içtim abla pazartesi başladım dünde içtim eh işte alışmaya çalışıyorum
çünkü normalde kahve sevmem ama akşam regl oldum
bugün kalkıp yapacak halim yoktu iş yerine nasıl geldim anlamadm
menülerime yazmayı unutmuşum hakikaten kahveyi ya
prenses iyi ekmek elden su gölden
bugün yılbaşı için 1 pozluk hatıra fotorğafı çektirecem ben heycandan ölebilirim ne ara büyüdü anlamadm.. geçen sene bu zamanlarda kanamalardan hastanede yatıyordum
ay bense kötüyüm ağrıdan.. doğumdan snra iklk defa regl oldum
bugün yılbaşı için 1 pozluk hatıra fotorğafı çektirecem ben heycandan ölebilirim ne ara büyüdü anlamadm.. geçen sene bu zamanlarda kanamalardan hastanede yatıyordum
Günaydın nevoşum iyiyim sağol sen nasılsın
2 defadır site dışarı attı beni istemiyor herhalde dünde nette soryn vardı gece geldi ne zaman gder gene bilmiyorum
Günaydın nevoşum iyiyim sağol sen nasılsın
2 defadır site dışarı attı beni istemiyor herhalde dünde nette soryn vardı gece geldi ne zaman gder gene bilmiyorum
Biliyorum sende öyleydin aynı ben gibi,bende o yetenek yok tek parmak yazıyorum oda zaman alıyor hepsini kullanıncada garip mesajla roluyor
Protein olarak yumurta bende et sevmiyorum nedense tavuk seviyorum
Biliyorum sende öyleydin aynı ben gibi,bende o yetenek yok tek parmak yazıyorum oda zaman alıyor hepsini kullanıncada garip mesajla roluyor
Protein olarak yumurta bende et sevmiyorum nedense tavuk seviyorum
Bendwe mümkün değil alışmak olmaz ben biliyorum
Yumurtayı her sabah yiyorum 2 tane oda bugün 1 tane yiyecem maydonoz lor peyniri domates salatalık yeşillik filan yetmezmi bunlar yeter yaa