- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Türkiye'ye uyum bakımindan zorlanabilirsin ama iş bakımindan havada kaparlar seni benden soylemesi..
alisirim diye düsünüyorum, kolay diye birsey yok sonucta..
benim korkum, o Kadar üniv. mezunu issiz geziyor, ben is bulurmuyum, ve kimsenin hakkini calmam insallah.. Yurt disindan gelip bir is sahibi olursam..
Gelirsen hata yaparsın. Rahat mı battı allasen.
Ben de Almanya veya Hollanda'ya kapağı atabilmenin, insan gibi yaşayabilmenin yollarını arıyorum sen oralardan buralara mı geleceksin? Gel de gör gününü, senden açılan pozisyon varsa oraya da beni alsınlar =))
yurtdışı derken nerde yaşıyorsun hollanda da mı, ben olsam gelmem
sonuçta tr de olup farklı şehirlerde olanlarda ailesini sene de bir iki görüyor, avrupada olup ailesi tr de olanlarda neden geleyim ki bu durumda bence düzenini bozmaya değmez
ha pardon ailende aynı yerdeymişiniz ben olsam hiç gelmem
kizlar yine ve yeniden ben..
kafam karman corman, akil danisacak bir sizlerim varsiniz..
gelecegimle ilgli plan yapmak istiyorum, eylülde bosaniyorum insallah, yurt disinda dogdum ve büyüdüm, ailemden ayri yasiyorum, onlarda burda, moda ve tasarim okudum, güzel bir sirkette calisiyorum, maasim süper olmasada yetiyor bana,
turizim otelcilik egitimimi yarim biraktim, ama o konuda tecrübem var, garsonluk ve rezepsiyonda görev aldim, yabanci dilim almanca, hollandaca ve inglizce.. bu dilleri sorunsuz bir sekilde konusabiliyorum, cok az italyanca biliyorum.
bunlari size kendimi tanitmak amacli anlattim,
bu ayin sonunda türkiyeye gidiyorum, tatil icin, memleketim denizli, insallah kabul ederlerse babaannemi fln ziyaret edicem, kuzenlerimi görücem, olursa onlarla denize gitmek istiyorum, olmazsa tek basima.. (korkmuyor degilim tek basima) neyse..
benim asil sorum su: ben türkiyede yasiyabilir miyim? egenin tatillik bölgelerinde, otellerde calisabilir miyim?? orda bana oda verirlermi? aylik ne Kadar alirim? zorlanir miyim? tekin olur mu benim icin?
gemide calismayi düsündüm ama yapamam gibime geliyor.. denemek istemiyorum ..
sizce bu türkiye Fikri denemeye degermi? sonucta beni bu sehirde tutan hic birsey yok.. sansimi ülkemde denemek istiyorum..?? sizce hayal mi kuruyorum? olmayacak is mi bu?
​Otel işleri sezonluk olur sezon bitince ne yapacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?