- 4 Nisan 2014
- 244
- 194
- 83
- Konu Sahibi hocahanimm
-
bu sene orda 3 . senem olucak demirciden çok bisey bekleme derim küçük bi yer sosyal olarak pek bisey yapma imkani olmuyor ulasimi zor bi yer vs vs canim şuan aklima ilk gelen bunlar merak ettiğin biseyin varsa ya da olursa sorabilirsinkızlar değişik duygular içindeyim 1.5 aylık evliyim şimdilik eşimin görev yeri Turgutlu'da yaşıyoruz, ama bir ay içinde benim okulum dolayısıyla manisa demirci ye taşınıyoruz.. şimdiden yalnızlık psikolojisi sardı beni, açık biriyim aslında girişkenim ama bilmiyorum orada yaşayan var mı nasıl bir yer ??
bu sene orda 3 . senem olucak demirciden çok bisey bekleme derim küçük bi yer sosyal olarak pek bisey yapma imkani olmuyor ulasimi zor bi yer vs vs canim şuan aklima ilk gelen bunlar merak ettiğin biseyin varsa ya da olursa sorabilirsin
okuyorum canim bende 2.5 aylik falan evligim insanlarına gelince ben çok iyiliklerini gördüklerimde oldu hatta ailem gibi oldular diyebilirim ama kotu insanlarla karsilastim sonuçta insanin olduğu yerde iyilikte kotulukte bulmak mümkün canim tamamen nasipulaşımını asosyalliğini falan biliyorum da ben insanları açısından soruyorum sonuçta evli barklı insanlarız çok gezecek vaktimiz de imkanmz da olmayacak eşim sürekli gidip gelyor oraya selendili kendisi ama ben merak işte duramıyorum yerimde :) sen okuyor musun orada napıyosn
ben demircide değilm ama işimizden dolayı doğup büyüdüğüm yer ne kadar büyük ve güzel bir şehirse;ona inat yaşadığım yer tam tersi..kızlar değişik duygular içindeyim 1.5 aylık evliyim şimdilik eşimin görev yeri Turgutlu'da yaşıyoruz, ama bir ay içinde benim okulum dolayısıyla manisa demirci ye taşınıyoruz.. şimdiden yalnızlık psikolojisi sardı beni, açık biriyim aslında girişkenim ama bilmiyorum orada yaşayan var mı nasıl bir yer ??
fen bilgisi öğretmenliği 4. Sinif canm yani dediğim gibi karsina çikan insanlara bagli evi tutabildiniz mihmmmmm :) hangi bölümdesin peki :) biz ev bulmaya gittiğimizde çok sıcak karşılayıp yardım edenler oldu mutlu oldum :)
ben demircide değilm ama işimizden dolayı doğup büyüdüğüm yer ne kadar büyük ve güzel bir şehirse;ona inat yaşadığım yer tam tersi..
yapacak bir şey yok. bir süre sonra alışıyorsun.. kendince sosyallik yaratıyorsun. mesela ctsi günleri Migros'a gitmek sosyal aktivite bizim için.
benim ev sahibimin orasi bende onun evinde kiraciyim canim express pizzanin oradaki evinde nerdeyse komsu olacakmisiz:)(tuttuk canım abalıoğlu fırını var çereşenin oralarda onun 3. katı :) ben de türkçe öğretmenliği ikinci sınıf olacağım :)
yok canm benim evim senden biraz daha yukarda abalioglu firin benim ev sahibimin bina onlarin mi bilmiyorum zaten mehmet akgün diye birini tanimiyorum canim orda eskiden ramazan diye bi amca vardi bide oğlu ali diye onlari biliyorumnasıl yani anlamadım :) bi dakika bi dakika :)evin sahibi amcanın adını bilmiyorum da oğlu var matematik öğretmeni mehmet akgün diye, o muu?? yoksa onların bahsettikleri kız sen misin bir kiracımız daha var kız öğrenci hanım hanım bi kızdır demişti :)
alisirsin canim demirci küçük biyer herşey hemen duyulur bide herkes genelde iç icedirlerof çok karmaşıkmış :)
öyle görünüyor canm ayriya benziyor kaloriferlimi güzel yerden ev bulmussun okula yakinhmm fırın ayrı sanırım o zaman :)
güle güle oturun canimevet kaloriferli canım ev çok güzel ev sahibimizin tayini salihliye çıkmış o yüzden evden çıkmışlar, yoksa onlarn da canı evi bırakmak istemiyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?