merhaba
bu ilk mesajım umarım doğru açabilmişimdir
uzun süredir diyetle ilgili günlükleri okuyorum en sonunda bende açmaya karar verdim
36 yaşındayım ve tam 98 kiloyum bunu yazmaya utanıyorum aslında farkında olmadan ne hale gelmişim belkide farkındaydım ama umursamıyordum,son aylarda görüntümden nefret ediyorum utanıyorum demek daha doğru aslında
evliyim ve 12 yaşımda bir oğlum var çalışıyorum şuan izindeyim cumaya kadar
yediklerime dikkat etmek istiyorum ama olmuyor bugune kadar ertelemişim hep bugun karar verdim bu mücadeleyi ben kazanmalıyım
sabah 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir ve bitki çayı içtim
öğlen bir parça haşlanmıs tavuk bir dilim kepek ekmeği yedim
umarım akşama bu irademi koruyabilirim
benim gibi kilo vermek isteyen tüm arkadaşlarıma kolay gelsin diyorum inşallah istediğimiz kiloya geliriz
hoşcakalın
bu ilk mesajım umarım doğru açabilmişimdir
uzun süredir diyetle ilgili günlükleri okuyorum en sonunda bende açmaya karar verdim
36 yaşındayım ve tam 98 kiloyum bunu yazmaya utanıyorum aslında farkında olmadan ne hale gelmişim belkide farkındaydım ama umursamıyordum,son aylarda görüntümden nefret ediyorum utanıyorum demek daha doğru aslında
evliyim ve 12 yaşımda bir oğlum var çalışıyorum şuan izindeyim cumaya kadar
yediklerime dikkat etmek istiyorum ama olmuyor bugune kadar ertelemişim hep bugun karar verdim bu mücadeleyi ben kazanmalıyım
sabah 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir ve bitki çayı içtim
öğlen bir parça haşlanmıs tavuk bir dilim kepek ekmeği yedim
umarım akşama bu irademi koruyabilirim
benim gibi kilo vermek isteyen tüm arkadaşlarıma kolay gelsin diyorum inşallah istediğimiz kiloya geliriz
hoşcakalın