• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denas ın mücadelesi

denas

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
19
0
16
Ankara
merhaba
bu ilk mesajım umarım doğru açabilmişimdir
uzun süredir diyetle ilgili günlükleri okuyorum en sonunda bende açmaya karar verdim
36 yaşındayım ve tam 98 kiloyum bunu yazmaya utanıyorum aslında farkında olmadan ne hale gelmişim belkide farkındaydım ama umursamıyordum,son aylarda görüntümden nefret ediyorum utanıyorum demek daha doğru aslında
evliyim ve 12 yaşımda bir oğlum var çalışıyorum şuan izindeyim cumaya kadar
yediklerime dikkat etmek istiyorum ama olmuyor bugune kadar ertelemişim hep bugun karar verdim bu mücadeleyi ben kazanmalıyım

sabah 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir ve bitki çayı içtim
öğlen bir parça haşlanmıs tavuk bir dilim kepek ekmeği yedim
umarım akşama bu irademi koruyabilirim

benim gibi kilo vermek isteyen tüm arkadaşlarıma kolay gelsin diyorum inşallah istediğimiz kiloya geliriz
hoşcakalın

günaydın günlüğüm
benden başka uğrayan olmamış sana:)
akşam yemeğinde azcık patates ve tavuk kızartması yedim gece boyunca vivdan azabı çektim napıyorum ben diye
bugun güne daha iyi başladım sabah bir bardak su içtikten sonra kahvaltımı daha yeni yaptım
2 dilim kepek ekmeği(tost makinasında kızartılmıs)birazda peynir yedim bir fincanda bitki çayı
öğlen ve akşamı yine yazarım
son 2 gündür azmime bende hayranım ama biliyorum geçecek bu azim:)bu arada hiç spor yapmadım
9 mayısta tartılmayı düşünüyorum neden olsa başlangıcım 2 mayıs

merhaba denass gunlugunu yeni gordum hayırlı olsun..
eminim biz bu kiloları vericez gör bak..
kendimizi sevmeye baslıcaz yeniden herkesin o küçümser bakıslarından kurtulcaz ve yemek yedigimizde bizi rahatsız etmicek o bakıslar artık.
ben sana doktorumun bana önerdiklerini yazayım istersen sen de onlara dikkat et
sabah uyanınca hemen 1 bardak su ve 2 adet ceviz cok önemli.
ara öğünlerde meyve yiceksen mutlaka yanına yogurt ye.. arcın seviyorsan tarcınlı yogurt.
tatlı istediginde kuru kayısı, kuru incir, fındık, özellkle hurma yiyebilirsin.
biz bunu basaracagız.

hattaa ben sana kendi kesfettigim tatlımın tarifini yazayım :))

tamam canım tatlının tarifini merakla bekliyorum

bende kuru kayısı yiyorum zaten tatlı krizimde 2 gündür ama tarçınla aram pek iyi değil,
bugünkü menümü yazayım hemde yediklerimi hatırlayayım;

sabah bitki çayı,kızarmış kepek ekmeği az peynir
bir fincan yeşil çay 3 çilek 1 ceviz
öğlen yemek yiyemedim toplantı vardı çıkınca eve giderken arkadaşla yarım simit aldık bölüştük bir bardak çayla
akşam yemekleri bana kabus eve geldim hazır mantı yaptım hemen bide çorba
bir kase çorba bir tabak mantı az salata
bugün 2 litre su içmişimdir

akşam dışında iyi gitti diyetim bence ama bakalım ne olcak bu akşam yemeklerine çözüm bulmam lazım
yarın nete giremeyebilirim ama akşam mutlaka paylaşırım yediklerimi

hafta sonu işlerinden ve yorgunlıktan sürekli paylaşamıyorum yediklerimi ama yine kaçamaklar oluyor bende
yarın pikniğe gitcez umarım fazla yemem orda

canım merhaba pazartesi gununden merhaba :D
bu kadar yorgun gecen bir haftasonundan sonra hic ise gelesim yoktu ama napalım..
senin nasıl gecti piknikte neler yedin bakalım :))
neyse artık bugune bakalım bu hafta hedefimiz en az 1 kilo vermek olsun

merhaba günlüğüm ve gingko:)
bugün yine akşam olana kadar diyetime sadık kaldım
az önce mesaiye kaldığım için yemeği iş yerinde yemek zorunda kaldım bezelye ve makarna bide yoğurt
makarna gibi şeyleri yemesem iyi olcak ama mecburiyetten yedim seviyorum ben yemek yemeyi galiba sabahtan bu yana yediklerimi yazayım bakalım ne çok yemişim

sabah 2 sosis az peynir bitki çayı
6 badem 2 kayısı

öğlen 2 küçük haşlanmış patates yarım simit

akşam bezelye makarna yoğurt
1.5 litre su

çok kötü bir liste ama bugünde böyle olsun...

Son düzenleme:
merhaba günlüğüm ve bu günlüğe uğrayan arkadaşlarım
gündüzleri çalıştığım için sürekli gelemiyorum buraya ama evde fırsat buldukça hemen açıyorum
2 mayısta 98 kilo ile bugünlüğü açmıştım bugün 97 kiloyum yani 8 günde 1 kilo vermişim bilmem bu beni hiç sevindirmedi ayın 18 ine kadar tartılmayacağım bakalım sonuç ne olacak başarı hikayelerini okuyunca insan birden bende verebilirim havasına giriyor ama öle olmuyormuş demekki
arada bir çok kaçamağım oldu tabi birde spor yok bende anca bu kadar oldu
kilo çizelgesinide beceremedim
yinede umudum var...

merhaba günlüğüm ve bu günlüğe uğrayan arkadaşlarım
gündüzleri çalıştığım için sürekli gelemiyorum buraya ama evde fırsat buldukça hemen açıyorum
2 mayısta 98 kilo ile bugünlüğü açmıştım bugün 97 kiloyum yani 8 günde 1 kilo vermişim bilmem bu beni hiç sevindirmedi ayın 18 ine kadar tartılmayacağım bakalım sonuç ne olacak başarı hikayelerini okuyunca insan birden bende verebilirim havasına giriyor ama öle olmuyormuş demekki
arada bir çok kaçamağım oldu tabi birde spor yok bende anca bu kadar oldu
kilo çizelgesinide beceremedim
yinede umudum var...

canım çabalamaya devam etmek zorundayız
mecburuz artık bu böyle gitmez
lütfen yılmayalım.
bende bu ara umutsuzum sana özelden yazdgm gibi ama ne yapalım
bu sefer olcak diye yola cıkmıstık olmalı

Mücadeleniz hayırlı olsun :)

Sakın kırmayın azminizi, az veriyorsanız bu sadece yağdır. Su kaybıyla kendinizi kandırmadığınız için sevinmelisiniz. 1 kilo yağ kaybetmek 3 kilo su ve kas kaybetmekten daha etkilidir görüntüde. İyi hissedin bence kendinizi o yüzden.

Mrb. Bende daha 20 yasindayimm 2 senelik evliyim 69 kiloydummm ve suan 95 :)
Guldugume bakma cok sinirli,kizgin ve kusum kendimeeeee :2:

Back
X