• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş: Koridoru açın tükürükle boğalım

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, hükümetin Kobani politikalarını sert şekilde eleştirerek “Bizim hükümetimiz, devletimiz, benim öz kardeşim orada (Kobani) barbar, tecavüzcü ordusunun tehdidi altındayken ‘orası bizi ilgilendirmez’ diyebiliyorsa, sen de bizim hükümetimiz değilsin. Kürdün öfkesi budur işte” dedi.
Sitene Ekle
koridoru-acin-tukurukle-bogalim-4872456.Jpeg

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
ANKARA Milliyet

SEN BİZİM HÜKÜMETİMİZ DEĞİLSİN: ‘Kobani nereden iç işimiz oluyor, o ayrı Türkiye ayrı, Kobani ile Diyarbakır’ın ne alakası var?’ dediler. Kobani, Türkiye’nin iç işi değilse o zaman biz Türkiye’de yaşamıyoruz demektir. Bizim hükümetimiz, devletimiz, benim öz kardeşim orada (Kobani) barbar, tecavüzcü ordusunun tehdidi altındayken ‘orası bizi ilgilendirmez’ diyebiliyorsa, sen de bizim hükümetimiz değilsin. Kürdün öfkesi budur işte.
AYNIYSAK NİYE KONUŞUYORSUN: Şimdi öyle bir noktaya geldin ki görüşme yaptığın kişiler için ‘benim için IŞİD ile aynıdır’ dedin. Aynıysa iki yıldır niye görüşüyorsun? İmralı’ya niye heyet üstüne heyet gönderiyorsun? Niye PKK’ya bu kadar çağrı yapıyorsun?
BAHÇELİ’YE “ANLAYACAĞIN SADELİKTE...”: Halen anlamamışlar, biraz önce bu kürsüde konuşan milliyetçi muhalefet lideri, ‘Gücünüz yetiyorsa gidin IŞİD’e karşı savaşın, niye bizden savaşmamızı istiyorsunuz?’ diyor. Anlamamış. Senin anlayabileceğin sadelikte anlatayım bunu söyleyen zat: ‘Türk ordusu orada gitsin IŞİD’e karşı savaşsın’ demedik. ‘IŞİD’e karşı savaşmak için on binlerce genç var, kapıyı açın, onları orada tükürüğümüzle boğarız’ dedik.
ÖLÜMDEN ÖTE KÖY VAR MI?: Ölümden öte köy var mı? Merak ediyorum neyle tehdit ediyorsunuz bizi? Dersim, Çorum, Maraş, köy yakmalar, faili meçhuller, işkenceler, KCK operasyonlarına varıncaya kadar... Ne kaldı? Boyun eğdik mi? Bunlara rağmen masaya oturalım dedim. Ne kaldı elinizde? Kime, nasıl bedel ödeteceksiniz?
CUMHURBAŞKANI’NA SERT SÖZLER: Biz, ‘vurun, yakın, öldürün’ emri vermişiz gibi kürsülerden bizi katil ilan edemezsin. Hele hele Cumhurbaşkanı olarak sen hiç edemezsin. Roboski’nin katliam emrini veren, Gezi’de katliam emrini veren, Mart 2006’da Diyarbakır’da katliam emrini veren, ‘çocuk da kadın da olsa gereğini yapın’ diyen, 140 çocuğu sadece gösterilerde öldürme emrini veren biri olarak sen bize Türkiye’de en son, ‘katil’ diyecek adamsın. Sen bunların hesabını ver önce.

Öcalan’ın mesajını okudu
Demirtaş, olaylar devam ederken İmralı’dan Abdullah Öcalan’ın gönderdiği tek sayfalık el yazısı mesajı “İşte şimdi hakkında geyik yapılan mesajı okuyorum” diyerek okudu: “Şehir olaylarının önünü almak için bir an önce hükümetle temasa geçmeniz hayatiyet arzetmektedir. Aksi halde sonu katliamlara, provokasyonlara yol açan bir durum olabilir. İstemesek de durum buna gider. Taraflar dar çıkar arayışlarını terketmek durumundadır. Bu temastaki başarınızda orantılıdır. Hükümet’ten çözüm sürecini ilerleterek sekretarya, genişletilmiş heyet beklemek çok anlamlı. Çatışmalı sivil toplum kesimleriyle diyaloglar kurarak sorunu çözmek önemlidir.” Öcalan’ın mektubu HDP’li milletvekillerine yönelik “En kısa zamanda görüşmek dileğiyle” ifadesiyle bitiyor.
milliyet

Kürt gençleri bunun maşası zaten ateşi elleriyle tutmuyolar ki
Açında gidelimmiş.
İnşallah giderde geri dönmez ortalığı savaş alanına döndürenlerle beraber.
Ayrıca Öcalanında olduğu yerden devlet işlerine karışması sinirimi bozuyor.
Sözde çözüm süreci resmen bir katil ile yürütülüyor.

