En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Sonrada faydası olmuot demekki o iğnelerin.
Çok ilginç değilmi kanda değilde mr da gözükmesi.
Evet ablacım bir forum var orda mesela artık herkes belki bir yilunu bulurum diye paylaşım yapıyor mesela ..

Benim gibi iğne kullananlar da var ....benim gibi ağrıdan kıvranıp tahlilleri den iltihap çıkmayan da var ilginç bir hastalik kiminin dizlerinde kiminin sırtında kiminin göğsünde beliriyor...

Benim her yerimde var şükür hak geçmemiş hiç bir yere

Çok değişik bişey demekki.umarım bir an önce düzwelirsin minnoşum sağlığına kavuşursun

Çok değişik dimi minik rabbim şifanı versin inşallah

Yasocum sen nasılsın asıl bugun gittin mi tezgaha dun gitmemiştin dimi
Çok şükür Pari’m iyiyim
Eşim sabaha karşı geldi, ama satacak balık yok.
Çinekop 110₺, hamsi 70₺
Satılmaz diye almadan gelmiş.
Buzhane balığı satmadığımız için pahalı oluyor anlayacağın

Sen nasılsın?

Yaa ne kadar pahalanmıs dimi bosuna gitmediğiniz iyi olmus onzaman tezgaha inşallah baska gun bu acıgınızı kapatırsınız bende iyiyim çiçeğim netfiliiişkteydim azcık mola verdim

İyiyim kuzucum yuvarlanıp gidiyorum iyi bişeymiş bu yuvarlanma işi
Allah kurtarsın
ben artık 35 ten sonra kalkamıodum
ama ben aşırı kilo almıştım hem kötü gebelik geçirdim ayağa kalkmam yasaktı hemde hormon ilaçları
25-28 kg arası aldım şimdi 8 kg kaldı ha gayret bal0ncuk diorum kendime

bir ara uyurken yan yatıoruz ya... diğer yana dönerken dönemedim ayaklar eller havada kaldı ters dönen kaplumbağalar gibi
herif ittide yana döndüm

İlaçta etki etmiş olabilir yani,her ilaçın etkisi farklı çünkü,çok geçmişler olsun.

Günsydınlar yasocum

Günaydın minnoşum
Bende öyle düşünüyorum abla ilaçtan sonra oldu çünkü alerji ilacına devam et dedi. Sağ ol ablam
Valla kuzu ben idare ederde nisa öksürük devam işte bide vücudunda biseyler oluştu ilaçtan sonra ama genel durumu iyi bunada şükür bakalım ,sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…