında oldukları için sadece yakışıklı:D çok bilmiş ve çok şeker olduklarını söyleyebilirim
2.bebek düşünüyorum ve erkek olursa demir hep aklımda olan isimlerden
gönlünüze hangisi yatarsa onu seçin bizlerin ve başkalarının yorumları çok sonrada kalmalı:DDD

Öncelikle Demir ismi yalnızca eşittir metal diye adlandırılamaz.Demir isminin bir anlamı Koyu renkli, kolay işlenen, dayanıklı, kullanılış yerleri çok madendir evet ama bir diğer anlamı da güçlü,kuvvetli kişi,kimse demektir.Benim çok beğendiğim erkek isimlerinden biri.Benim bu isimde bir tanıdığım yok ama ileride çok ileride:Dbir erkek bebeğim olursa koymayı düşünürüm.Çok karizmatik bir isim.Her yaşta yakışır.Demir deyince benim aklıma güç,kuvvet,dayanıklılık geliyor.Demir isminde bir kişide güçlü,kuvvetli,dayanıklı olacaktır.İsimler karakterlere yansır.

wala demir ismi bzmde sewglimle ilerde ewlendiimzde erkek cocuumz olrsa eer ismi demir oluck neden dye sorrsnz sewglmn soyadı kılıc. demir kılıç kulağa hoş gelio dmii:d

Tsk ederim bayanlar fikirleriniz icin.
7haftam kaldi doguma ve esimle henuz karar veremedik ama nedense Demir isminden vazgeczmiyorum.

Peki Demir Asaf nasil sizce?

başka isim yok mu aklında bana pek hoş gelmedi

başka isim yok mu aklında bana pek hoş gelmedi

Bilmiyorum. Birkac isim var fakat onlari esim hic begenmiyor:

Karan
Uras
Miran
Bartu
Sarp
Baran

Ama bende donup dolanip Demir e takiliyorum. Onun kadar icime sinen bir isim olmadi. Esimde begeniyor aslinda ama bazi aile buyuklerinin fikirlerinden etkileniyor.
Ilk oglumun ismi Timur.

Tavsiye edebileceginiz baska bir isim varmi Timur'un yanina?

benim oğlumun adı görkem beğenirseniz koyabilirsiniz miran da güzelmiş

demir denilince aklıma gelen:element,metal,güçlü,dayanıklı,soğuk,sert...

açıkçası ben doğadaki varlıkların isimlerinin çocuklara verilmesinden pek hoşlanmıyorum.damla,su,yaprak,demir,kaya vs...ama tabi sizin bileceğiniz bişey siz beğeniyorsanız oğlunuza bu adı verebilirsiniz.bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah.

demir isminde bir bebek var ama henüz çok küçük kişiliğini bilemiyorum. bence erkeğe yakışan bir isim söylediklerin arasından sarp da hoşuma gitti

fakültede Demir isminde bir asistanım vardı. başarılı, yakışıklı, çalışkan biriydi. bence Demir çok güzel bir erkek ismi. oğlum olacak olsaydı düşünebilirdim ben de. ben bir de erkek olsaydı bebeğim Doruk koymayı çok istiyordum o da çok hoşuma gidiyor. isim konusu zor ama bence çok kişinin tavsiyesine kulak verme. çünkü herkes farklı şeyler düşünür. kimisi illa dini olsun der, kimisi türkçe olacak der. mesela ben çocuğuma dini isim koymayı hiç istemedim. çünkü bu isimlerin ayrı bir sorumluluğu var. isim asil durmalı. bence Demir çok asil duruyor.

fakültede Demir isminde bir asistanım vardı. başarılı, yakışıklı, çalışkan biriydi. bence Demir çok güzel bir erkek ismi. oğlum olacak olsaydı düşünebilirdim ben de. ben bir de erkek olsaydı bebeğim Doruk koymayı çok istiyordum o da çok hoşuma gidiyor. isim konusu zor ama bence çok kişinin tavsiyesine kulak verme. çünkü herkes farklı şeyler düşünür. kimisi illa dini olsun der, kimisi türkçe olacak der. mesela ben çocuğuma dini isim koymayı hiç istemedim. çünkü bu isimlerin ayrı bir sorumluluğu var. isim asil durmalı. bence Demir çok asil duruyor.

Ne guzel yazmissin. Gercekten oyle galiba, fazla baskalarin dusuncesine kulak vermemek lazim. Hangi isimi secsekte elbetteki begenmiyenler olacaktir. Onemli olan isim koyarken benim icimin rahat olmasi sanirim. Hangi niyetle isim sectigim ve gonlumun rahat olmasi. Oyle veya boyle insanlar alisir sectigimiz isime.

Ruyalarima girer oldu artik su isim olayi :))

benm arkadasımın kocası var adı demirhan belki fikir olur sana da.... ama erkek için güzel bi isim

Demir ismindekiler başarılı,hırslı ve azimli olur onları tek yıkan başarsızlıktır. Başarısızlığa asla tahammülleri yoktur. Dışarıdan teselli almazlar bu yüzden anneleriyle paylaşmak yerine olayları kendi içlerinde çözerler. Dışarıdan soğuk görünürler ilişkileri sağlam olur. Emir Demiri keser oğlumun adı Emir küçükken hiperaktif olurlar ama büyüdüklerinde başarılı iş hayatları vardır tavsiye ederim tüm Emirler çok tatlı oluyor buda benim isim tavsiyem olsun :))

benim yegenim demir, şu an 16 aylık, çok tatlı bir çocuk çok pozitif, çok kötü bile düşse hemen toparlanıyor, biz de demir gibi sağlam diyoruz, çok oyuncu sürekli gülücükler atarak dolaşıyor

Back
X