O değilde tükürükleri ile boğacaklarmış koridoru açan olursa
pardon apartman koridorunda mı bahsediyon
yiyorsa gidinde savaşın geride gelmeyin
hem öacalnınıza da deyin fazla burnunu sokmasın oturduğu yerden :KK62::KK62::KK67::KK67:

O değilde tükürükleri ile boğacaklarmış koridoru açan olursa
pardon apartman koridorunda mı bahsediyon
yiyorsa gidinde savaşın geride gelmeyin
hem öacalnınıza da deyin fazla burnunu sokmasın oturduğu yerden :KK62::KK62::KK67::KK67:

Devlet teröristle pazarlık yapıyor :KK62::KK62: :KK67::KK67:

Bence de bi gitsinler hem tükürükle boğsunlar hem kendileri tükürüklerinde boğulsunlar.

dün akşam izledim tükürükle boğarız onları derken güldük zaten
adam hayal aleminde yaşıyor
gidinde işid kesip biçsin dimi,o zamanda böyle konuşabilirmisiniz
gidişiniz olsun,dönüşünüz asla.

sanki kendileri onlardan farksız onları kurşunları ile kaç ocağa ateş düştü kaç mehmetciğimiz şehit oldu

AYNIYSAK NİYE KONUŞUYORSUN: Şimdi öyle bir noktaya geldin ki görüşme yaptığın kişiler için ‘benim için IŞİD ile aynıdır’ dedin. Aynıysa iki yıldır niye görüşüyorsun? İmralı’ya niye heyet üstüne heyet gönderiyorsun? Niye PKK’ya bu kadar çağrı yapıyorsun?

CUMHURBAŞKANI’NA SERT SÖZLER: Biz, ‘vurun, yakın, öldürün’ emri vermişiz gibi kürsülerden bizi katil ilan edemezsin. Hele hele Cumhurbaşkanı olarak sen hiç edemezsin. Roboski’nin katliam emrini veren, Gezi’de katliam emrini veren, Mart 2006’da Diyarbakır’da katliam emrini veren, ‘çocuk da kadın da olsa gereğini yapın’ diyen, 140 çocuğu sadece gösterilerde öldürme emrini veren biri olarak sen bize Türkiye’de en son, ‘katil’ diyecek adamsın. Sen bunların hesabını ver önce.
bu sözleri doğru değil mi? bizden baska hangi devlet terörle masaya oturdu?
haa 'koridoru acın savasalım' sözüne gelince. pyd pkk'dan yardım istediğinde biz dağda savasmaya alışığız gelemeyiz cevabı almıştı. herkes biliyor ki pkk savasmayı değil kallesce arkadan vurmayı bilir. koridoru acsan o onbinler saklanacak delik arar.

Kaçak yollarla nice insanlar girip çıkıyor bu ülkeye. Savaşmak isteyenler de çok istiyorlarsa bu kaçak yolları kullansın. Ama yok, biz sınır kapısını açıp hadi gidin diyelimki "Türkiye asker gönderdi" diye başı belaya girsin, dimi canım. Yemezler.

Kaçak yollarla nice insanlar girip çıkıyor bu ülkeye. Savaşmak isteyenler de çok istiyorlarsa bu kaçak yolları kullansın. Ama yok, biz sınır kapısını açıp hadi gidin diyelimki "Türkiye asker gönderdi" diye başı belaya girsin, dimi canım. Yemezler.

aynen gitmek isteyen her türlü gider, sanki insanlar sadece sınır kapılarından girip çıkıyoda, hele o taraflarda tüm giriş çıkışlar prosedüre kanunlara uygundur eminim:KK45:

burda yakıp yıkmak kolay, kanun var hukuk var, en azından yakalansalar adil yargılanırlar, ya orda....
valla ben anlamıyorum bu insanlar neden bu kadar şımarık...

aynen gitmek isteyen her türlü gider, sanki insanlar sadece sınır kapılarından girip çıkıyoda, hele o taraflarda tüm giriş çıkışlar prosedüre kanunlara uygundur eminim:KK45:
gidip arkalarına baka baka dönenleride gördük laf olsun torba dolsun işte.
bunlar adam akıllı savaşmayıda bilmez ki

Sanirsin ki siniri gecemiyorlar. Senelerdir Turkiye sana koridor mu acmisti ? Kacacikligin terorun divine vururken.

Koridor acilmayacagindan eminler o yuzden boyle bos keseden sallamak.Bir tasla bi suri kus hesabı hem insanları devlete karsi ofkelendir hem yan gel yat hem de soyle gucluyuz havasi at.

açsınlar koridoru gitsin bunlarda zaten gidenler ayaklanan kesim değilmi..kapatsınlar kapıyıda..burada milletin başına bela..abla öyle değilmi..masum insanlara yazık günah..

Ben anlamıyorum bu insanlar kobanili mmiymiş. gtsınler o zaman..

Anca palavra atarlar , açılsa koridor da bunlardan kurtulduğumuz günleri görebilsek , mümkünse kendisi de önden buyursun ...
Giden olur mu ki acaba ???

Son düzenleme:
Anca palavra atarlar , açılsa koridor da bunlardan kurtulduğumuz günleri görebilsek , mümkünse kendisi de önder buyursun ...
Giden olur mu ki acaba ???
yırtınacaklarına yakıp yıkcaklarına ben olsam araca bindirip topluca gitmek isteyenleri gönderirdim..

Hangi birini gönderebilirimki acaba ? Hangisinden başlarım acaba ?

Back
X