Demirtaş: Başkan Apo'nun emeğini iktidara taşıyıp, Türkiye'yi değiştireceğiz

Aynen öyle Kako ve Ben.

Halkı ve akpartiyi suçlamaktan vazgeçtiği zaman muhalefet yükselecektir.
ya akp nin oyları zaten düştü biz iftira attığımız için düşmedi..kimileri fazlasıyla zengin oldu belediye başkanı vs..milletin gözü körmü..

30 senedir temizleyemediler..benim bildiğim 30 sene..kürt vatandaşlarda mağdurki..

temizlenmek istenmiyor çünkü.derin devlet diye bir oluşum var bu örgütlere silah vs..nereden gidiyor sanıyorsun.

akp açılım yaptı terörü bitireceğiz dedi sen inandın mı buna? hepsi kürtlerden oy almak için söylenen yalanlar.açılım apoya sayın demekle şartlarını iyileştirmekle olmaz.

önce sen kürt halkına teröre hizmet eden bir partiye oy vermemeyi öğreteceksin,onların amacının kürtleri falan savunmak olmadığını anlatacaksın.asıl zararı bu örgütün ve savunucularını verdiğini kanıtlayacaksın.bir çoğu hdp yi kurtarıcı olarak görüyor.

aslında boşa konuşuyoruz eğer hdp barajı geçemezse bak gör neler olacak.

bir arkadaşım eskiden akpye oy vermişti. şu an zerremi vermem diyor.

Aynen öyle Kako ve Ben.

atak lazım hayatım atakk onu suçla bunu suçla cesur olmak lazımm sadece muhalefette kaldılar yahuu ona kulp bulmalar bunu eleştirmeler ilk kez kılıçdaroğlunun mega kent projesini haz alarak dinledim . ayol muhalefet gümbür gümbür olmalıı ve mhp o bahçeli ile fosilleşti halbuki mhp nin özü ne güzeldir iyi bilirimm.. ya chp nin içindekiler sapına kadar türklük ve insanlık vardır önce insan düsturunu benimsemiştir .. ama öyle bir hale getirdilerki chp yi dinsiz ezana karışan,örtüye karışan kurana karışan bir muhalefet oldu çıktı yoksa gerçek chp yi derince şöyle bir araştır

canım haklısın..ünüversite mezunları veriyorsa demekki daha çok yazılacak..ben bir ev hanımı olarak kendimce eğriyi doğruyu bulma çabasındayım..vereceğim bir oy bir şeyi etkilemeyecekse bile yanlış bir seçimse vicdan azabı yaşarım

Ne demek mhp liysen mhp ye oy ver.
Bu sizi zerre kadar ilgilendirmez. Olması gerekene de siz karar veremezsiniz.

Hiçbir icraatı olmayan, hitabetten aciz kağıttan okuyarak miting yapan, anca vatan millet sakarya diyerek gençlere gaz vermekten başka bir şey yapmayan, bir ayağı çukurda olan Bahçeliye mi oy vereceğim?

Koltuğunda fosilleşti be. Yerine gerçek ülkücü genç dinamik gelse bir an bile düşünmem oyumu veririm.(inşallah gelecek de)

Akparti yükseliyse suçlusu halk değil muhalefettir. Ah katletti Bahçeli güzelim partiyi..

abla ben mhp ye hiç güvenmiyorum devlet bahçeli herşeye evet diyebilecek kapasitede bir adam bence.
kadesacım eğer okadar iktidar istiyorsa mhp neden daha güçlü değil muhalefette..balıkesir mhp nin kalesi derlerdi şu an akp

o zaman mhp'liyim demeyeceksin

kadesacım eğer okadar iktidar istiyorsa mhp neden daha güçlü değil muhalefette..balıkesir mhp nin kalesi derlerdi şu an akp

demek ki akp daha güçlü mhp den

bahçeli giderse belki yeniden güçlenebilir ama hiç sanmıyorum.artık izmir ve diyarbakır dışında şunun bunun kalesi diye bir yer kalmadı,erdoğana her yer akp

Aynen öyle Kako ve Ben.

Akparti yükseldiyse suçlusu makarnacı diye kucumsediginiz halk değil muhalefettir.
Muhalefet düzgün oldu da biz mi oy vermedik?

Yazılan cevapları dikkate almıyorsun. Hala 'Hadi muhalefetten konuşalım kamoon. Neden kimse bana cevap vermiyor.' İstediğin cevap evet sen haklısın sumoshh mu?

Muhalefet muhalefet diye tutturmadan önce hangi açıklamayı kim yapmış doğru oku. Elinde sağlam argümanlar olsun sonra yaz. Bilmiyorsan da verilen cevapları dikkate alır öğrenirsin ayıp birşey değil. Diyanet kaldırılmalı diyen kılıçdaroğlu değil, selahattin demirtaştır. Millet chp=din düşmanı na inanmaya kodlamış zaten kendini. Sallayın kime tutarsa.

şu an akp oylarıda düşüşte kendi yanlış paolitikaları yüzünden,bir sürü isim var asla halkçı düşünmeyen o partide,kendilerinide gösterdiler..bu kayıt dışı suriyeli küçük çocuklar okula gitmiyor,davutoğlu 2033 de güvenlik sorunu olacak dedi,çıkardılar iç güvenlik yasasını..onları tespit etmek bakılacak durumda değilse yurtlara yerleştirmek gerekmiyormu..400 bin suriyeli çocuk dünyaya gelmiş..aile planlamasına teşvik gerekmiyormu..yarın bu çocuklar hırsızlık gasp vs ye karışırsab bunun vebali kimin olacak

demek ki akp daha güçlü mhp den

bahçeli giderse belki yeniden güçlenebilir ama hiç sanmıyorum.artık izmir ve diyarbakır dışında şunun bunun kalesi diye bir yer kalmadı,erdoğana her yer akp
bu seçimde balıkesirdede akp oyları düşeceği kanısındayım..birilerinin fazlaca rant sağlamasından halk rahatsız ..buralara akp uğramadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…