Gelinlik Modelleri Denediğim tesettürlü gelinlikle ilgili fikirlerinize ihtiyacım var...

gdogan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
1.436
5
158
İstanbul
$Fotoğraf0874.webp

Eklentiler

• $Fotoğraf0873.webp
    $Fotoğraf0873.webp
    7 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Kızlar bu gelinliği ilk girdiğim mağazada denedim ve kafamdaki gelinliğe çok yakın bir modeldi, sade ve çok gösterişli olmayan bir model, eğer istersem üzerime göre dikilecek, ufak tefek bir yapım olduğu için yakıştığını düşündüm, abartısız çok göz yormayan bir model, etek kenarlarında ve duvak kenarlarında da dantel şeritler var, danteli, inci işlemeli duvağımı tepeden ve uzun düşünüyorum, uçuş uçuş bir duvak olsun istiyorum:34: Dikimine bu gördüğünüz malzemelerle 1500 tl dedi, fatihte bir moda evi idi, kadın ilgili davrandı, kendimi rahat hissettim yanında... Ama bu haftasonuda ümraniyeyi dolaşmak istiyorum, sonra pişman olmayayım diye.. Neyse kızlar yorumlarınızı bekliyorum:10:

A a, acaba yanlış görmüyorum ve bir gelinlikçi orijinal dantel mi kullanmış gelinlikte? bana kumaşı güzel göründü, astardan dolayı tam ayırt edemesem de. işlemesi tam isabet, beyaz, inci taşlarda işleme en güzeli, özellikle swarovski danteli öldürüyor çünkü. üstünüze göre dikilirse daha güzel olacaktır. yalnız bence kolların altında bu şekilde sert değil de likralı bir astar kullanmalı. bir de beldeki tül drapeleri çok sevmedim, yani hem var, hem yok gibi. acaba şu şekilde bir şerit daha mı güzel dururdu ki? hayırlısı olsun, ben beğendim, fiyatı da iyi..

Yalnız kolların uçlarını öyle önermem, çok gereksiz bir ayrıntı. Bence manşetleri düğmeli dar kol çalışın....

22631_3.jpg

Son düzenleme:
yorumun için teşekkürler, kol uçlarında üzerimde giydiğim model ispanyol olarak çalışılmış, ama bende elime dolaşır rahat edemem diye dar kesim gelen bir model düşünüyordum, kol altlarındaki astar sert değildi aslında hatta üst kısma göre daha inceydi,içim görünebilir mi diye sordum hatta terziye, ama dediğini not aldım, tekrar gitmek nasip olursa fikrimi paylaşırım terziyle, birde gösterdiğin modelin belindeki ayrıntı çok hoş gerçekten, böyle bişey düşünebilirim.

ben gelinliği bayıldım. düşündüğüm tarza okadar yakın ki. Bi heves nerde denediğini sorcaktım ama İstabul olduğunu okuyunca hayal kırıklığı yaşadım .:( ankara hazır kapalı gelinlik bulmak biraz zor da. bence çok hoş olmuş. Birkaç değişiklikle üzerine göre ayarlanaınca çok şık duracağına eminim. Mutluluklar canım.

yorumun için sağol, aslında bende gelinlik bakmaya çıkarken, kapalı bir model deneyebileceğimi hiç sanmıyordum, bu gelinlikten sonra bikaç straplez model de denedim, ama kapalı olarak hayal etmek gerçekten zor oluyor:31:

evet gerçekten açık gelinlikleri kapalı hayal etmek zor. onun için seçimde biraz zorlanıyoruz.

Ben photoshop programında straples bir gelinliği kapatabiliyorum. Yani üstüne nasıl bir yaka-kol eklenebileceği veya eklenemeyeceği ile ilgili fikir verebilirim.

adresim: mine.ertgrl.com/photoshop-denemeleri.html

kızlara mail yoluyla yardımcı oluyorum ancak soran arkadaşlardan ricam eleyerek gönderirlerse iyi olur :D 2-3 tane hani bir şekilde yapıyorum ama bazen bir gelin adayı 10 model kapatmamı istiyor, o biraz zorlayıcı...

beğenen, beğenmeyen kızlar yorumlarınız için teşekkürler, ama ben bu gelinliğe baktıkça içim daha çok ısınıyor...

beğenen, beğenmeyen kızlar yorumlarınız için teşekkürler, ama ben bu gelinliğe baktıkça içim daha çok ısınıyor...

bence kapalı bir gelinlik için hoş. etek kısmı biraz daha kabarık olabilir belki diye düşünüyorum. ayrıca tebrikler, şimdiden. mutluluklar...

Back
X